Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение на цените на парцелите за къща очаквате
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениена земеделска земя можеш да сложиш бунгало или преместваем фургон до 35 м2 без никакви проблеми
http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135555697Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе съм вещ в ЗУТ-а , та не се смейте ако греша
Обаче що си спомням че Марешки беше обиколил ограниченито да строи на първа линия до/върху плажа , като си сложил преместваем обект......тия сглобяемите къщички или бунгала не са ли тая категория ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениетова го забравиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе съм вещ в ЗУТ-а , та не се смейте ако греша
Обаче що си спомням че Марешки беше обиколил ограниченито да строи на първа линия до/върху плажа , като си сложил преместваем обект......тия сглобяемите къщички или бунгала не са ли тая категория ?Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеНа първа линия извън регулация може и под 100е/кв.м. да намериш ама с тези ограничения дето наложиха - трябва да си мноо голем зада го натъкмиш за застрояване . В регулация с такива размери под 150 си е късмет да намериш , ако пък е в населено място и има инфраструктура до него 200 поне ще трябва да изскочиш , ама то няма за продаване , тя за това е такава цената , не че някой много се е засилил да купува
Обаче що си спомням че Марешки беше обиколил ограниченито да строи на първа линия до/върху плажа , като си сложил преместваем обект......тия сглобяемите къщички или бунгала не са ли тая категория ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе се ли разходи до Резово? В турско кви парцели има - не е истина Ама май имат закон, забраняващ на граждани от съседни страни да купуват в погранични райониМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе се ли разходи до Резово? В турско кви парцели има - не е истина Ама май имат закон, забраняващ на граждани от съседни страни да купуват в погранични райониI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеПитах но явно недостатъчно
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеНа първа линия извън регулация може и под 100е/кв.м. да намериш ама с тези ограничения дето наложиха - трябва да си мноо голем зада го натъкмиш за застрояване . В регулация с такива размери под 150 си е късмет да намериш , ако пък е в населено място и има инфраструктура до него 200 поне ще трябва да изскочиш , ама то няма за продаване , тя за това е такава цената , не че някой много се е засилил да купуваМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКалеги гледам че тук подмятате парцелчета насам , натам.
Та да попитам папарцели покраи морето на първа линия от порядъка на 1-2 декара как въвят ? За предпочитане на юг : Ахтопол, Синеморец ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеИ кът обикаля не пита ли ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗнам го района много добре, преди месец го обикалях и оглеждах ....има местенца !I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеТам почнах ада го застрояват.Дет се влива велека на хълма построиха 2 нови хотела по 8 етажаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар