IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в къща.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
    Е точно де.За какво са му балонирани боклуци на лорделовците.
    Купуваш на себестойност.

Ако включиш и амортизацията, може да ти платят за да я вземеш......

Коментар

• Около Сопот видях много добри офертички.

Коментар

• Първоначално изпратено от pacoti Разгледай мнение
        В планинските райони не са скъпи скъпи имотите!
        Е точно де.За какво са му балонирани боклуци на лорделовците.
        Купуваш на себестойност.

Коментар

• В планинските райони не са скъпи скъпи имотите!
          Входни Врати

Коментар

• Първоначално изпратено от zepter Разгледай мнение
            Аз лично инвестирам по планинските райони.
            Има хляб в тази насока.Колкото е по диво мястото толкова по добре.Лошото е че 4 месеца в годината няма да има достъп до него.

Коментар

• защо не?, би било добре стига да имаш добри проекти.

Коментар

• Съгласен с zepter.

Коментар

• мнението ми е, че, ако е за лично ползване си е мъртъв актив.....

Коментар

• Аз лично инвестирам по планинските райони.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      Има един филм - 'Умно Село'..
                      ............ от доньо донев

Коментар

• Първоначално изпратено от nike09 Разгледай мнение
                        Имам голяма къща груб строеж над 500кв с парцел 1 декар на 3 км от симеоново.
                        Чул съм,че има фирми които срещу 10 годишно(пример)разпореждане с имота биха я довършили и после да остане за мен готова.Има ли такова нещо?Има ли друг начин тази къща да носи доход?Примерно предостъпване на верига детски градини или хотели да я доизградят или др.Благодаря предварително.
                        има не само фирми, но и частни лица които взимат имот срещу задължението да довършат имот или да поемат някакъв разход...

преди повече от 20 години една фирма взе един такъв имот от мой чичо; извършиха довършителните работи; после го ползваха имота за договорения период; след като изтече срока му си останаха наематели и така до ден днешен вече повече от 20 години хората си работят заедно...

Коментар

• Има един филм - 'Умно Село'. Препоръчвам ти го ..
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Не сте ме разбрали.Имах впредвид някои да поеме довършването на имота със собствени средства и да я прави каквото реши за определен период.А не да спят вътре цигани и турци и да мажат без пари.
                            по скоро ти не разбра, какво ти се предлага
                            опциите за довършване на имота са няколко, ти търсиш наемател(който да определи като какво ще го ползва) за 10г, трябва професионално да ти се определят ПП от наем и съответно да се сконтират. трябва да се направи КСС на ремонта и да се извади от сконтирания наемен ПП. Работата е за добър и професионален брокер

Коментар

• .

Не сте ме разбрали.Имах впредвид някои да поеме довършването на имота със собствени средства и да я прави каквото реши за определен период.А не да спят вътре цигани и турци и да мажат без пари.

Коментар

Имам голяма къща груб строеж над 500кв с парцел 1 декар на 3 км от симеоново.
                                Чул съм,че има фирми които срещу 10 годишно(пример)разпореждане с имота биха я довършили и после да остане за мен готова.Има ли такова нещо?Има ли друг начин тази къща да носи доход?Примерно предостъпване на верига детски градини или хотели да я доизградят или др.Благодаря предварително.
                                Това да не е хотела на Копитото.....?

Коментар

Working...
                                X