IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2012 година – прогнозите, които не се сбъднаха

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от avramcho Разгледай мнение
    моето Его от 2003 год е равно на НУЛА........

имал съм Его-но разбрах че това е Най-скъпата стока - срещу която стоят само загуби

защо ми е да се правя на "потресаващо завоалиран" - след като Срещу мен стоят хора с ЕГО ???

Резултатът е Винаги 1:0 Срещу Егото

както казват мъдрите англичани :

що ми е да влизам в клуб , в който дискусията е с такива като теб
    нищо лично - трябва ти още малко време
    Бла...бла...бла..бла...бла..бла.....

Кажи нещо за това как Фърчат цените на имотите и стига цапа ефира. Аман от спамъри и то с разстройство на личността и душевната перисталтика.

Коментар

• объркАл си рейса , пич

Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      В опит да изпъкнеш със сложни и потресаващо завоалирани аргументи сам показваш,
      че багажа не е особено голям.
      Мани липсата на логическа връзка и последователност в разсъжденията, плашещото е, че няма дори литературно обоснована подредба.

И стига пищя тука и раздава ценни съвети, ами бегай за кредити и купувай, КУПУВАЙ........
      моето Его от 2003 год е равно на НУЛА........

имал съм Его-но разбрах че това е Най-скъпата стока - срещу която стоят само загуби

защо ми е да се правя на "потресаващо завоалиран" - след като Срещу мен стоят хора с ЕГО ???

Резултатът е Винаги 1:0 Срещу Егото

както казват мъдрите англичани :

що ми е да влизам в клуб , в който дискусията е с такива като теб
      нищо лично - трябва ти още малко време

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
        може да си от некоя провинциална "магнаурска школа"

стадното чувство е правопропорционално на Егото

или наоборот: Егото расте на геометрична прогресия спрямо "колективния" синдром

а най-просто-като за теб: стадния синдром е аргумент - Егото-Функция

не влизай в чужда територия ами бегай да купуваш Апартамент - че ще изпиташ на гърба си практическия резултат от инфлацията
        В опит да изпъкнеш със сложни и потресаващо завоалирани аргументи сам показваш, че багажа не е особено голям. Мани липсата на логическа връзка и последователност в разсъжденията, плашещото е, че няма дори литературно обоснована подредба.

И стига пищя тука и раздава ценни съвети, ами бегай за кредити и купувай, КУПУВАЙ........

Коментар

• бъркаш понятията

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
          Какво виждам?....Милорд, Вие се изпуснахте! Усещам инвестиционната Ви миризма!.................А поведението Ви е на каруцар, а не на лорд!...Както впрочем и инвестициите ви отговарят на ниското стъпало на развитие, на което сте. Щом панела е инвестиция и човекопотока е предпочитана дестинация за заселване, у вас инстинкта на стадото е по-силен от егото, ако изобщо го имате......, няма кво повече да коментирам.....мноу е изморително да слизам на нивото ти, смотаняко!
          може да си от некоя провинциална "магнаурска школа"

стадното чувство е правопропорционално на Егото

или наоборот: Егото расте на геометрична прогресия спрямо "колективния" синдром

а най-просто-като за теб: стадния синдром е аргумент - Егото-Функция

не влизай в чужда територия ами бегай да купуваш Апартамент - че ще изпиташ на гърба си практическия резултат от инфлацията

Коментар

• Не ми разтегай локуми.........

А кажи защо не ти се сбъднаха прогнозите за 2012г. простако!!!!!

Коментар

• Ххахахахаха,дракаасайд

Какво виждам?....Милорд, Вие се изпуснахте! Усещам инвестиционната Ви миризма!.................А поведението Ви е на каруцар, а не на лорд!...Както впрочем и инвестициите ви отговарят на ниското стъпало на развитие, на което сте. Щом панела е инвестиция и човекопотока е предпочитана дестинация за заселване, у вас инстинкта на стадото е по-силен от егото, ако изобщо го имате......, няма кво повече да коментирам.....мноу е изморително да слизам на нивото ти, смотаняко!
              Много те боли, че никога няма да можеш да закупиш нали мизарнико?
              Човекопоток и други купешки думички са непонятни за селинджър като теб нале?
              Диър Селинджър, знам, че мечтаеш да стане софианец, ама няма да те огрее поради простота. Андерстенд ми грийнхорн?

Коментар

• Какво виждам?....Милорд, Вие се изпуснахте! Усещам инвестиционната Ви миризма!.................А поведението Ви е на каруцар, а не на лорд!...Както впрочем и инвестициите ви отговарят на ниското стъпало на развитие, на което сте. Щом панела е инвестиция и човекопотока е предпочитана дестинация за заселване, у вас инстинкта на стадото е по-силен от егото, ако изобщо го имате......, няма кво повече да коментирам.....мноу е изморително да слизам на нивото ти, смотаняко!
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• НА КОЙ ИДИОТ???????????????????

