IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• завистници ми изтриха темата но Госпожо да ви отговорим тук.
    Свето се крепи на кредит!
    Въпросо е може ли да догорим кредит на 4% например? Защо не банките ги зимали парите на 0.5% от некоя си европейска ли, еврейска ли банка?
    ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Има резон потенциалният купувач да има някакъв финансов ангажимент към АНИ/брокер- трябва да се цени времето ако и да е на някой друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Някои от теб така наречени "чергари" могат да те бият с пари оттук та до Китай.

Това твое изказване ми прилича малко на поведението на продавачка в скъп магазин. Гледа те недобре облечен и започва да се държи пренебрежително, а ти си тръгнал облечен неглиже да си купуваш обувки, които са колкото две нейни месечни заплати. Но тя се надува, защото работи в скъп магазин.

Трябва да разбереш, че ти си роб на наемателите, а не, те на теб. Такава е ситуацията в момента.
        Ми ако те могат да го бият толкова с пари, ми да си купят нещо тяхно, не да ходят да търсят евтини квартири

Коментар

Това твое изказване ми прилича малко на поведението на продавачка в скъп магазин. Гледа те недобре облечен и започва да се държи пренебрежително, а ти си тръгнал облечен неглиже да си купуваш обувки, които са колкото две нейни месечни заплати. Но тя се надува, защото работи в скъп магазин.

Трябва да разбереш, че ти си роб на наемателите, а не, те на теб. Такава е ситуацията в момента.
          Ами да ме бият, аз такива търся, както казах от 10 съм оставил 3-ма качествени. А не да ми мрънка, ама хайде тука да свалим малко от 400 на 350, щото е криза жената остана без работа, направил съм еди какъв си ремонт. Аз карал ли съм те бе номад! Аъй сиктИр! Мисля да въведа такса оглед от собственик обаче, много номади са само зяпачи.
          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Ами ако иска да замира този бизнес, на мен ми е през оная работа. Става въпрос, че много често брокерите остават прецакани, а понякога има и свестни от тях... Но ако трябва да бъда честен, има и такива, които с кеф да ги изклатиш по най-бруталния начин. Даже се сещам за няколко имена, но няма да им правя реклама, колкото и негативна да е тя

Коментар

• Първоначално изпратено от Diablo Разгледай мнение
              Липсва ми офис и изградена репутация, големите риби вече са хванали пазара... Пък и си имам по-интересна работа, при която не трябва да обикалям в студ и жега. А и докато не започне практиката за оглед клиента да плаща някаква сума, няма смисъл да ходя и утвърдена агенция. Водиш ги като луд от оглед на оглед, с твоята кола най-често и накрая те вземат, че се върнат без теб и купят без да ти дадат комисионната. Този филм вече сме го гледали
              Това са неща, които брокерът (служителят) трябва да уреди със собственика на АНИ-то, не с купувачите или продавачите.

Ама няма лошо - започнете да искате по 50 лева за оглед от потенциалните купувачи и ще видите колко още по-забавно ще стане с този бизнес.

Коментар

Че к'во те спира да си брокер?!
                Нито акъл се иска, нито ценз, а виж колко имоти има за продаване.
                Почвай да правиш пачките.

Липсва ми офис и изградена репутация, големите риби вече са хванали пазара... Пък и си имам по-интересна работа, при която не трябва да обикалям в студ и жега. А и докато не започне практиката за оглед клиента да плаща някаква сума, няма смисъл да ходя и утвърдена агенция. Водиш ги като луд от оглед на оглед, с твоята кола най-често и накрая те вземат, че се върнат без теб и купят без да ти дадат комисионната. Този филм вече сме го гледали

Коментар

Вий брокере ле сте, ели кво ???

ами не сме брокери, колкото и да ни се иска да сме , че май добри пари правят, до колкото ми е известно
                  Че к'во те спира да си брокер?!
                  Нито акъл се иска, нито ценз, а виж колко имоти има за продаване.
                  Почвай да правиш пачките.

Коментар

• Интригата на този пазар погина още преди доста време. По тази и причина спрях да пиша по въпроса още преди две години.
                    Поглеждам сега и виждам, че междувременно пазарът тръгнал по пътя на възстановяването.
                    Боже, рекох си, кога са минали етапите на съживяването и раздвижването
                    Съчетанието на модерни технологии и мотивирани деятели (като собственика) правят чудеса!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                      По принцип си много прав! Ама малко ме дразнят чергарите понякога. Тръгнал да се пазари, като се натискаш да живееш в чуждо жилище, ще си плащаш колкото ти определи собственика.
                      Затова от 10 съм си оставил само трима, които не се пазарят. Пичове са
                      Кво да прайш, гордост и предразсъдъци.

Коментар

По принцип си много прав! Ама малко ме дразнят чергарите понякога. Тръгнал да се пазари, като се натискаш да живееш в чуждо жилище, ще си плащаш колкото ти определи собственика.
                        И ти си прав, но нали знаеш, всеки иска да живее в центъра, ако може в мезонет, с обзавеждане лукс, телевизор - поне 50 инча, а наема му да е максимум 300 лева. Преди време едни познати бяха тръгнали да си търсят квартира, ей точно такъв тип хора бяха... Накрая на мен ми омръзна да се излагам с тях и ги оставих сами да се оправят. Но наистина можеш да си пускаш апартаментите за краткосрочно и като започнат да се вдигат наемите да се възползваш от цялата работа

Коментар

Аз пък на моите не им индексирам от 3 години. Дори, който поиска съм му намалил

Коментар

Докато чакаш тая една година, можеш да пуснеш някой номад да ти плаща, а като скочат наемите, вдигни му цената и като не ти плаща, да си ходи... Не мога да ви разбера, защо губите толкова много пари в очакване на наемателя, който ще плаща големи наемиhttp://www.investor.bg/forum/images/smilies/eek.gif
                            Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Вий брокере ле сте, ели кво ???

ами не сме брокери, колкото и да ни се иска да сме , че май добри пари правят, до колкото ми е известно

Коментар

• Ас само не мога да рАзбера, що вече цела седмица нема НОВА тема за стабилизирането (квото и да значи тва) на цените ..
                                СРАМОТА !!!
                                само две теми на първа страница ...
                                Вий брокере ле сте, ели кво ???
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X