IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така съм се накъркал, че си представих басейна "Спартак" Добре, че пода ми освен воднист гранитогрес е разграфен на ромбове 60х60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! и чертите си личат, въпреки фугира...... иначе щях да си разцепя главата!
    Last edited by Лорда; 30.12.2012, 00:32.

Коментар

• Вижте любимия ми инвестор в недвижимости какво нещо издига в Рио!

http://profit.bg/news/Imoti/id-31.html

Докато някои хленчат срещу цените на имотите, други намират невероятни възможности за успех.
      Изследванията на д-р. Гари Елдрид /Building Wealth with Real Estate Investments/ относно инвестирането в недвижимости ала Тръмп се потвърждават с пълна сила в намирането на нови хоризонти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        [B]2013 г. носи леко поскъпване на имотите
        Шът бре Лорделов, стига си се опитвал да надигаш туканка всякакви имоти. Мискин такъв
        Аче идната година имам да продавам , ама и 3 Х толкоз да купувам.
        2013, главно 2-та половина НИ - мощно надоле , никакво повишение не разрешавам, особено за Варна
        От 2014 нататък си ъпвай колкото си искаш. Даже ще те похваля

Коментар

• Тарикатите Винаги Плащат

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Ale 1, прав си както винаги, ама има и медии дето вече въобще не крият поскъпването По-откровени и безпристрастни са явно и казват на хората истината:
          2013 г. носи леко поскъпване на имотите
          http://www.monitor.bg/article?id=362470

АМА И ТИ СИ ПРАВ, ЧЕ ЗАБЛУДЕНИТЕ ОВЦЕ СА ТАКОВА МНОЗИНСТВО , ЧЕ ЩЕ ЧАКАТ ВЕЧЕ ОЧЕИЗВАЖДАЩО ДА ИМ ГО СЪОБЩАВАТ ВСЕКИ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗОРА И ПОНЕЖЕ СА ТАРИКАТИ, ЩЕ СЕ НАБИЯТ НАЙ-НАКРАЯ И НА НАЙ-СКЪПО!
          няма да върви Пазарът , ако всички знаят Кога Какво и Накъде

търсят си Винаги Очаровани и Разочаровани - те са най-податливи на емоции

Коментар

• Ale 1, прав си както винаги, ама има и медии дето вече въобще не крият поскъпването По-откровени и безпристрастни са явно и казват на хората истината:
            2013 г. носи леко поскъпване на имотите
            http://www.monitor.bg/article?id=362470

АМА И ТИ СИ ПРАВ, ЧЕ ЗАБЛУДЕНИТЕ ОВЦЕ СА ТАКОВА МНОЗИНСТВО , ЧЕ ЩЕ ЧАКАТ ВЕЧЕ ОЧЕИЗВАЖДАЩО ДА ИМ ГО СЪОБЩАВАТ ВСЕКИ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗОРА И ПОНЕЖЕ СА ТАРИКАТИ, ЩЕ СЕ НАБИЯТ НАЙ-НАКРАЯ И НА НАЙ-СКЪПО!

Коментар

• Лорди , нещата не стават толкова бързо

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              Цените на жилищата ще останат без промяна и догодина
              http://profit.bg/news/TSenite-na-zhi...id-100268.html

ДОБРЕ ДЕ, ТАЯ ПЕСЕН Я СЛУШАМЕ 3 ГОДИНИ, ДОКОГА ЩЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, КОГА ЩЕ ИМ СЕРВИРАТЕ СМЕТКАТА? КАК ЩЕ ИМ ОБЯСНИТЕ, ЧЕ РЕАЛНО ИМА РЪСТ?
              Пазарите залагат на алчността , страха и късата памет
              колко от репликиращите те помнят какво са яли снощи ?

Както тръгнаха цените надолу-така тръгнаха и нагоре - по Телевизора .
              за "Криза" започнаха да Говорят и пишат през Септмври 2008 - през 2009 вече всички знаеха че има криза !

от пролетта на 2012 вече пишат Обратното но трябва да се подготви населението ,
              да му се обърнат очакванията .........
              прави се , но със същата скорост , с която го накараха да приеме кризата

ето ти поредната новина-обръщаща очакванията , ако оцелее Линка :
              http://news.expert.bg/n410989 - обърни внимание на процента -
              ВЕЧЕ 49 % са Оптимисти - т.е. убедени са , че цените ще растат....
              още Много малко , за да се обърне "кантара" - другото го знаем !
              .........

има и по-съществена част :
              1-тези които те репликират или са сеирджии или ако са купувачи-
              ще изгорят последни - щото са "майстори" и са чели дебели книги но НЕ знаят как работят Пазарите - те са 2-3 %
              2 Обикновените Хора знаят , че каквото се напише - ще стане , защото нищо не поевтинява -
              а ТЕ ДВИЖАТ ПАЗАРИТЕ , защото са 90 % и са НАЙ - страхливи - винаги ДЕЙСТВАТ ПЪРВИ - а това отключва ЛАВИНАТА !
              3 Новината , която цитираш и не харесваш всъщност е от "Последните пирони"
              в ковчега на мераклиите за еФтиния - и значи: не чакайте по-ниски цени
              4Защо вкараха "Края на света" - просто обработка на матряло главите -
              чуеш ли нещо по Телевизора-задължително е лъжа - прави Обратното Преди да са го опровергали- иначе ........ЛОС МЪНИ !
              -------
              ако искаш да инвестираш в нещо и НЕ знаеш - най-простата рецепта за успех е следната :

