IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето защо руснаците купуват имоти в България и Европа - защото 3 млн. са осъдени

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    И кога си бил за последно?
    Ми като почнеш от края комунизъма и почти до края на царуването на Медведев. Откакто е застъпил Путин третия си мандат, не съм ходил.

Що питаш. Имаш данни, че нещо се е променило ли ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• И кога си бил за последно?

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Новоросийск основно. Малко по малко в Санкт Петербург. И на други места съм бил по един два пъти.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Кажи ми къде си бил в Русия?
        Новоросийск основно. Малко по малко в Санкт Петербург. И на други места съм бил по един два пъти.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Защитавам не страна, политика или идология. Защитавам истината и то не с "гърди на амбразурата", а с проверени факти! Причината е, че взе да ми поомръзва да гледам, как тенденциозно и целенасочено се притъпява мисленето на младото поколение в България с абсолютно неотговарящи на действителноста клишета.

Това което ми притеснява, като се задълбочих на тема манипулации, че те не са никак случайни! Случайни са хората плюещи Русия в поредната тема, които са пионките, но не и кукловодите. Има генерален план за обезличаването на България и българското самосъзнание. Основни съставни части на това самосъзнание са православието, кирилицата и славянският език. А Русия е просто главна пречка за обезличаването им... Ето защо е и тази неистова атака срещу всичко руско.

Освен всичко друго, България е и опитно поле за експерименти по темата... Доста неща минават и се преглъщат безропотно от смачкания народец! Ако е успешно тук, следва прилагането му в Беларус, Украйна или Сърбия. Ако и там мине, методологията се прилага в Русия!
          А бе, за мен си платен руски драскач, пък ти си кълчи както искаш езика !!!
          tnm

Коментар

• Кажи ми къде си бил в Русия?

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Целия свят съм обиколил, Схема
            ...
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Целия свят съм обиколил, Схема. Разговарял съм с много чужденци включително и руснаци. Разговарял съм с много колеги руснаци и всякакви други чужденци. Мнението е общо - по СВИНСКА и по ДИВАШКА власт от руската няма. От опит го знам и от разговори го знам. Ако не си ходил в Русия, отиди, виж какво чудо неземно е РУСКИЯ ЧИНОВНИК !!!
              Аз не съм ходил, ама мисля, че си много прав. Свинска държава!

Коментар

Колега ти ходиш често??? къде?
                Целия свят съм обиколил, Схема. Разговарял съм с много чужденци включително и руснаци. Разговарял съм с много колеги руснаци и всякакви други чужденци. Мнението е общо - по СВИНСКА и по ДИВАШКА власт от руската няма. От опит го знам и от разговори го знам. Ако не си ходил в Русия, отиди, виж какво чудо неземно е РУСКИЯ ЧИНОВНИК !!!
                tnm

Коментар

• Аз пък се кефя, че от три руски държави, две са доста близо до нас. По-близо и от трите немски. С тях ни свързва православието, езика и ние сме луди затова, че не правим повече бизнес с тях!
                  Добре, че поне идват като туристи и като купувачи на НИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от nezaetoime Разгледай мнение
                    Аз се утрепах скоро например да обяснявам как токът от нови ядрените централи в света е станал по-скъп наскоро дори от нови фотоволтаични централи (за ТЕЦ, ВтЕЦ и ВЕЦ това отдавна е факт), прост факт известен на целия свят, но хората тук четат руско, обичат руско и с непромитите си мозъци изобщо не ги интересува какво става по света
                    Абе вЕрно ли бе, мозък? Да беше попрочел нещо преди да се трепиш да се обясняваш!

Ето, дори и японците след ядрената катастрофа започнаха да пускат АЕЦ, защото алтернатива за една развита икономика няма. Ето чети тук съобщение от днес:

Kansai Electric Power Co (KEPCO), operator of the Oi power plant in the nation’s industrial heartland, said its Unit No 3 had come back to full capacity early Monday after the reactor was switched on earlier this month
                    .

http://www.dailytimes.com.pk/default...0-7-2012_pg4_2

Това е ТРЕТИЯТ реактор в Япония пуснат през последната седмица!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Руската Wikipedia спря в знак на протест
                      http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/07/...ak_na_protest/

Рускоезичният раздел на интернет енциклопедията Wikipedia спря да функционира през нощта срещу вторник в знак на протест срещу предлаганите от законопроект поправки, ограничаващи свободата на словото в руското електронно пространство.

Те позволяват въвеждането на "черни списъци" и филтрирането на съдържание в руския интернет. За да привлече вниманието към казуса, енциклопедията няма да бъде достъпна в продължение на 24 часа, съобщава РИА "Новости".

"Днес в Държавната Дума ще се разглеждат на второ четене поправките в Закона за информацията, които могат да доведат до извънсъдебна цензура в целия рускоезичен интернет, включително и до закриване на достъпа до Wikipedia на руски език", се казва в обръщението, което се появява на челото на рускоезичната страница на енциклопедията.

Организаторите на протестната акция обаче изтъкват в обръщение, че следването на формулировките от законопроекта би довело до създаване в Русия на аналог на "великия китайски файъруол".

Много участници в отрасъла отдавна изразиха безпокойството си относно въвеждането на филтриране на съдържанието. За обществено обсъждане на законопроекта настояват най-големите интернет компании Google, Яндекс и Mail.Ru Group, както и представителите на блог хостинга LiveJournal, на Координационния център на националния домейн в мрежата, на Фонда за съдействие на развитието на интернет инфраструктурата и технологиите, на Руската асоциация за електронни комуникации.

Против приемането на настоящия текст се изказаха и членове на Съвета към президента за развитие на гражданското общество и правата на човека.

Коментар

Ама верно ли бе, мозък?!... Страната която първа изпрати спътник на Земята, първа изпрати човек в Космоса, първа изведе човек в открития Космос извън космическия кораб, построи първата космическа станция, държи рекорда по най-дълго пребиваване на човек в Космоса и е първа космическа сила в момента... е страна от третия свят?!... Някои хора вЕрно са дебили!!
                        Раймонда Диен, Раймонда Диен
                        И Алексей Матросов

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Мастъре, той най-вероятно е имал предвид, че е страна от друг свят

Те и американците бяха почти завладяли луната, когато се оказа, че комай не са стъпвали тама!

Коментар

Аз се утрепах скоро например да обяснявам как токът от нови ядрените централи в света е станал по-скъп наскоро дори от нови фотоволтаични централи (за ТЕЦ, ВтЕЦ и ВЕЦ това отдавна е факт), прост факт известен на целия свят
                            Я дай препратка, понеже това твърдение ми звучи много... хм... хм... голословно, най-меко казано?

Коментар

Ама верно ли бе, мозък?!... Страната която първа изпрати спътник на Земята, първа изпрати човек в Космоса, първа изведе човек в открития Космос извън космическия кораб, построи първата космическа станция, държи рекорда по най-дълго пребиваване на човек в Космоса и е първа космическа сила в момента... е страна от третия свят?!... Някои хора вЕрно са дебили!!
                              Мастъре, той най-вероятно е имал предвид, че е страна от друг свят

Коментар

Русия отдавна е една страна от третия свят
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X