IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• zloblivi_podritvaniq

Казват че хората които гледат са много , оплакват се че много ги разкарват. Това е което са ми казали. И се оплакват и от продавачите , че също правят номера и се отказвали при намерен с 30 ходения клиент.Сигурно има брокерри които четат и те да кажат най добре.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
      Понеже казвате е криза и хората продават масово на безценица, ще съм много благодарен, ако някой ми вкара оферта за парцел 400-500 кв.м. в район "Изгрев" (София) за 150 евро/кв.м. Разбира се да не е със статут на градинка след последния ОУП. Нямам претенции към други показатели, тъй като ми се иска да си тропна там една китна къщичка.

Проблемът ми с продавачите в тоя район е, че хората искат 500-1000 евро/кв.м. а аз повече от 150 евро/кв.м. не мога да дам. Та казвате е ултра криза и нема кеш, ама пусто и готини парцели нема.
      Във Варна сграда до Шишковата гр-на продават на 1800 Е .Малките апартаменти ги изкупиха,останаха няколко големи и с лошо изложение-но кандидати всеки ден оглеждат/нито купувам,нито продавам,просто наблюдавам/
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• ми ти готини парцели не само в софиа/изгрев няма - в големите бг градове парцели за къщичка няа да нбамериш. или купуваш дърта соц-къща и си ремонтираш/събаряш/строиш или духаш. кварталите с къщи са най-старите във всеки град и са си усвоени още миналия век...

Коментар

• Понеже казвате е криза и хората продават масово на безценица, ще съм много благодарен, ако някой ми вкара оферта за парцел 400-500 кв.м. в район "Изгрев" (София) за 150 евро/кв.м. Разбира се да не е със статут на градинка след последния ОУП. Нямам претенции към други показатели, тъй като ми се иска да си тропна там една китна къщичка.

Проблемът ми с продавачите в тоя район е, че хората искат 500-1000 евро/кв.м. а аз повече от 150 евро/кв.м. не мога да дам. Та казвате е ултра криза и нема кеш, ама пусто и готини парцели нема.

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
            Да ама ако не можеш да изкараш 5 евро в кеш, неговите хора ще те накарат да си платиш в натура ... а тогава счупената тоалетна чиния ще ти е по-малкия проблем злобльо .
            кеша е проблем да

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
              ремонти току що ми се строши тоалетната 4иния
              давам 5 евро някой от твойте хора да ми я поправи
              Да ама ако не можеш да изкараш 5 евро в кеш, неговите хора ще те накарат да си платиш в натура ... а тогава счупената тоалетна чиния ще ти е по-малкия проблем злобльо .

Коментар

• ....

ремонти току що ми се строши тоалетната 4иния
                давам 5 евро някой от твойте хора да ми я поправи

Коментар

• Веско, ти нямаше ли да купуваш само 1000 да станат, преди май беше 1200, мързи ме да търся? Отричаш срива на цените. То и преди бяха написали тези дето търсят да купят ще купят, а други ще духат супата. Имаше много хора дето чакаха кимито да излети като цена за да го шитнат на макс, е не успяха и сега няма да успеят да купят на дъно.
                  А poortrader, толкова са цъфнали анитата та чак такса развеждане въвели. Мъка, мъка де го видя това раздвижване?
                  А на бг ремонтьора ще кажа, че сега тарифата за строителство на къща почва от 100 е/м2 преди да се пазариш. То винаги има и по-високи цени, ама бизнеса си е твой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                    Ами нищо, аз се отказах-не заради цената, а защото имаше нотариален акт само за апартамента, констативен при това, без за земята, накакви наследства от леля и, па сестра и без наследство.Ужас.Тя също се отказа да го продава, да не се мине и така.Аз съм доволен, тя предполагам също, щото е малоумна дърта чанта.Но всеки си е прав за себе си, като не и трябват пари, да си го държи.А и адвоката ; извади всичките документи, тя нямаше нищо, но аз естествено не и ги дадох, и сега тоя апартамент е непродаваемНо тя е доволна, защото не се е минала на такава тънка цена!