поискай съвет от 20 ВУЗ-аджии (вероятно ще ти кажат едно и също) и направи Обратното - шанс за печалба-мин. 90 %
              теорията Винаги работи срещу практиката

и не спирай да ги нашокваш - ТЕ ще разберат Защо

Коментар

Цените на жилищата ще останат без промяна и догодина

ДОБРЕ ДЕ, ТАЯ ПЕСЕН Я СЛУШАМЕ 3 ГОДИНИ, ДОКОГА ЩЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, КОГА ЩЕ ИМ СЕРВИРАТЕ СМЕТКАТА? КАК ЩЕ ИМ ОБЯСНИТЕ, ЧЕ РЕАЛНО ИМА РЪСТ?
                Лорде ти ли си този 1 процент бре?
                http://www.investor.bg/polls/view/542.html

Коментар

• Цените на жилищата ще останат без промяна и догодина

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Българско без да ми е промит мозъка от комунистите.Този комунизъм увреди мозъците на целия народ и се съмнявам че 200 години ще ни стигнат да го преодолеем.Не разбирам този рев срещу турците.Ще станем като англичани и французи.Те не ни искат и се напълниха със всякаква паплач от Азия и Африка.А ние ще се напълним с цигани.Щом циганите ви харесват няма проблем.Вашата впля да е.Българите трябва да получат много як шамар от Господ за да излязат от летаргията в която са изпаднали.И ще го получат въпрос на 15-20 години е.

Става ми изключително приятно когато видя хора споделящи мнение като моето!
                    Това ти виждане за шамара който трябва да изядем е само едно от нещата.Но и няма как да виня хората.Те си действат чак когато опре "ламаринката до г-за" както се изразяваше един мой треньор.За себе си съм приел цифрата 500 хиляди до милион българи.Чак след това очаквам демографска експлозия.На колко хора включително и на жена ми казвам че трябват повече деца(ние все още нямаме).Защото после ще гледаме как децата и внуците ни ще имат по 10 деца(да дава Господ) и ще ги отглеждат в изключителни лишения.Залиняла нация сме.Но да бъде волята Божия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Българско без да ми е промит мозъка от комунистите.Този комунизъм увреди мозъците на целия народ и се съмнявам че 200 години ще ни стигнат да го преодолеем.Не разбирам този рев срещу турците.Ще станем като англичани и французи.Те не ни искат и се напълниха със всякаква паплач от Азия и Африка.А ние ще се напълним с цигани.Щом циганите ви харесват няма проблем.Вашата впля да е.Българите трябва да получат много як шамар от Господ за да излязат от летаргията в която са изпаднали.И ще го получат въпрос на 15-20 години е.
                      +1 Браво бате Пешо , явно само ти вдеваш от българите-васали и мизерници!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Понеже дискусията предполага и въпроси- табу, та: Бате Пешо, ти какво самосъзнание имаш ? Защитаваш доста екзотични тези и то не поради космополитност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение
                          И къде точно бъркам? В смисъл, каква ще е голямата полза на Турция от нас, освен природни ресурси и евтината работна ръка. Неща, дето са ги ползвали и до преди 100 г., но явно на някои хора им е много къса памета. Ако щеш и след 200 г., суверинитета на една държа е право, за което хората са умирали и ще умират.И ги забравете тези розови симбиози, които описвате със Сахибата, тъй като именно разделението по национален признак е способ за съхранението на една нация като ген и ресурс. В момента цяла Европа е пропищяла от т.нар. мултикултурен модел, а вие не само доброволно искате да го приемете, та чак и държавата вече продавате.
                          Къде отиде бе човек?Каква държава продаваме???Каква загуба на суверинитет???Нещо не се разбираме.

Коментар

Ха, то на фона на ръст през 2011г., това е егати спада. Кефиш
                            Къде видя ръст в 2011 г. в Чехия пък ти.. Края на миналата и началото на тази имаха леко покачване и това бе, сега от есента копат под него ..
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Добър съм! Тази вечер ми се обади приятел от Бърно, който ми каза, че цените на имотите там са отбелязали значителен спад последните няколко месеца. Тъй като бях писал за Прага и Бърно, но съм забравил какво, погледнах - "Въпреки това и въпреки, че 2010 г. е сравнително обнадеждаваща за имотния пазар и е имало ръст на наемите през 2010-2011г. поне по това което виждам, аз очаквам още един спад дори да не е с големината на предишния.." Имоти, цени и прогнози – Прага и Бърно/Чехия http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...3&df=8&dflid=3
                              Ха, то на фона на ръст през 2011г., това е егати спада. Кефиш

Коментар

• Добър съм! Тази вечер ми се обади приятел от Бърно, който ми каза, че цените на имотите там са отбелязали значителен спад последните няколко месеца. Тъй като бях писал за Прага и Бърно, но съм забравил какво, погледнах - "Въпреки това и въпреки, че 2010 г. е сравнително обнадеждаваща за имотния пазар и е имало ръст на наемите през 2010-2011г. поне по това което виждам, аз очаквам още един спад дори да не е с големината на предишния.." Имоти, цени и прогнози – Прага и Бърно/Чехия http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...3&df=8&dflid=3
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X