IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от winner
    ...
    Winner,

пратих ти ЛС, ама не знам дали си го получил.
    Ако е така смигни само!

Коментар

• Все пак виж към преди две седмици писал ли си и водил ли си дискусия с Петар(Петар)? Да не те е хакнал някой!
      Всичко е наред, благодаря .

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско
        Това което се продаваше над хиляда евро и сега се продава за толкова.
        Разбери! Не искам 50 или 99% процента под някакъв пик. Това са търговски хитринки. Искам цена под 1000 евро за чиста жилищна площ. Плюс всички удобства на които съм свикнал в сегашния си апартамент, който струва 800 евро квадрата. Толкова е просто, че чак не мога да разбера само малоумници и прошляци ли има в този форум.
        п.с. И ако не можеш да кажеш нещо полезно си спести отговора, моля.
        Ми явно си голЕм бате, щом още смяташ, че при тоя криза цените на имотите не са паднали. Нали все искаш пример, а ти дай пример де е тоя имот, дето и преди и сега има една и съща цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra
          luboil

Още през 2007 предупреждавах, че това което се случва в БГ не е нормално, но 98% от форумното общество тогава обявиха за луди всички които се осмеляваха да напишат нещо от рода на срив, спад , застой, плато и т.н.
          О'К, Силистра,

значи сме на едно мнение.

Все пак виж към преди две седмици писал ли си и водил ли си дискусия с Петар(Петар)? Да не те е хакнал някой!

Коментар

• luboil

Още през 2007 предупреждавах, че това което се случва в БГ не е нормално, но 98% от форумното общество тогава обявиха за луди всички които се осмеляваха да напишат нещо от рода на срив, спад , застой, плато и т.н.

Коментар

• Това къде - в Мюнхен или в Силистра?
              София, Варна , Пловдив, големите градове. То и без това в малките градове пазара е умрял. Имам роднина с АНИ в Шумен и мога да ти кажа, че положението е трагично.

Коментар

Winner,

поздравления за интернет страницата ти, от години тя ми е най любимата.

Тайна ли е или може и ние да се насладим?

Коментар

Някои хора голям рев реват, ама ум царува, ум робува, ум патки пасе.
                  За сега прогнозата ми от минимум 30% се преизпълни дори, един вид петилетката в съкратени срокове. Дори съм малко обезпокоен, че нещата започват да излизат извън контрол, темповете на спад са доста по бързи от нормалното. Но искам да потвърдя прогнозата дадена от мен наскоро, че НИ ще паднат с още мин. 35% до 11.2010г.
                  Здравей Силистра!

Смела прогноза правиш!
                  Между другото и аз съм на твоето мнение.

Иначе ти не беше ли бай-брадър?
                  Щото ми се струва преди около две седмици писа точно обратното.

Да не ти е хакнал някой ника като Никол, голям смях беше

Коментар

• Winner,

поздравления за интернет страницата ти, от години тя ми е най любимата. Радвам се, че успях да се запозная с теб.
                    Сега по същество, имотите ще се търкалят още доста време надолу, аз нямам познат във Варна, който да няма по малко от 50000лв. заеми и отделно лизинг за кола. Въпросът е кой ще ги купува тези имоти, германците ли...

Коментар

Някои хора голям рев реват, ама ум царува, ум робува, ум патки пасе.
                      За сега прогнозата ми от минимум 30% се преизпълни дори, един вид петилетката в съкратени срокове. Дори съм малко обезпокоен, че нещата започват да излизат извън контрол, темповете на спад са доста по бързи от нормалното. Но искам да потвърдя прогнозата дадена от мен наскоро, че НИ ще паднат с още мин. 35% до 11.2010г.
                      Това къде - в Мюнхен или в Силистра?

Коментар

• Някои хора голям рев реват, ама ум царува, ум робува, ум патки пасе.

Коментар

• Първоначално изпратено от lidmon
                          И за да могат и брокитата да го разберат, ще го напиша просто: няма пари => няма покупки => няма производство => няма работа => няма пари. Откъде ръст на цените на имотите? Ето тук Веско ще се обади, като зациклил грамофон, че той не е чул за покупки с до 50% по-ниска цена от пика. Ми няма и да чуе, щото е никой и никой не е длъжен да му се отчита. . .
                          Напротив, в сегмента който ме интересува чувам много добре. Проблема е че преди година по първите страници на вестниците се пишеше с големи букви: Продаден апартамент по 4000, или офис на главната за 6000 евро квадрата. И естествено някой се вързваха на такива единични рекламни послания. Болшинството обаче бяха продали нещо изгодно и така си го преместиха в другия крачол. Това което се продаваше над хиляда евро и сега се продава за толкова.
                          Разбери! Не искам 50 или 99% процента под някакъв пик. Това са търговски хитринки. Искам цена под 1000 евро за чиста жилищна площ. Плюс всички удобства на които съм свикнал в сегашния си апартамент, който струва 800 евро квадрата. Толкова е просто, че чак не мога да разбера само малоумници и прошляци ли има в този форум.
                          п.с. И ако не можеш да кажеш нещо полезно си спести отговора, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско
                            И като си потърсиш нещо хубаво се оказва че амй даже поскъпнало малко.
                            Ммм даааа,

някои съвсем са се изшматкорили

Ти му казваш как луксозното в София гони 700 евро, той си знае че неговия кимизарник струвал 800 евро!

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=283353

А масовото в София вече е 400 евро:

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=302505

Ох сладур мамин, к'ви са тез твои сънища от по 800?

Коментар

• Първоначално изпратено от Явор
                              Първоначално изпратено от winner
                              И какъв точно извод ражда талибанския ти мозък като го напрегнеш по тая графика - че през тая година цените са паднали с 15% щото има криза ли? Това и децата го знаят. Къде ти е Големия Срив, че нещо не се вижда?
                              +1

Ако същата тази графика се направи от началото на 2008, да не излезе, че вместо срив има леко покачване?
                              В момента цените са се върнали на ниво от средата на 2007 година- (справка сайтовете на imot.bg и imoti.net). Нищо мечтайте и и не сваляйте розовите очила. Мечтите са безплатни. От графиките се вижда че балона се е надул най вече в началото на 2007 г. Когато цените стигнат нивата 2005-2006 година вече могат и да растат, но само ако растат и заплатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от lidmon
                                Е някой хора още са там в розовите си мечти. Така и не разбраха, че при една сделка както можеш да спечелиш, така можеш и да загубиш.
                                разбират те, ама докато болката е малка, то срамът да си признаеш е по-голям за някои...

Коментар

Working...
                                X