IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредно безобразие!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е луд който яде баницата, ами който му я дава. Като е прост нашенецът и като се оставя, ще го ошушкат до стотинка и това ще му е най-малкото.

"...Нашия народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с трудът ти, с децата ти и най-свещените предмети на твоето човешко съществувание, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите страдания! Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен...."

Христо Ботев
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
      Тоя закон го има в Бг от десет години
      Ако не си декларираш белите петна в общинските служби по земеделие че няма да ги работиш или работиш,някой друг ще ги работи и ще ти плаща наем на декар по служебен път
      Да, бе, да!
      Арендаторът няма да плаща на собственика, а на общината.
      Ако си потърсиш парите от общината, ще си ги получиш.
      Общината ще ти пази парите... 3 години.

Коментар

• Тоя закон го има в Бг от десет години
        Ако не си декларираш белите петна в общинските служби по земеделие че няма да ги работиш или работиш,някой друг ще ги работи и ще ти плаща наем на декар по служебен път

Коментар

• Ще ни я земат, ако им дадем земята си. Това е атакуемо по съдебен ред. Конституцията гарантира неприкосновеност на частната собственост и никой не може да ти я отнеме просто ей-така.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Първо държавата да види колко нейни земи (от държавният поземлен фонд) пустеят !!!

Утре ще ни кажат, че който има 2 дома, не може единият от тях да стои празен, следователно в единият трябва да се настани един цигански катун !!! Същото и ако имаш вила или къща на село.... откъде накъде ще стои празна, а "горките роми" няма къде да живеят? Амма-ха !!!
            Че то по тези земи вече е имало такъв закон да нямаш право на две жилища всяко ново нещо е добре забравено старо това по чл. 69 почти никой не го знае и много хора ще пропуснат да подадат декларацията тази година, а е предпоствака в бъдеще да загубиш земеделската си земя

Коментар

• Първо държавата да види колко нейни земи (от държавният поземлен фонд) пустеят !!!

Утре ще ни кажат, че който има 2 дома, не може единият от тях да стои празен, следователно в единият трябва да се настани един цигански катун !!! Същото и ако имаш вила или къща на село.... откъде накъде ще стои празна, а "горките роми" няма къде да живеят? Амма-ха !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Така от статиите става ясно, че общо взето нямаш право да решаваш какво да правиш със собствената си земя. Съгласен съм, че трябва да се обработва всяко парче земя, ноооо защо трябва да е по принуда.
                Поредната лобиска поправка, която ще работи за някой мастит земевладелец.
                Много тихо и без всякакви дебати минава тази поправка. Бях чул, че ако се обработва земята 3 или 5 години /не съм сигурен колко беше срока/ земята ти вече не е твоя.
                Нищо не се говори за това!

http://www.dnes.bg/business/2012/07/...ndatori.163805
                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1478694
                Така е. Земята уж не се губела но това е сега. като променят закона в бъдеще примерно и туку арендатора си я припознае като негова.
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• "Те" ни гласят да ни отнемат правото да отглеждаме и възпитаваме собствените си деца, а вие сте се закахърили за някаква си земя и безброй още други подобни, сервирани ни в последните години.
                  Пийте си пиенето и забравете за активен бизнес.
                  Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Поредното безообразие е, че животът ни се превърна в низ от безобразия - http://alchemicaltechnologies.blogsp...g-post_29.html

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      Да е ти пука!
                      Тук е така
                      Да, би трябвало да ни пука на всички, ама..................................

Коментар

• Да е ти пука!
                        Тук е така

Коментар

• Поредно безобразие!!!

Така от статиите става ясно, че общо взето нямаш право да решаваш какво да правиш със собствената си земя. Съгласен съм, че трябва да се обработва всяко парче земя, ноооо защо трябва да е по принуда.
                          Поредната лобиска поправка, която ще работи за някой мастит земевладелец.
                          Много тихо и без всякакви дебати минава тази поправка. Бях чул, че ако се обработва земята 3 или 5 години /не съм сигурен колко беше срока/ земята ти вече не е твоя.
                          Нищо не се говори за това!

http://www.dnes.bg/business/2012/07/...ndatori.163805
                          http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1478694
                        Working...
                        X