IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко горе долу струва един апартамент в момента?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако искате да си купите хубаво жилище, първо решете дали искате да е ново или старо.
    След това ако е ново разберете информация за фирмата строила го.
    Хубавите жилище са около 1000 евро м2 за скъпите квартали.
    www.kupuvai.net най-евтиния магазин в България

Коментар

• от доста неща зависи, но все пак за мен лично си остават скъпи.

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
        на Булевард Свети Наум е бул шит? СРещу Сити Центъра на тоя шум?! В тоя мол съм купувал само в партерния етаж има един магазин за сърфистки дрехи?
        Дреи ! За що са ти дреи?! Купувай имоти!

Коментар

• Първоначално изпратено от raybeez Разгледай мнение
          Интересува ме на каква цена мога в момента да продам четиристаен апартамент в кв Лозенец срещу Сити центъра. Апартаментът е старичък ,но предполагам мястото му вдига цената? Добре ли е сега да се продава или е по-добре да се изчака?
          на Булевард Свети Наум е бул шит? СРещу Сити Центъра на тоя шум?! В тоя мол съм купувал само в партерния етаж има един магазин за сърфистки дрехи?
          в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
            Те, точно заради частта:

не искат да работят повечето хора. Щото докато те бачкат, други се "уреждат". Крива е самата система, която позволява един човек цял живот да не работи, защото се е "уредил". Ама що ли баш на теб ти го обяснявам..?
            Повечето хора не искат да работят, защото са некадърници и лентяи. И защото цял живот се надяват на големия УДАР, с който ще си обезпечат богаташки живот до края на дните си.
            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
              Който както се уреди... А и защо поставяш всички наследници под един знаменател... Има всякакви...
              Едни си цоцат наеми...
              Втори нищо не правят...
              Трети продадоха всичко и набухаха парите в Лекс, Лайф Чойс и Югоагент...
              Други пък направиха сериозен бизнес и създават работни места...

Лентяите, какво правият.... Намират си "неква" работа колкото да не умрат от глад и след това псува бат Бойко...
              По добре лентяй отколкото безсмислен неуморен труф в Лекс Чойс и незнам какви си тарикати

Коментар

Който както се уреди... А и защо поставяш всички наследници под един знаменател... Има всякакви...
                Едни си цоцат наеми...
                Втори нищо не правят...

Лентяите, какво правият.... Намират си "неква" работа колкото да не умрат от глад и след това псува бат Бойко...
                Те, точно заради частта:
                Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                Който както се уреди...
                не искат да работят повечето хора. Щото докато те бачкат, други се "уреждат". Крива е самата система, която позволява един човек цял живот да не работи, защото се е "уредил". Ама що ли баш на теб ти го обяснявам..?

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                  Ти му говориш ... то ти приказва...
                  Ама много от високо ми думаш и не се чува на ниското
                  Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    Избери си линия и да ти поставям релсите....
                    По-голяма тъпотия не бях чел скоро

Не ми отговаряй - просто не искам да споря с радио...
                    В предния си пост си доказал точно това ,за което говорих и виждам,че няма смисъл да се занимавам повече...
                    Успех с трупането на постове... вярвам,че скоро ще бъдеш "заслужил инвеститор" .
                    Муци, самовлюбването и липсата на акъл не водят до никъде

- май все аз доказвам всичко
                    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                      Интересно къде в тая схема стоят тези с наследствените имоти? Които цял живот лежат на една кълка и ги отдават под наем.Те какви точно се падат? Работливи или Лентяи?
                      Щото дори и на някой да му се работи, като види как добре е устроена системата, току виж му се отработило.
                      Едни си цоцат наеми...
                      Втори нищо не правят...

Last edited by Мажоритаря; 13.12.2012, 11:42.
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                        Виж си "кухата" логика: Причината да се уважават преподавателите е че ДОСТА от тях са успели (?) а НЯКОИ са успели още повече (???) ... Това ако е логика , аз съм трамвай!!

