If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна ли ценовата стабилизация на пазара на имоти у нас?
Само да попитам кой имоти са се качили в кой град и в кои квартали и какъв е периода, да не е от вчера за днес?
Хе,хе само ти ли не разбра, че идва ново поскъпване. Както дадох пример с двустаен в сухата река който се е качил като офертна цена с над хиляда евроци, такова е положението и в Слатина с друг мой двустаен, който като офертна цена катери дори повече, ама няма да го давам за пример за да не ви скандализирам повече, че вие със стадното чувство ще разберете последни какво се случва в момента. На набалончването бизнеса реагира много по-бързо и остро. Строителите на жилища останаха малко, а това сега тепърва ще се усети. Както каза и шефа Дянков, след 5 години ще е вече късно, новия балон ще пращи по шевовете.
Не е нужно да плачеш, приложил съм снимки в доказателство. На децата също е ясно вече, че тези сгради не се различават от тези в лондонското сити. Вие на какви се правите не е ясно. Ясното е, че имотите поскъпват и това не се харесва на много от вас. Отричането на фактите обаче не помага особено. Трябват кинти
Мале,мале......Тая новина,като я прочетох,направо се разплаках от умиление......Ей и сега докато пиша,сълзите ми продължават да капят върху клавиатурата......
Мале,мале......Тая новина,като я прочетох,направо се разплаках от умиление......Ей и сега докато пиша,сълзите ми продължават да капят върху клавиатурата......
не вливай им в сърце отрова
какви офис площи , какви търговски площи ??
има хора които още плащат наем в очакване на чудото (ефтинко апартаментче)
-------
скоро се виждах с един колега от соца - сега е институционал
да знаеш какъв хумор са заформили за Предстоящето с имотите !!
Метафората за "Мъпетите" е направо комплимент (дано Админът не отреже линка)
ВЯРНО, ЗАБРАВИХ, ЧЕ ТЕЗИ НЕСРЕТНИЦИ ЧАКАТ ДА ПАДНАТ ЦЕНИТЕ ЗАЩОТО НЯМАТ КИНТИ ЗА ЕДНА БОСКОНИЕРА, А ПЪК АЗ СЪМ ТРЪГНАЛ ДА ИМ ПИША ЗА ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ И ОФИСИ
България е по-предпочитана от съседите в сектора на търговските и офис площи!!!
не вливай им в сърце отрова
какви офис площи , какви търговски площи ??
има хора които още плащат наем в очакване на чудото (ефтинко апартаментче)
-------
скоро се виждах с един колега от соца - сега е институционал
да знаеш какъв хумор са заформили за Предстоящето с имотите !!
Метафората за "Мъпетите" е направо комплимент (дано Админът не отреже линка)
-----------
Жестоко нещо е Пазара - мечтаеш ли , забравиш ли-ще плащаш здраво........
Абе тичат те, тичат из тучни ливади, ама нещо почва да им убива почвата - да се стабилизират цените и скоро по баир нагоре ще тичат, ама бързо ще се задъхат, щото са свикнали да тичат само по-нанадолнище. Толкова са им възможностите. Всеки се надява и мери по своя джоб. Щом искаш еФтинко и се дори надяваш на това, значи-.....
Коментар