If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Може да звучи песимистично ,но какви цени (долу, горе)чакате като светът е пред прага на нова световна война.Инвестира се в Едене ,пиенЕ и тези три неща.
Храни, горива,лекарства поне за 1 година за цялото семейство.
Пък после ,че гледаме за понижение и увеличение на НИ.
Стефи, през 2009г хората с домашен интернет беха по-малко отколкото през 2011г. От друга страна, инересът към такъв тип "новини" през 2010г. е бил значително по-висок- особено от прецакалите се, които не им се е искало да се припознаят като част от стадото. Кога какво броим?
Абе то всеки вижда, каквото иска да види. Аз в цитираните статии виждам грешни прогнози, което показва достоверността на източника.
В броя прочитания пък виждам, че намалява броя на тези, които си губят времето да четат такива "прогнози".
в Цитираните от теб статии Няма Грешни прогнози а Провокативни - за да Ви "преброят": - Тези , които чакате Спад !
когато Притихнете , както Сега - това означава че Вече сте "угаснали" и ще сте "кооперативни"
това може да ти го обясни всеки първокурсник по социология,психология, философия,журналистика.......... Димитърчоо
направи графиката която ти казах и я разгледай.........
Абе то всеки вижда, каквото иска да види.
Аз в цитираните статии виждам грешни прогнози, което показва достоверността на източника.
В броя прочитания пък виждам, че намалява броя на тези, които си губят времето да четат такива "прогнози".
Ххахахахаххах Абе Мите, а какво стана с грандиозния спад бе мойто момче?
СЛЕД края на 2009-та, спадове с по 1-2 %, а сега нов ръст. Как ти се види тази тенденция на фона на глупостите на сривльовците от последните години.
Абе то всеки вижда, каквото иска да види.
Аз в цитираните статии виждам грешни прогнози, което показва достоверността на източника.
И сега да не вземете да ме обвинявате, че прогнозите са били правени от брокери, а те видиш ли, са заинтересовани, щото Националното сдружение "Недвижими имоти" хич не са .
добре че има такива като теб- иначе няма да има Пазар
----------------------
съедини тези числа в координатна система - за да разбереш какво е "нарисувал" Пазара
и като имаш предвид ,че това отразява Несъгласие с публикацията -
значи съвсем Притихнахте - ето това е ДЪНОТО -
когато узреете , че обещаното се отменя !
Вече не реагирате на подобни новини ...........значи времето дойде !
И сега да не вземете да ме обвинявате, че прогнозите са били правени от брокери, а те видиш ли, са заинтересовани, щото Националното сдружение "Недвижими имоти" хич не са .
те вече Не са агресивни-ти омекнаха , ..импулсът им е като на умиращ кон
даже е добре да спреш да пишеш - нека сами си пишат..........
нека се харесват..да се "Подкрепят" взаимно..........
ще име необходимо
Главчовци, които си мислят, че пазара ще се съобрази с тях. Пазара ще се съобрази обаче с нарастващия дефицит на предлагани жилища. Тогава брадвата , брадвата, брадвата пада, както се пееше в една песничка.
Пазарът на недвижими имоти преминава през етап, в който най-добрите площи вече започват да се усвояват. Цените се установиха на по-реалистични нива и го няма усещането за надуването на балон. Хората трябва да осъзнаят, че имотите не са бързоликвидна инвестиция, но все пак носят сигурност. Това не е като инвестицията в корпоративни акции – ако човек реши, че не му харесват, може да се отърве от тях за минути. Имот не се реализира на пазара толкова бързо, но пък това е реален актив. Акциите са просто едни хартийки, а сградата, дори в един известен период от време да носи по-ниски доходи, е това, което е.
- Нека си представим, че пазарът на имоти в България е един часовник. В секцията от 12 през 3 до 6 пазарът е в низходяща фаза, има спад, а в другата секция – от 6 през 9 до 12, пазарът е в подем. Според Вас къде се намира в момента българският пазар?
Пазарът на недвижими имоти преминава през етап, в който най-добрите площи вече започват да се усвояват. Цените се установиха на по-реалистични нива и го няма усещането за надуването на балон. Хората трябва да осъзнаят, че имотите не са бързоликвидна инвестиция, но все пак носят сигурност. Това не е като инвестицията в корпоративни акции – ако човек реши, че не му харесват, може да се отърве от тях за минути. Имот не се реализира на пазара толкова бързо, но пък това е реален актив. Акциите са просто едни хартийки, а сградата, дори в един известен период от време да носи по-ниски доходи, е това, което е.
- Нека си представим, че пазарът на имоти в България е един часовник. В секцията от 12 през 3 до 6 пазарът е в низходяща фаза, има спад, а в другата секция – от 6 през 9 до 12, пазарът е в подем. Според Вас къде се намира в момента българският пазар?
Това е специфично за всяка сграда. Най-добре виж накой съсед подобен апартамент от блока с изключени радиатори. Колкото по-малко такива, толкова по-добре. За панелите гледаш състоянието на общите части. Видиш ли сцупени прозори, лъхне ли те миризма на гнилоч и пикоч, беж надалече, нямаш работа там. Заитересованите собственици си поддържат общите части и с голяма вероятност си плащат и за ТЕЦа.
намериш ли "пролетарско сборище" - сразу ще се попролетариш и ти или ще си скъсаш нервите
българинът освен всичко е и много безотговорен към онова-което е преди вратата му
стълбища, обще части,мазета,сградна инсталаця.............все още битува в съзнанието му терминът:
"това не е мое-държавно е" - друг да прави необходимото
Теца е най добре като комфорт, и аз съм на ТЕЦ в къщи, но ако махна радиаторите, колко горе долу ще е само за сградна инсталация, за да сметна с колко ще ми се намали дохода.
Щото възстановяването едва сега започва, ама като набере скорост..............
Теца е най добре като комфорт, и аз съм на ТЕЦ в къщи, но ако махна радиаторите, колко горе долу ще е само за сградна инсталация, за да сметна с колко ще ми се намали дохода.
Това е специфично за всяка сграда. Най-добре виж накой съсед подобен апартамент от блока с изключени радиатори. Колкото по-малко такива, толкова по-добре. За панелите гледаш състоянието на общите части. Видиш ли сцупени прозори, лъхне ли те миризма на гнилоч и пикоч, беж надалече, нямаш работа там. Заитересованите собственици си поддържат общите части и с голяма вероятност си плащат и за ТЕЦа.
Коментар