IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми да направим сделката на живота ни!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
    Приатело, аз никогаш нема да остана без работа. Добър монтьор сам, и пак работим бизнеса с покупко продажба на таратайки от Италиа. Хората никогаш нема да спрат да търсат коли втора и трета рака. Плус това сам заделил 5000 еврака ако се обърка нещо.

Ше зема кредита за 30г., а и мисла три-четири стаи да ги арендуотдавам поне докато си намерим булка от Столицата.
    браво, перничанче ... така те искам

че преди две години доста се бе отчаял, беше писал тук, че голям глад ви гони цялото семейство и тогава имаше идея да си направиш застраховка живот, да се самоубиеш и жена ти и децата ти да ядат парите които ще получат от застраховката...

радвам се, че пак си тръгнал нагоре...

успех
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Перничанин, това може да бъде "сделката на живота" ти в лошия смисъл на думата, още повече, че говориш за кредит. Ти може и да си добър монтьор, но кризата направи хората пенкилери- където могат пропускат близките срещи от третия вид (с майстори ).
      В София имаш възможност за по-добра "монтьорска практика", а и ако наистина си бил добър, пернишките ти мющюрии ще те търсят и там.

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
        Не знам що си изтри въпроса ама ше ти отговорим. Нема да строим хотели с тули а ше зимам камик от реката, и ше ми излезе почти без пари.
        ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
          Желая ти успех и много щастие в новия имот!!
          Боклуците не ги слушай, ако слушаш подобни лузъри, никога няма да успееш в живота. Те са мишоци, страх ги е дори да отделят газове. Точно с такива врътки аз вече съм свободен човек! Има една тема ранно пенсиониране. Ще го постигнеш човече, само имота може да даде на човек свобода, всичко друго е празни приказки
          Навивай го, Музий, нали искаш сеир да гледаш? Ако достатъчно силно го подкрепиш, разбира се, ще гледаш...а баМката ще си има, както се разбрахме, апартаментец

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
            всичко си изпипал до последна подробност и не може нищо да обърка плана ти

ако някой не е съгласен с това което си написал то това означава, че ти завижда

аз само не разбрах от къде ще взимаш по 2000-2500 евро на месец за да плащаш лихвите на банката, но за перничанин 5 бимки всеки месец не би трябвало да са проблем

................... и след 10 години да ни покажеш хотела ................. да не забравиш -> успех
            Ше зема кредита за 30г., а и мисла три-четири стаи да ги арендуотдавам поне докато си намерим булка от Столицата.
            ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
              Как да ти помогнем Перничанино ? Ако не си некое брокерче , което използва 25 -я кадър , за да ни вмени колко ще ''поскъпнат'' имотите ............. Питаш - какво може да се обърка. Ами най-елементарното е да останеш известно време безработен............тогава банката ще си има апартамент в Иван Вазов .............
              Приатело, аз никогаш нема да остана без работа. Добър монтьор сам, и пак работим бизнеса с покупко продажба на таратайки от Италиа. Хората никогаш нема да спрат да търсат коли втора и трета рака. Плус това сам заделил 5000 еврака ако се обърка нещо. Въпросо е сега за колко години да зема кредито 20 или 30 години?
              И дали да купим луксозниа апартамент в Иван Вазов или два луксозни например в Лулин или Овча Купел?!
              ПЕРНИК над всичко!

Коментар

Как мислите, може ли нещо да се обръка в мойта схема или всичко е изпипано?
                всичко си изпипал до последна подробност и не може нищо да обърка плана ти

ако някой не е съгласен с това което си написал то това означава, че ти завижда

аз само не разбрах от къде ще взимаш по 2000-2500 евро на месец за да плащаш лихвите на банката, но за перничанин 5 бимки всеки месец не би трябвало да са проблем

................... и след 10 години да ни покажеш хотела ................. да не забравиш -> успех
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Договриха ни от една банка да вземем 100% ипотечен кредит за покупка на втори дом.
                  Забележете лихвата е 5.4%!!!
                  Мислим да купим 5 стаен апартамент в един от най-квалитетните квартали, Иван Вазов.
                  120 квадрата по 1600 (вътре 3% комисиона на брокеро) евра М2 прави 192 000 еврака.
                  Идеята ми е да се преместим от Перник в Столицата и там да живеем , поне 10г. До тогава цената на апартамента ше е станала 400 - 600 000 евро, ше го продадем, и ще сме на печалба окоро 270 - 470 000 евро, с които ше си направим малак хотел в Перник и ше се пенсионираме.И са ше кажете как ше поскъпене цената с толкова за 10г.. Ше ви кажем, имам приателка брокерка на финанси, тя има приател който работи на уоустриит за федералната банка на САЩ, той е казал че от тази година започват да създават много пари и ще има 10-20% инфлациа годишно следващите 10г.! Така че с парите на банката сметам да инвестирам и да направим ударо на живото!
                  Желая ти успех и много щастие в новия имот!!
                  Боклуците не ги слушай, ако слушаш подобни лузъри, никога няма да успееш в живота. Те са мишоци, страх ги е дори да отделят газове. Точно с такива врътки аз вече съм свободен човек! Има една тема ранно пенсиониране. Ще го постигнеш човече, само имота може да даде на човек свобода, всичко друго е празни приказки
                  Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Как да ти помогнем Перничанино ? Ако не си некое брокерче , което използва 25 -я кадър , за да ни вмени колко ще ''поскъпнат'' имотите ............. Питаш - какво може да се обърка. Ами най-елементарното е да останеш известно време безработен............тогава банката ще си има апартамент в Иван Вазов .............

Коментар

Да
                      Харесвам хора с чувство за хумор

Коментар

Договриха ни от една банка да вземем 100% ипотечен кредит за покупка на втори дом.
                        Мислим да купим 5 стаен апартамент в един от най-квалитетните квартали, Иван Вазов.
                        120 квадрата по 1600 (вътре 3% комисиона на брокеро) евра М2 прави 192 000 еврака.
                        Идеята ми е да се преместим от Перник в Столицата и там да живеем , поне 10г. До тогава цената на апартамента ше е станала 400 - 600 000 евро, ше го продадем, и ще сме на печалба окоро 270 - 470 000 евро, с които ше си направим малак хотел в Перник и ше се пенсионираме.И са ше кажете как ше поскъпене цената с толкова за 10г.. Ше ви кажем, имам приателка брокерка на финанси, тя има приател който работи на уоустриит за федералната банка на САЩ, той е казал че от тази година започват да създават много пари и ще има 10-20% инфлациа годишно следващите 10г.! Така че с парите на банката сметам да инвестирам и да направим ударо на живото!
                        Last edited by sisiko; 20.11.2012, 20:13.

Коментар

• Помогнете ми да направим сделката на живота ни!

ПЕРНИК над всичко!
                        Working...
                        X