Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агро Финанс АДСИЦ (6AG/AGROF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеСпоред мен точно цветан василевчетата допълват.
И аз мисля така. Събират 95%.
Не им пускайте никакъв гювеч нисичко !!!
Кой е тоя изумения дето си подарява акциите на 1.65 ?
Минимум на 1.90.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЦената се устреми нагоре.
Пазара май чака търгово скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеПрав си. Натам отиват нещата.
Мирише отвсякъде че мениджърите на някой от пенсионните фондове май се продадоха.
Сега всеки мажо в АДСИЦ може да си разиграват коня както си иска.
Щастливци ще са миноритарите ако има бърза ликвидация.
Ако реши мажото обаче да играе на входа и на изхода при покупро - продажбата на земи ......доста сълзи и сополи ще има за дребните инвеститорчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениети не ме разбра пиб, няма значение
интересно къде кака Дани ще ги сложи - казва че се оглежда за понижаващи се хартии?!?!
Абе общо взето ПФ-тата напускат Адсиц-те както обявиха и от Алианц, така че всеки да си решава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАлеманци = германци. Демек фондовете на Алианц.
интересно къде кака Дани ще ги сложи - казва че се оглежда за понижаващи се хартии?!?!
Абе общо взето ПФ-тата напускат Адсиц-те както обявиха и от Алианц, така че всеки да си решава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекои са алеманците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗа каквато цена (вкл. и под масата) са се разбрали насаме с новия гранд мажо.
Съгласен с 77 и dex че са се продали мениджърите на ПФ.
И още веднъж доказаха че са п....и ( ма с главно П) и не им пука за парите на пенсионерите.
Тони - и в Ланда има Алеманци
Няма скриване нийде....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеМай партньорствата с Цецо Василев не са лесни и който на каквато цена може, на такава излиза
Съгласен с 77 и dex че са се продали мениджърите на ПФ.
И още веднъж доказаха че са п....и ( ма с главно П) и не им пука за парите на пенсионерите.
Тони - и в Ланда има Алеманци
Няма скриване нийде....
Коментар
Коментар