По моята логика - аз ще уважавам САМО успелите... а по твоята - всички. ЗАЩО трябва да уважавам ВСИЧКИ, защото НЯКОИ са успели ?> и после ти гордо се нареждаш и след неуспелите (все пак те са преподаватели - дори и неуспели), но се надуваш колкото най-успелите... защото все пак сте в една и съща система ?????????????? А ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ, КОЙ И ЗА КАКВО ИМ ПЛАЩА??? Особенно на успелите???
                        Избери си линия и да ти поставям релсите....
                        По-голяма тъпотия не бях чел скоро

Не ми отговаряй - просто не искам да споря с радио...
                        В предния си пост си доказал точно това ,за което говорих и виждам,че няма смисъл да се занимавам повече...
                        Успех с трупането на постове... вярвам,че скоро ще бъдеш "заслужил инвеститор" .
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                          Беше,... не беше... Дрън дрън...

Никаква обратна теза никога не съм държал - винаги съм защитавал една и съща теза - свобода няма и пазара е силно регулиран и несвободен... Всеки има право да прави бизнес...докато фалира

Например - имаш земя някъде в ЗоНА "А" (до100м) до морето - какъв пазар, какви 5 лева, като не можеш НИЩО да правиш с иначе тазо "златна" земя...

... Всички други глупости дето са ти промили мозъка и се кефиш че са ти напълнили главата с тях са ти за лично ползуване

- и сега продължавам с примера със земята - кой ще направи бизнес със ТАЗИ ЗЛАТНА земя?? Ами няма да си ти - ще е този който контролира системата и процеса... за всички останали маркучи и наследници - тази земя ==0;

От тук какво следва - къде е СВОБОДНИЯ ПАЗАР и за КОЙ е Свободен ПазарЪт ??

- ти дори и да наследиш такава земя или да ти я подари някой, нищо не можеш да спечелиш от нея освен да я подариш на някой Друг... докато стигне до който трябва... а скоро като сложат ЯК данък в/у зем. земи, няма да има на кой да я подариш даже!!! А Други могат да правят милиони и милиарди от нея... ама това не го пише в ТЪПИТЕ ти учебници... нищо че аз може да съм ги чел повече и от теб

- и сега идва най-интересното - точно защото всички тъпаци вярват в свободния пазар, цикличност, ала бала и т.н. СЕГА всички тъпанари си стискат тъпата блокирана от закони земя и си казват - като не ми дават еди колко си евро/м2 няма да я дам подарък... и сега са им приготвили ... една... Изнеенаааадааааа... КРАЙ на примера

- ако примера ти се стори познат - не е от БГ, а от друга европейска държава

- НЯМА СВОБОДЕН ПАЗАР БРАТ !! Има интереси на системата и тези които управляват процесите... другите ако налучкат нещо печелят, ако сгрешат - губят

Дано не ти плащат заплата а си изкарваш парите САМ !!

Жив и Здрав !!

П.С. Някога не си ли се замислял дали "очевидните" за теб неща са единствените възможни ... или дали има други гледни точки?? За теб, ако аз съм хейтър - ти за мен си хладилник
                          Ти му говориш ... то ти приказва...
                          Only God Can Judge me...

Коментар

Всичко в света в някакъв момент се превръща пирамида и в един момент се срива. Важното е да се работи... Без работа и с мързелуване, каквато и да е цената на апартамента няма да могат да си го позволят лентяите.
                            Интересно къде в тая схема стоят тези с наследствените имоти? Които цял живот лежат на една кълка и ги отдават под наем.Те какви точно се падат? Работливи или Лентяи?
                            Щото дори и на някой да му се работи, като види как добре е устроена системата, току виж му се отработило.

Коментар

Всичко в света в някакъв момент се превръща пирамида и в един момент се срива. Важното е да се работи... Без работа и с мързелуване, каквато и да е цената на апартамента няма да могат да си го позволят лентяите.
                              Абсолютно! Както е посочил още Адам Смит единствената истинска разменна стойност на всички блага е ТРУДА. А тези дето мрънкат срещу високите цени, е ясно, че никога на никакви цени няма да може да купят.

Коментар

• Всичко в света в някакъв момент се превръща пирамида и в един момент се срива. Важното е да се работи... Без работа и с мързелуване, каквато и да е цената на апартамента няма да могат да си го позволят лентяите.
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X