А аз се отказах да купувам, защото на жена ми и дадоха един наследствен, пак до НДК.Така е най-добре!
                    Демек цената не е паднала до към 800. Мене туй ме интересуваше, че с тоя срив

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Строителните предприемачи никога не са правили по 300% надценка , те и една десета от този процент не са правили някои. Обаче с ей такива боклуци и да дойде кризата и могат да се направят големи печалби.Брокерите викат клиенти има и само обикаляме като луди и все питат - Цената защо не е паднала от кризата ?
                      това не е така разбира се и ти го знаеш
                      има малко клиенти дори за огледи а тези които
                      ги има се надяват банката да им отпусне кредит
                      това оба4е не се слу4ва

Коментар

• А и основното, разбира се -апартамента беше на 5 тия етаж, много хубава гледка едновременно и към НДК и към Витоша имаше, но над главата ми щеше да има огромна клетка на Глобул.

Коментар

• Ами нищо, аз се отказах-не заради цената, а защото имаше нотариален акт само за апартамента, констативен при това, без за земята, накакви наследства от леля и, па сестра и без наследство.Ужас.Тя също се отказа да го продава, да не се мине и така.Аз съм доволен, тя предполагам също, щото е малоумна дърта чанта.Но всеки си е прав за себе си, като не и трябват пари, да си го държи.А и адвоката ; извади всичките документи, тя нямаше нищо, но аз естествено не и ги дадох, и сега тоя апартамент е непродаваемНо тя е доволна, защото не се е минала на такава тънка цена!

А аз се отказах да купувам, защото на жена ми и дадоха един наследствен, пак до НДК.Така е най-добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                            Ебати гнусната гледка!

А индианеца е абсолютно прав-цените падат или от самите предприемачи, или от ипотекари, останалите са лалугери.Имаше един апартамент до НДК, дето заради него се регистрирах да питам тука, една бабичка го продаваше за 1300 eur и там се разсъхнаха нещата по документални причин.Но мисълта ми беше, че тая кривогледа пача се чувстваше се едно ми прави услуга и нон стоп повтаряше, как съседите я молели да не го продава, на тези безбожно ниски цени!!!
                            Лалугери!
                            И кво стана?

Коментар

• Строителните предприемачи никога не са правили по 300% надценка , те и една десета от този процент не са правили някои. Обаче с ей такива боклуци и да дойде кризата и могат да се направят големи печалби.Брокерите викат клиенти има и само обикаляме като луди и все питат - Цената защо не е паднала от кризата ?
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Oscar de la Hoya

Един приятел така в началото на 2007 ме прекара с една наследствена вила негова. Имаше да ми връща 2700 лева и ми даде тая вила и дори я превърлихме..той много държеше да я прехвърлим.Вилите си имат имена..слагат им хората..тази би трябвало да се казва Непродаваема. Мястото е отвратително в едни тръни , в една дупка , по черен път 500 м. като слезеш долу , ако завали с кола не можеш да се измъкнеш а и пеша ще се пързаляш. Жена му казва на баща и колата с цели седмици е оставала там понеже го изненадвал дъжда.Тука скоро една брокерка ми се обади и ми вика - Трябва да се ожениш за мен ! И ме изненада , защото някоя жена като каже така то е ясно защо го казва пък не сме имали подобен род взаимотношения. Работа била , че е взела капаро за вилата и я продава за 7 хиляди лева. Купувачите търсели да набарат нещо евтино в кризата и очевидно са харесали цената на Непродаваема..а тя има и близо декар двор който става и за излазване и за катерене.Самото строителство е антистроителство и не е паднала въпреки законите на физиката , всичко и е много тънко понеже материали как се носят в дерето ! Като гледам какво се продава 50% от имотите са такива че ако дойде строителен бум и цените им ще паднат.Този моя приятел..още ми е приятел обаче дъщеря му тогава ми каза - Той се радва защото се оттърва от вилата и казал - хем вилата махнах , хем няма да дължа 100 години пари.Аз я питах не и ли е мъчно за вилата на дядо и ..казва - Въобще и никак.Не съм му искал тогава да ми връща парите , дори той толкова много настоява че накрая се съгласих.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X