няма логика човек да построи къща за 800 Е/кв в Нови Искър ,Своге и пр. в това направлениe- Това нещо не можах да го разбера
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение на цените на парцелите за къща очаквате
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз очаквам силен ръст!
няма как цените да падат повече .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПитах за какъв и къде трябва да е парцелът, защото явно се получава голяма диференциация. От една страна "престижните" витошки поли, от друга страна по-страничните села. Явно Вабо говори за първите, за които нямам мнение, просто не ме интересуват. Аз не гледам на строенето на къща като възможност за инвестиция, на която и се увеличава стойността. Много повече ме вълнува възможността аз, тези след мен, да живеят на едно прилично, ЧИСТО от съвременните замърсявания място и относително сигурно, както от гледна точка на природа, така и от "братята" цигани.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПитах за какъв и къде трябва да е парцелът, защото явно се получава голяма диференциация. От една страна "престижните" витошки поли, от друга страна по-страничните села. Явно Вабо говори за първите, за които нямам мнение, просто не ме интересуват. Аз не гледам на строенето на къща като възможност за инвестиция, на която и се увеличава стойността. Много повече ме вълнува възможността аз, тези след мен, да живеят на едно прилично, ЧИСТО от съвременните замърсявания място и относително сигурно, както от гледна точка на природа, така и от "братята" цигани.
добре балансирано мнение
истина е,че има Хубави парцели , Компромисни парцели , Евтини парцели - основно според локацията!
няма логика човек да построи къща за 800 Е/кв в Нови Искър ,Своге и пр. в това направление
както и няма логика човек да построи къща за 300 Е/кв в Бояна,Драгалевци,Симеоново
въпрос на приоритети , на предлагане.........и на финансиранеLast edited by ale1; 15.08.2012, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнениетам има доста добри парцели по твой критерий
Лошото е , че трябват още 5 - 6 год чакане да паднат цените!
по дефилето също има добри парцели , лошото е , че трябва да станеш партизанин , за де въоръжиш за да оцелееш от "братята" ...а и както отбелязваш - наводненията са проблем -река Искър е прекалено близо
Читавите парцели , за които говориш + възможност за растеж на цените приключиха !
а и Строителите търкат доволно ръчички в очакване на поредния ентусиаст за "разфасоване "И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениена 30 км от София може под Е10000 да намериш.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Престиж Само в Бояна , Драгалевци,Симеоново
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАз под "читав" разбирам регулация, ток, вода, КАНАЛ, невъзможност от наводнение (наклон и ориентация). А такива едва ли са много. И наистина в рамките на 40 км (45 мин. общо пътуване до месторабота) има все още такива и си заслужават инвестицията в по-добър живот.
Лошото е , че трябват още 5 - 6 год чакане да паднат цените!
по дефилето също има добри парцели , лошото е , че трябва да станеш партизанин , за де въоръжиш за да оцелееш от "братята" ...а и както отбелязваш - наводненията са проблем -река Искър е прекалено близо
Читавите парцели , за които говориш + възможност за растеж на цените приключиха !
а и Строителите търкат доволно ръчички в очакване на поредния ентусиаст за "разфасоване "
Коментар
-
Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнениеправ си , На 30 км от София имаше читави парцели , но се изкупиха
Тези,които Купиха през 2010 - сега вече въвеждат в експлоатация
ето линк , ако не го изтрият администраторите
http://money.bg/news/id_1685007753/%...84%D0%B8%D1%8F
----------
другото са приказки под шипковия храстИ това ще мине ...
Коментар
-
Който търси - намира
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПарцел за къща?!
Къде?
По вероятно е да нямат намаление, а плавно да вървят нагоре, било от инфлация, било от ограничението на възможните за застрояване прилични парцели.
Тези,които Купиха през 2010 - сега вече въвеждат в експлоатация
ето линк , ако не го изтрият администраторите
http://money.bg/news/id_1685007753/%...84%D0%B8%D1%8F
----------
другото са приказки под шипковия храст
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение100-200 000 евро смехотворни
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеГолямо понижение , шанхайско Че те са смехотворни сега и винаги са били. В България цените са смешни.
100-200 000 евро смехотворнив Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
Коментар