IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнение
    ..
    тъй че полека с тоа модел дето "пилето" изфръквало като направи 18... шото ако почнем за модели общества да говорим да не се окаже има неща за които не си и сънувал, камо ли да си бил там....
    ТоА модел е в нЕкои страни по на запад, където аз съм бил....за по-дългичко. Къде ли пък си бил, дето друг не е стъпвал? Ша умра от смях... недостъпно място ли е за останалите освен теб? Коментарът ми е за това дали миминалната стига за издръжка. Иначе и в България наблюдавам пълни къщи с безработни цигани и те оцеляват някак си.
    Last edited by Kosto; 20.07.2010, 20:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
      А аз си мислех, че имаш вили поне на седем морета ... пфу ... направо съм разочарован
      Приемам критиката и работя по въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
        А от къде знаеш че ги нямам. След 3 апартамента,вила до Варна и нова кола,само толкова ми останаха
        А аз си мислех, че имаш вили поне на седем морета ... пфу ... направо съм разочарован

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
          Аз нема къде да ида. Ако искам къща, то повече от 70-80 хиляди евро за гол парцел не мога да дам. Щото къщата да си я вдигна и тя ще глътне едни 100 хиляди. Тоест говорим за общо 170-180 хиляди.

Пич, 70-80 хиляди евро хич не са малко пари. Вземи ги изкарай, ако ги нямаш да видиш за какво иде реч. Нали уж криза и всички цени са яко надолу ...
          А от къде знаеш че ги нямам. След 3 апартамента,вила до Варна и нова кола,само толкова ми останаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение

А относно колегата с ремонтите -бате, гледах ти сайта, имам нужда точно от такива неща -преместване на кухнята в хола, кухнята става детска стая и т.н И познай-нема да ти се обада.Защото:
            1.Цените са ти супер високи.
            2.Много ме дразни като ми описва некой някоя проста услуга, да я разбие на 100 малки и нищо не значещи действия, като обезпрашаване и путки майни, за да може да сложи голема цена.Са, аз примерно искам да ми се боядиса -как ше го правиш не ме интересува ,ако искаш ша вакумираш шибаната стая.Аз идвам, харесва ми и ти плащам.Не ми харесва -не ти плащам!Схвашащ ли?
            Кви са тия оферти, се едно самолет продаваш?
            Иначе сайтът е много хубав, на класи си като маркетинг от т-нар майстори -аз ги наричам работници, майстор е некой дето рисува икони примерно, другите са работници!
            НО, увлякъл си се, понеже си направил нещо различно и дай сега с големата секира!
            Българинът гледа първо, само и единствено и най.вече ЦЕНАТА!Тоест аз ще предпочета бай Добри-работника да дойде се пазариме , да си стиснеме ръцете, да се опита да ме преметне, аз да се опитам да го преметна и накрая ще свършиме работата за половината пари от твоите цени.Е, и малко нерви!
            Ами преди години можеше и така да става, но сега все по-често самият клиент държи да види офретата разбита на съставните и части. При подобни разбивания се изключва възможността изпълнителя да злоупотребява с вечния лаф: "Еей, знаеш ли, тази работа изкочи току що и не е включена в офертата! Трябва да се доплати!"
            Оферта подадена по подобен начин гарантира прозрачност за клиента и коректност от страна на изпълнителя. Точно оферти от подобен затворен тип, без подробности за видовете услуги са най-компрометирани и съдържат в себе си много скрити капани! Те гарантират "допълнителни" разходи в 95% от случайте! Точно с подобни оферти работят хора на които цената им изглежда евтина в началото, но само в началото!

Благодаря за положителните отзиви за сайта! Такъв е защото се старая всичко в него да бъде кристално ясно за хората.

Що се отнася до вашия словесен спаринг с бай Добри и изразходваното време и нерви за постигане на желания вид на ремонта от теб, то аз се старая той да бъде такъв без клиента ми да си губи ценното време в което да върши това за което го бива най-добре - да работи и изкарва парите си, да не говорим за излишното трошене на нерви.
            bgremonti.com

Коментар

Говориш ми с тая сметка за КИНТ 4, аз ти говоря за къща при КИНТ 1. Какъв е смисъла да строя къща при КИНТ 4? Че то по-добре да си купя апартамент. Освен това мисля, че за парцели под 1000 кв.м. максималния КИНТ за този район е 3 или цена от 333 евро/кв.м. за 1 кв.м. РЗП. Освен това в Изток и Изгрев има доста петна застроени единствено с къщички на по 2-3 етажа, без блокчета в непосредствена близост.
              проблема не е ти какво искаш да строиш, а какво е максималното допустимо по план на раиона. ако може 4 етажно блокче - продавача смята по формулата и не го интересува , че искаш нормална къща.

