Специално за панеляците са секнали вскякави кредитирания(всеки кредитен банков инспектор ще ви каже) .Защо ли не ги приемат за обезпечение??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕ, какво фантазирам? Тези приятели предлагат кредит само с 15% самоучастие и то за клиенти с жълто около устата
https://www.bacb.bg/page/default.asp...ns/01Product1/
За изпечени клиенти с лекота дават и 100% финансиране. И не са само те! Освен това не се толерира от тях раздаването на малки суми.
ГПР-то им е около 7%, идеален вариант за два коптора в които мога да настаня по 15-20 дръпнати или хранещи се на земята! И двата коптора са по 30 бинки в лева, а сигурния наем около 500-600.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеСтига си фантазирал и писал глупости.С 50000 кредит и 5000 влог как ще стане че не ми е ясно
https://www.bacb.bg/page/default.asp...ns/01Product1/
За изпечени клиенти с лекота дават и 100% финансиране. И не са само те! Освен това не се толерира от тях раздаването на малки суми.
ГПР-то им е около 7%, идеален вариант за два коптора в които мога да настаня по 15-20 дръпнати или хранещи се на земята! И двата коптора са по 30 бинки в лева, а сигурния наем около 500-600.Last edited by Лорда; 23.03.2013, 21:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВсъщност нямам много ипотеки. Сега обмислям още две да сключа, щото кризата ми дава такава възможност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВсъщност нямам много ипотеки. Сега обмислям още две да сключа, щото кризата ми дава такава възможност.Или смяташ ,че ще поведеш стадото да Хипотекира а?
Раздел "фентъзи".
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеОт 2003 насам инвестирам само едене ,пиЕне и тези три неща.
Другото вече го имам.Да му мисли кейсов с ипотеките и криенето на данъци и растящата алчност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИ в какви активи точно инвестираш? Щото аз от 1994г. инвестирам в активи.
Само да не кажеш , че ТИМ-групата са актив, щото са актив само за тях
Другото вече го имам.Да му мисли кейсов с ипотеките и криенето на данъци и растящата алчност.
Коментар
-
Бре, бре
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеАз от 2008 съм се изказал пред тези които трябваше и ме послушаха, като се промени икономическата ни конюнктура ще си ревизирам мнението.
Я ми кажи ти тогава колко е, явно си запознат - аз такива проблеми нямам - само купуване на активи ме вълнува.
Също така като си тръгнал виж и жилищния фонд, виж и броя сключени сделки и може да видиш какво става в ЧСИ търгове - сега намерих чудесни места - едно от които е убиец локация, за една от бизнес идеиите ми.
Аз не споря, просто ти казвам какво ще стане, ти както искаш го приемай.
Виж какво съм ти пратил като линк по рано, след няколко месеца ще питам научи ли си домашното!
Айде със здраве
Само да не кажеш , че ТИМ-групата са актив, щото са актив само за тяхLast edited by Лорда; 22.03.2013, 20:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДа, да прав си след още една година ще видиш цени от +5 до -5 % за различни квартали и региони. Тогава пак може да се изходиш дълбокомислено. Я все пак ми отговори колко от купувачите купуват с цел отдаване под наем и колко с цел да живеят през следващите 50 години на това място?
Я ми кажи ти тогава колко е, явно си запознат - аз такива проблеми нямам - само купуване на активи ме вълнува.
Също така като си тръгнал виж и жилищния фонд, виж и броя сключени сделки и може да видиш какво става в ЧСИ търгове - сега намерих чудесни места - едно от които е убиец локация, за една от бизнес идеиите ми.
Аз не споря, просто ти казвам какво ще стане, ти както искаш го приемай.
Виж какво съм ти пратил като линк по рано, след няколко месеца ще питам научи ли си домашното!
Айде със здравеМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеМоля всички панеляк холдър да не ми пишат - след 1-2 месеца пак ще драсня някой ред за равносметка, от последния път преди няколко месеца писах тук - отново се говореше като сега дъно сме и колко са зле купувачите - като гледам от тогава все си вървим надолу. Айде след някой друг месец пак ще видим къде сме
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение2-3% доходност от рента на имоти е добра..и доста сигурна. Това 15% доходност от пирамидите ли, във Варна ?иди питай Форекс Мастъра за повече инфо.
Добра била? Имаш реална инфлация от 5% - направо чудесна доходност имаш със знак -
Това говори просто колко са надценени имотите или подценени наемите - вие изберете, кое ще еМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАми всичко е относително. Тази норма ти си я определяш. Що купуват тогава в Мумбай имоти на 0,3% доходност? Мои имоти варират между 3 и 10. В други години имах и по 15+, а ти си просто теоретик - провокатор. И на мен много ми се ще да падат, ама няма как да стане. Пазара няма да се съобрази с твоята желана доходност. Пазара ще ти отсече главата. Почти нулев процент в България е този на купуваните с цел отдаване под наем. Това го практикуват само луди като мен. Другите са крайно нуждаещи се като теб, пък гледат доходност. Смешно оправдание да не купят, бих казал!!!
Това, че ти си ирационален играч мен не ме бърка, това че има в Мумбай 1% доходност пак не ме бърка. Има 5 инвестиционни клас - НИ е само 1 от тях. Когато няма акции, облигации, комодити, валути и възможност да създавам бизнес - тогава ще го мисля за НИ
В момента където и да си вкарам парите дори и в един депозит ще извадя повече от колкото сега да купя НИ и да го давам под наем!
Айде от мен толкова, знам че ако продължа ще ме биетес вашия субективизъм и слаба фин. култура
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар