Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение на цените на парцелите за къща очаквате
Collapse
X
-
Ето какво е направил ЧОВЕКА с най-много информация в България, за процесите определящи цените на имотите:
http://news.data.bg/2/bulgaria/39472...87%D0%B5%D0%B2
Помислете си по-спокойно и без емоции... тарикати
ПС: И това го е направил, въпреки явната турцизация на района и бъдещото строителство не на ТЕЦ... а на АЕЦ от турска страна на границатаLast edited by iivanoff; 21.10.2012, 15:06.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеЕ, не мога да се меря по "ум" с теб явно.
Аз съм оценявал имоти само за над 2 000 000 000 лв.
Ти сигурно си по-напред с материала "мастер"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеИ под 35 000 евро има също - все пак се предлагат над 150 парцела за продан!
Цена 30-35 евро/кв.м е горна граница за парцел на село.
Който плаща повече - има излишни пари за трошене.
Над 15% стойност на земята от стойността на сградата върху нея не е особено разумно.
Но - всеки си преценява как да си харчи парите.
Стига да се намерят будали, ама се поизчерпаха май...
Сгрешил си с един порядък.....Освен ако селата не са Бояна или Драгалевци.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Данни Разгледай мнениеbpst,никой не разбра какво имаш предвид,както и защо парцел от 500-600 кв.м. е нормален за къща ?
Не ти хареса примера с Кремиковци и Бояна,ами да ти метна един друг,защо си мислиш,че парцел в с.Опицвет ще струва колкото в с.Панчарево ?
Не за друго,къщата ще ти струва еднакво и на двете места,ама по-хубаво в с. Панчарево май,а
Обаче 15 % от цената на къщата И не ми давай Негели за пример в този случай
Умник !
Аз съм оценявал имоти само за над 2 000 000 000 лв.
Ти сигурно си по-напред с материала "мастер"!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Данни Разгледай мнениеНещо не се връзват нещата
Темата е " Какво понижение на цените на парцелите за къща очаквате "
Давам пример : Купува се парцел 1 дек. на който ще се строи къща 100 кв.м.,по твоята логика този парцел трябва да струва колкото парцел 500 кв.м. с къща също 100 кв.м.
Или парцел в Кремиковци,трябва да струва колкото в Бояна !?
Примерите са измислени,но ще направите много по-добре да пишете след като помислите малко
Ти си купи ако искаш и 5 декара.
На село - като в Панчарево. Къде месиш Бояна и Кремиковци??
Тези примери ги е измислил Негели - по-умен от мен и теб!
Първо почети малко и тогава пиши, но чукча не читател чукча - писател!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеВ Панчарево има вече по 35 000 евро парцели
Цена 30-35 евро/кв.м е горна граница за парцел на село.
Който плаща повече - има излишни пари за трошене.
Над 15% стойност на земята от стойността на сградата върху нея не е особено разумно.
Но - всеки си преценява как да си харчи парите.
Стига да се намерят будали, ама се поизчерпаха май..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеВ Панчарево има вече по 35 000 евро парцели
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНяколко поста по-надолу ни убеждаваше че читави парцели по морето не останали , сега пък викаш добра инвестиция е ........ ма стига ни мъчи де
- на мен цялото ми мислене в тази тема е подчинено на ТЕМАТА "ПАРЦЕЛИ за КЪЩИ" - затова казвам конкретно за тях какво е очакването ми !! Понеже разбирам от морски имоти, коментирам САМО ТЯХ - ПАРЦЕЛИ за КЪЩИ до морето !! Кое не е ясно и къде си противореча не мога да разбера ?
- или според теб щом са останали малко парцели, то те не са за инвестиция ? - не разбирам сарказма ? - няма логика нещо
Искаш ли да съм още по-неприятно конкретен, затегнаха ли процедурите за смяна статут - ДА, увеличиха ли драстично таксите - ДА, сложиха ли безгранични ограничения (ЗУЧК, ЗОЗЗ) - ДА. Огромна част от парцелите бяха с НЕДОВЪРШЕНИ процедури, които можеха да бъдат довършени по всяко време - обикновенно, когато се появи купувач. Е сега вече не могат да се довършат и това не е проблема, а проблема е че НЕ МОГАТ и да се започнат - справка нос Емине - ЕМОНА и ИРАКЛИ Някой сменя ли СЕГА статут на земи - НЕ (поне аз не познавам, а всички от преди са спрели тотално), е от тук какво следва - увеличава ли се броя на парцелите в регулация или намалява? Какво следва от намаляването ан броя на парцели в регулация - цената ще пада ли или ще се качва? - сега ако ме обвините пак че говоря за парцели (комплексирах се тотално!) - ВИЖТЕ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА В КОЯТО ПИШЕМ !!
НЕЩО ДА НЕ Е ЯСНО ?Last edited by iivanoff; 05.10.2012, 19:41.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАбе тук да не сте си спретнали купон тинейджери ? На мен кемпера може да ми "произведе" САМО НЕУДОБСТВО !!! Пари да ми дават (не безплатно) не го искам !!!
а парцела като дългосрочна инвестицийка , ДОРИ за "малкия" човек, не е никак лоша идея!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Keмпърът е за авнтюристично настроени двойки. Не е подходящ за семейно прекарване, а си е и скъпо удоволствие. Тук не е силен този дух на отшелничеството- в добрия смисъл на думата. Все още масата иска да е в "купона", а не да се мъчи в пустошта.
п.п.Кемпърът не е инвестиция, а преживяване.
Коментар
Коментар