и аз искам къща и затова търся в раиони, в които не може да се строи над 7 или 10м КК

успех
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ахъм, ясна е идеята туканка - шом пича не мое си купи гол парцел в софиата за 60к начи криза няма ама-ха не му продават за 150/м2 гадните изгрефски бабички цъ цъ цъ

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
                  спокойно
                  дръж си на твоето и ще клеканат
                  Аз нема къде да ида. Ако искам къща, то повече от 70-80 хиляди евро за гол парцел не мога да дам. Щото къщата да си я вдигна и тя ще глътне едни 100 хиляди. Тоест говорим за общо 170-180 хиляди.

Първоначално изпратено от master of the seven seas
                  За такива пари и парцел на село не можеш да си купиш
                  Пич, 70-80 хиляди евро хич не са малко пари. Вземи ги изкарай, ако ги нямаш да видиш за какво иде реч. Нали уж криза и всички цени са яко надолу ...

Коментар

• понеже пак спорите колкото да не е без хич, аз пак да се включа с инфо от първа ръка - апартамента, в покупката, на който участвах като консултант (пак да припомня - на парк, над 100 кв., с паркомясто, мазе, в "престижен" квартал и т.н. - който го интересува да си поразрови назад из постовете), та този апартамент беше закупен за 800 евро на квадрат (мазето и паркомястото са бонус и не са включени в квадратурата, е, общите части са), а преди 2,5 години (сградата още е била на идеен проект) подобен апартамент (на 2 етаж, поне според мен това е по-кофти етаж от 4-ти, но всеки си има мнение) е бил закупен за 1200 евро на квадрат (паркомястото му не е било бонус,а е платено отделно). Това за мен си е спад от 33% (всъщност дори и повече, защото единият е купен на акт "нищо", а другият е купен след получен акт 16 и бонус паркомясто), а дали този спад е много, малко, реален или нереален, това ще оставя на по-умните от мен да решат.
                    Уека и доходна и дано реализирате идеите си - едните да купите по-евтино, другите да продадете по-скъпо (мен това лично не ме вълнува), само на злобният не бих пожелал да му се сбъднат мечтите, щото неговата съкровена мечта е фалит на Бг и всички да стигнат неговото ниво на мияч на чинии в сащианско - няма само той да е прецакан, я
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                      Говориш ми с тая сметка за КИНТ 4, аз ти говоря за къща при КИНТ 1. Какъв е смисъла да строя къща при КИНТ 4? Че то по-добре да си купя апартамент. Освен това мисля, че за парцели под 1000 кв.м. максималния КИНТ за този район е 3 или цена от 333 евро/кв.м. за 1 кв.м. РЗП. Освен това в Изток и Изгрев има доста петна застроени единствено с къщички на по 2-3 етажа, без блокчета в непосредствена близост.
                      спокойно
                      дръж си на твоето и ще клеканат

Коментар

• master of the seven seas

Защо да не купи , човека иска да строи къща а не да презастроява. След време ще купи , може да е по отдалечен парцела но ще бъде място където ще е застроено с къщи и ще живеят хора. Дори там ще живеят много по добре отколкото в кутийките.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Понеже казвате е криза и хората продават масово на безценица, ще съм много благодарен, ако някой ми вкара оферта за парцел 400-500 кв.м. в район "Изгрев" (София) за 150 евро/кв.м. Разбира се да не е със статут на градинка след последния ОУП. Нямам претенции към други показатели, тъй като ми се иска да си тропна там една китна къщичка.

Проблемът ми с продавачите в тоя район е, че хората искат 500-1000 евро/кв.м. а аз повече от 150 евро/кв.м. не мога да дам. Та казвате е ултра криза и нема кеш, ама пусто и готини парцели нема.
                          Те цените падат ама ти искаш да ти направят подарък.
                          Всяка стока си има цена,а НИ и парцели зависят САМО от мястото. За такива пари и парцел на село не можеш да си купиш

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                            Направи си елементарна сметка максимално РЗП х 0.25 х 1000 EUR = цената на парцела.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Казват че хората които гледат са много , оплакват се че много ги разкарват. Това е което са ми казали. И се оплакват и от продавачите , че също правят номера и се отказвали при намерен с 30 ходения клиент.Сигурно има брокерри които четат и те да кажат най добре.
                              xaxa
                              брокитата сигурно се побъркват ве4е

Коментар

Понеже казвате е криза и хората продават масово на безценица, ще съм много благодарен, ако някой ми вкара оферта за парцел 400-500 кв.м. в район "Изгрев" (София) за 150 евро/кв.м. Разбира се да не е със статут на градинка след последния ОУП. Нямам претенции към други показатели, тъй като ми се иска да си тропна там една китна къщичка.

Проблемът ми с продавачите в тоя район е, че хората искат 500-1000 евро/кв.м. а аз повече от 150 евро/кв.м. не мога да дам. Та казвате е ултра криза и нема кеш, ама пусто и готини парцели нема.
                                пич,
                                гледаш квартал, в който се строят блокчета. Направи си елементарна сметка максимално РЗП х 0.25 х 1000 EUR = цената на парцела.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X