Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой вариант е най-удачен?
Collapse
X
-
Сетих се, че преди време бях пускала тема тук във форума. То като чета отговорите, няколко само са темата де, но ще пробвам с още едно питане . Ще се радвам, ако някой желае да сподели мнението си по въпроса.
Ако разполагате с цялата сума за апартамент, но не желаете да оставате без никакъв кеш и искате да изтеглите кредит, какво би било съотношението собствени пари и кредит? От една страна, ако кредитът е по-голям, лихвата към банката ще е по-голяма. Което ще е тъпо, при условие, че разполагате с парите. От друга страна ако се вземат повече пари от спестяванията, ще останат по-малко пари в сметката Има ли някъде из икономическите среди теории и формули по тези въпроси?
Би ми било интересно да разбера какво е направил k_v_v по неговия пъпрос. Ако желае да сподели разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнениеИмам едно питане, или по-точно консултация, която кореспондира със заглавието на темата.
Какво бихте направили с 30 000 Е свободни пари. Не искам да ги инвестирам в каквито и да е простотии или бизнес, чуденето ми е основно да си погася ли 3/4 от ипотека която имам или да направя друго ( влог и т.н.какво да бъде?) при сегашната икономическа обстановка, кредита също е в евроOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнениеИмам едно питане, или по-точно консултация, която кореспондира със заглавието на темата.
Какво бихте направили с 30 000 Е свободни пари. Не искам да ги инвестирам в каквито и да е простотии или бизнес, чуденето ми е основно да си погася ли 3/4 от ипотека която имам или да направя друго ( влог и т.н.какво да бъде?) при сегашната икономическа обстановка, кредита също е в евроХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
ипотека
Имам едно питане, или по-точно консултация, която кореспондира със заглавието на темата.
Какво бихте направили с 30 000 Е свободни пари. Не искам да ги инвестирам в каквито и да е простотии или бизнес, чуденето ми е основно да си погася ли 3/4 от ипотека която имам или да направя друго ( влог и т.н.какво да бъде?) при сегашната икономическа обстановка, кредита също е в евроFinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз лично бих ги изял и изпил. Ако случайно остане нещо след задоволяването на всичките ми низки страсти, останалите бих проиграл на FOREX.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеВ КТБ годишната лихва за 100 000 лева при депозит 4х4 е 8.85%... Тоест 8850 лева годишно или 737.5 лева месечно. Бих искал да видя жилището, което струва 100 000 лева и може да се отдаде под наем за 737.5 лева месечно...
За това е лафа, че кеш ис кинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от ally Разгледай мнениеЗдравейте,
Надявам се, че приемате пресни новорегистрирани, които случайно са попаднали в този форум и са преценили, че точно това е мястото на това питане. Е, можеше и в бг-мамма, но...
Та, какво бихте направили със 100К лева?- На депозит за около 6% лихва и с тези пари си покривам целогодишния наем
- Купувам си жилище на стойност цялата сума
- Купувам две по-малки жилища, едното го давам под наем (тук ще трябва да се изтегли някакъв кредит)
- Купувам едно по-малко жилище, останалата сума на депозит
Тази сума ще ти стигне идеално за времето (1-3 години) докато да се устроиш в някоя нормална държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение50 000 в акции
30 000 човекозастраховка
20 000 депозити, ядене, пиене и за капути...
А бе,пичове,не забелязахте ли ,че профила е на жена-Алли(ударението,предполагам е на първата гласна)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение50 000 в акции
30 000 човекозастраховка
20 000 депозити, ядене, пиене и за капути...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ally Разгледай мнениеЗдравейте,
Надявам се, че приемате пресни новорегистрирани, които случайно са попаднали в този форум и са преценили, че точно това е мястото на това питане. Е, можеше и в бг-мамма, но...
Та, какво бихте направили със 100К лева?- На депозит за около 6% лихва и с тези пари си покривам целогодишния наем
- Купувам си жилище на стойност цялата сума
- Купувам две по-малки жилища, едното го давам под наем (тук ще трябва да се изтегли някакъв кредит)
- Купувам едно по-малко жилище, останалата сума на депозит
30 000 човекозастраховка
20 000 депозити, ядене, пиене и за капути...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКупи си едно малко жилище и останалите на депозити, докато измислиш какво ще правиш.
Коментар
-
Купи си едно малко жилище и останалите на депозити, докато измислиш какво ще правиш.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар