IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Недвижимо имущество

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази бяня в нищото е негатив. Яма готова да гълта пари. Не пишеш по-важното колко деката е имота? Това е много важно при отглеждането на животни.

Аз по виждам имота като подходящ за развитие на лека промишленост, микро пивована, мандра и т.н.
    Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Добре завърнал се ръст!

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=458991
      Е, какво както винаги съм писал тривиално е по дяволите- РЪСТ.

Коментар

• http://www.dnes.bg/business/2012/09/...ilishta.169443

Така е в Британия, а тук повечето сривлогари са до гроб при мама и татко с единствена инвестиция зелената книжка от банка ДСК и жълтите стотинки от лихви на влога. Каква ирония, че точно тази банка им се подиграва с рекламите си показвайки им белите бради и бръчките докато са още при мама

Коментар

• Първоначално изпратено от stoqnpanayotov Разгледай мнение
          Имаш ли желание да си направиш "далаверка"?
          Не си схванал иронията в поста ми. Успех в продажбата.

Коментар

• Събори го тоя комин, че прилича на х*й и сваля поне едни $19000 от цената и

Коментар

• Колега, като ми говориш за работа с клавишите поне прочети какво е написано до сега!
              Животни не се гледат само в с. Коневец, област Ямбол! Най-малко пък в бившата селска баня! Могат да се гледат във всеки един район на България!
              Постройките за гледане на животни са далеч от това, което виждам на снимката, така че все едно го няма, защото да го преустроиш струва повече, отколкото да го построиш наново! А и не само постройка е нужна, ако искаш да гледаш животни и, ако ги разбираш повече тия работи, сигурно ще се сетиш за какво говоря!
              Никъде не съм написал, че с 5000 долара могат да се направят чудеса, а най-малко пък, че в тая сума влизат и животните! Написах, че аз оценявам тази собственост на толкова!
              А ти салам правил ли си и знаеш ли как става това, защото аз съм! И това не става там, където гледаш животните, нали се сещаш?
              А, ако ти си по тотото, аз такива "спортове" не играя!
              Това е правото ми на преценка и написах това, което аз мисля, ти имаш право на същото!

Коментар

• THE TRADER

Да точно така е , натискаш един клавиш от клавиатурата на комп. и животните ги гледаш където си искаш..натискаш втори и ги правиш на салам..Точно тъй става с 5 000 долара , пък да не говорим какви чудеса може да направиш с 500 долара и дори с 5 може да си пуснеш толкова фиша от тотото че ще ти данесат несметно богатство.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от stoqnpanayotov Разгледай мнение
                  Здравейте. Бих искал да се допитам до Вас относно едно недвижимо имуществено, което притежавам. Къщата се намира в област Ямбол, с. Коневец и е с квадратура 1330 кв. м.

Какво бихте ме посъветвали да направя с това недвижимо имущество?

Идеите, които ми са в главата :

1.Да развия бизнес с животновъдство ( считам, че мястото е супер за развиване на такъв тип дейност, тъй като има достатъчно зелена площ и терен, които не е близо до други къщи )

2.Да я предложа на някои предприемач за размяна на апартамент ( не мисля, че би се съгласил за местоположение, което е далеч по- спокойно от града)

3. Да я продам ( Но цената, на която аз я оценявам е малко.. може би 20 000 $)
                  Това със сигурност е бивша баня, така че състоянието й отвън надали има нещо със състоянието й отвътре! Съответно приспособяването й за жилищни нужди ще коства един куп пари, които, както знаете, няма значение дали се дават в София или в което и да е село! Даже предполагам, че в голям град може да излезе по-евтино, защото се избягва транспорт за материалите, които ще са доста!

Ако апартамента е в Малко търново, там в изоставените панелки, може и да се съгласи някой!

В сегашните условия и 5000 долара да й вземеш, все ще си на далавера!

Пък животни можеш да гледаш където и когато си искаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Възползвай се от човешкото невежество. Купи я за 20 000 долара и я продай за 35 000 евро. Направи си далаверката. Тук благородството и аристократизма са излишни.
                    Имаш ли желание да си направиш "далаверка"?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Трябва да си луд за да искаш по-малко от 35000 евро за такава къща на това място!
                      Базата е за развитие на страхотна ферма която следващото десетилетие ще стигне цена от 1млн. Гаранция!
                      Възползвай се от човешкото невежество. Купи я за 20 000 долара и я продай за 35 000 евро. Направи си далаверката. Тук благородството и аристократизма са излишни.

Коментар

• Трябва да си луд за да искаш по-малко от 35000 евро за такава къща на това място!
                        Базата е за развитие на страхотна ферма която следващото десетилетие ще стигне цена от 1млн. Гаранция!

Коментар

• Недвижимо имущество

Здравейте. Бих искал да се допитам до Вас относно едно недвижимо имуществено, което притежавам. Къщата се намира в област Ямбол, с. Коневец и е с квадратура 1330 кв. м.

Какво бихте ме посъветвали да направя с това недвижимо имущество?

Идеите, които ми са в главата :

1.Да развия бизнес с животновъдство ( считам, че мястото е супер за развиване на такъв тип дейност, тъй като има достатъчно зелена площ и терен, които не е близо до други къщи )

2.Да я предложа на някои предприемач за размяна на апартамент ( не мисля, че би се съгласил за местоположение, което е далеч по- спокойно от града)

3. Да я продам ( Но цената, на която аз я оценявам е малко.. може би 20 000 $)

С Уважение,
                          Стоян Панайотов.
                        Working...
                        X