IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Специално за панеляците са секнали вскякави кредитирания(всеки кредитен банков инспектор ще ви каже) .Защо ли не ги приемат за обезпечение??

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Е, какво фантазирам? Тези приятели предлагат кредит само с 15% самоучастие и то за клиенти с жълто около устата

https://www.bacb.bg/page/default.asp...ns/01Product1/

За изпечени клиенти с лекота дават и 100% финансиране. И не са само те! Освен това не се толерира от тях раздаването на малки суми.
      ГПР-то им е около 7%, идеален вариант за два коптора в които мога да настаня по 15-20 дръпнати или хранещи се на земята! И двата коптора са по 30 бинки в лева, а сигурния наем около 500-600.
      Те дават ама не на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
        Стига си фантазирал и писал глупости.С 50000 кредит и 5000 влог как ще стане че не ми е ясно
        Е, какво фантазирам? Тези приятели предлагат кредит само с 15% самоучастие и то за клиенти с жълто около устата

https://www.bacb.bg/page/default.asp...ns/01Product1/

За изпечени клиенти с лекота дават и 100% финансиране. И не са само те! Освен това не се толерира от тях раздаването на малки суми.
        ГПР-то им е около 7%, идеален вариант за два коптора в които мога да настаня по 15-20 дръпнати или хранещи се на земята! И двата коптора са по 30 бинки в лева, а сигурния наем около 500-600.
        Last edited by Лорда; 23.03.2013, 21:45.

Коментар

Всъщност нямам много ипотеки. Сега обмислям още две да сключа, щото кризата ми дава такава възможност.
          Стига си фантазирал и писал глупости.С 50000 кредит и 5000 влог как ще стане че не ми е ясно

Коментар

Всъщност нямам много ипотеки. Сега обмислям още две да сключа, щото кризата ми дава такава възможност.
            Нал беше окончила кризиса. Или смяташ ,че ще поведеш стадото да Хипотекира а?
            Раздел "фентъзи".

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
              От 2003 насам инвестирам само едене ,пиЕне и тези три неща.

Другото вече го имам.Да му мисли кейсов с ипотеките и криенето на данъци и растящата алчност.

Коментар

И в какви активи точно инвестираш? Щото аз от 1994г. инвестирам в активи.
                Само да не кажеш , че ТИМ-групата са актив, щото са актив само за тях
                От 2003 насам инвестирам само едене ,пиЕне и тези три неща.

Другото вече го имам.Да му мисли кейсов с ипотеките и криенето на данъци и растящата алчност.

Коментар

• needtoknowmore

Ще видиш, че не е отрицателна и инфлацията от 5% не е реална и се дължи на изкривявания . Няма инфлация , проблема е че има дефлация.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Бре, бре

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                    Аз от 2008 съм се изказал пред тези които трябваше и ме послушаха, като се промени икономическата ни конюнктура ще си ревизирам мнението.
                    Я ми кажи ти тогава колко е, явно си запознат - аз такива проблеми нямам - само купуване на активи ме вълнува.
                    Също така като си тръгнал виж и жилищния фонд, виж и броя сключени сделки и може да видиш какво става в ЧСИ търгове - сега намерих чудесни места - едно от които е убиец локация, за една от бизнес идеиите ми.

Аз не споря, просто ти казвам какво ще стане, ти както искаш го приемай.

Виж какво съм ти пратил като линк по рано, след няколко месеца ще питам научи ли си домашното!

Айде със здраве
                    И в какви активи точно инвестираш? Щото аз от 1994г. инвестирам в активи.
                    Само да не кажеш , че ТИМ-групата са актив, щото са актив само за тях
                    Last edited by Лорда; 22.03.2013, 20:49.

Коментар

Да, да прав си след още една година ще видиш цени от +5 до -5 % за различни квартали и региони. Тогава пак може да се изходиш дълбокомислено. Я все пак ми отговори колко от купувачите купуват с цел отдаване под наем и колко с цел да живеят през следващите 50 години на това място?
                      Аз от 2008 съм се изказал пред тези които трябваше и ме послушаха, като се промени икономическата ни конюнктура ще си ревизирам мнението.
                      Я ми кажи ти тогава колко е, явно си запознат - аз такива проблеми нямам - само купуване на активи ме вълнува.
                      Също така като си тръгнал виж и жилищния фонд, виж и броя сключени сделки и може да видиш какво става в ЧСИ търгове - сега намерих чудесни места - едно от които е убиец локация, за една от бизнес идеиите ми.

Аз не споря, просто ти казвам какво ще стане, ти както искаш го приемай.

Виж какво съм ти пратил като линк по рано, след няколко месеца ще питам научи ли си домашното!

Айде със здраве
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                        Моля всички панеляк холдър да не ми пишат - след 1-2 месеца пак ще драсня някой ред за равносметка, от последния път преди няколко месеца писах тук - отново се говореше като сега дъно сме и колко са зле купувачите - като гледам от тогава все си вървим надолу. Айде след някой друг месец пак ще видим къде сме
                        Да, да прав си след още една година ще видиш цени от +5 до -5 % за различни квартали и региони. Тогава пак може да се изходиш дълбокомислено. Я все пак ми отговори колко от купувачите купуват с цел отдаване под наем и колко с цел да живеят през следващите 50 години на това място?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          2-3% доходност от рента на имоти е добра..и доста сигурна. Това 15% доходност от пирамидите ли, във Варна ?
                          Че то и банковия депозит е сигурен и дава повече иди питай Форекс Мастъра за повече инфо.
                          Добра била? Имаш реална инфлация от 5% - направо чудесна доходност имаш със знак -

Това говори просто колко са надценени имотите или подценени наемите - вие изберете, кое ще е

Коментар

• В момента където и да си вкарам парите дори и в един депозит ще извадя повече от колкото сега да купя НИ и да го давам под наем!
                            - Не мога да коментирам, не бива според закона.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Ами всичко е относително. Тази норма ти си я определяш. Що купуват тогава в Мумбай имоти на 0,3% доходност? Мои имоти варират между 3 и 10. В други години имах и по 15+, а ти си просто теоретик - провокатор. И на мен много ми се ще да падат, ама няма как да стане. Пазара няма да се съобрази с твоята желана доходност. Пазара ще ти отсече главата. Почти нулев процент в България е този на купуваните с цел отдаване под наем. Това го практикуват само луди като мен. Другите са крайно нуждаещи се като теб, пък гледат доходност. Смешно оправдание да не купят, бих казал!!!
                              Не я определям аз това е емпирично доказано, виж линка който съм дал се осведомиш.
                              Това, че ти си ирационален играч мен не ме бърка, това че има в Мумбай 1% доходност пак не ме бърка. Има 5 инвестиционни клас - НИ е само 1 от тях. Когато няма акции, облигации, комодити, валути и възможност да създавам бизнес - тогава ще го мисля за НИ
                              В момента където и да си вкарам парите дори и в един депозит ще извадя повече от колкото сега да купя НИ и да го давам под наем!

Айде от мен толкова, знам че ако продължа ще ме биете с вашия субективизъм и слаба фин. култура

Коментар

• needtoknowmore

2-3% доходност от рента на имоти е добра..и доста сигурна. Това 15% доходност от пирамидите ли, във Варна ?
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X