Пак не му се сдбъдаха прогнозите за спад?
                  Кви са тия сривльовци-неудачници, не моа разбера

Коментар

• АААААААААААААААА дано

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Лорде,ако се случи това,което."предсказват" от Профит.бг..че ХИМа август ще е 2.40......като продам акцииите.с печалбата ще си купя някой имот.Да подкрепя твоята кауза.

Наздраве
                    Пожелама ти успех! Ще стана фен на хима., макар, че са ми противни органично като органична химия

Коментар

• Лорде,ако се случи това,което."предсказват" от Профит.бг..че ХИМа август ще е 2.40......като продам акцииите.с печалбата ще си купя някой имот.Да подкрепя твоята кауза.

Наздраве

Коментар

• Да разбирам, че сам призаваш , че си просто

Милорд, дръжте се на положение......не се дръжте естествено!!!.....Тва, че тренда е кофти не е повод за обиди и изпускане на нервите! Един милицьонер-панелообитател требва с малко повече себеуважение да посреща последиците от тъпите си инвестиции и да си носи сам последствията, а не да са оправдава с чуждите прогнози!....Ми като имаш глава на раменете, що слушаш тоя и оня?!....Или тя твоята не е мноу производителна откъм умни решения?.....
                        Тъ-пак ти казвам......
                        Тъпо копелЬе, дето освен, че предрече големият спаДЬ, остана без работа в топлоизолациййййййййййййййййййййййййте?
                        Яд, ме е, че не дойдох на форумната среща, щото бях сигурен, че мишовци няма да има, а само императори, лордове, алчни капиталисти като Жека, Дарис - импето и прочее. Тогава такива като теб, дори нямаше да имат доблест да ми кажат добрУтРО

Коментар

• Милорд, дръжте се на положение......не се дръжте естествено!!!.....Тва, че тренда е кофти не е повод за обиди и изпускане на нервите! Един милицьонер-панелообитател требва с малко повече себеуважение да посреща последиците от тъпите си инвестиции и да си носи сам последствията, а не да са оправдава с чуждите прогнози!....Ми като имаш глава на раменете, що слушаш тоя и оня?!....Или тя твоята не е мноу производителна откъм умни решения?.....
                          Тъ-пак ти казвам......
                          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Ееееееееееее, омръзна ми от мангале от Севера!!!

А усещаш ли дебелия и чепат изодзад?......Ти и Лорда или сте мноу болни мозъци, или просто си заработвате заплатката, колкото и гнусно да е, да заблуждавате хората, вкарвайки ги в напразни надежди и може би фатално за тях отлагане на правилно взето решение
                            То не беха ломски, то не беха плевенски мангале, дето предписват спаТ.
                            Ти мангасаръ подъль, не беше ли примата, който предрече 30% спад на цените в началото на миналата година? Сега аз да те съдя ли затова, че бях заделил една сума а твоята прогноза беше пълен шит и не ми се получиха 3 работни места? Кво да им кажа на тия тримата? Да дойдат в сторгозия и да ти отрежат въжето на изолацията дето висиш на него или просто да те утепат с лопати?

Коментар

• Първоначално изпратено от avramcho Разгледай мнение
                              Пишеш в 00:06.........няма нужда от "подгряване" на чорбата

ТЕ вече усещат неизбежният Ръст на цените !

Както писах преди-все повече Сеирджии преминават в Правилния лагер

Никой не иска да се окаже "затраточник"........

А пишман инвеститорите така или иначе ще купят Скъпо........

но никой няма да разбере .........ще си останат "тарикати" ........

с горчив вкус в устата
                              А усещаш ли дебелия и чепат изодзад?......Ти и Лорда или сте мноу болни мозъци, или просто си заработвате заплатката, колкото и гнусно да е, да заблуждавате хората, вкарвайки ги в напразни надежди и може би фатално за тях отлагане на правилно взето решение

Коментар

• току що " помогнах" на Димитърчо в Другата тема

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Пак се размечтаха за някакви невероятни спадове, та често трябва да им се напомнят несбъднатите прогнози за 2012, 2011, 2010, 2009, 2008-ма, ........до началото на историята
                                току що " помогнах" на Димитърчо в Другата тема
                                да разбере , че новините произвеждат двоен ефект :

един за тези които ги Поръчват , т.е. за Разумините

друг за тези които ги четат , т.е. за "останалите"
                                .................................................. .................................................. ..

Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                                Ей, тва нещо гугъла е страшно нещо! Аз само посочвам статиите на Дневник, изводите всеки да си ги прави сам:

2011 г. - Пазарът на имоти се събужда

2010 г - Прогнози на брокери: През 2011 г. пазарът на жилища може да опре дъното

2010 г - Експерти: Цените на имотите стигнаха дъното и ще скочат с 10% до края на 2010 г.

2009 г - Умерен оптимизъм на пазара на недвижими имоти

И сега да не вземете да ме обвинявате, че прогнозите са били правени от брокери, а те видиш ли, са заинтересовани, щото Националното сдружение "Недвижими имоти" хич не са .

Коментар

Working...
                                X