Първоначално изпратено от hohohoo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Kosto; 20.07.2010, 20:39.
-
Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеА аз си мислех, че имаш вили поне на седем морета... пфу ... направо съм разочарован
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеА от къде знаеш че ги нямам. След 3 апартамента,вила до Варна и нова кола,само толкова ми останаха
... пфу ... направо съм разочарован
Коментар
-
Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнениеАз нема къде да ида. Ако искам къща, то повече от 70-80 хиляди евро за гол парцел не мога да дам. Щото къщата да си я вдигна и тя ще глътне едни 100 хиляди. Тоест говорим за общо 170-180 хиляди.
Пич, 70-80 хиляди евро хич не са малко пари. Вземи ги изкарай, ако ги нямаш да видиш за какво иде реч. Нали уж криза и всички цени са яко надолу .... След 3 апартамента,вила до Варна и нова кола,само толкова ми останаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
А относно колегата с ремонтите -бате, гледах ти сайта, имам нужда точно от такива неща -преместване на кухнята в хола, кухнята става детска стая и т.н И познай-нема да ти се обада.Защото:
1.Цените са ти супер високи.
2.Много ме дразни като ми описва некой някоя проста услуга, да я разбие на 100 малки и нищо не значещи действия, като обезпрашаване и путки майни, за да може да сложи голема цена.Са, аз примерно искам да ми се боядиса -как ше го правиш не ме интересува ,ако искаш ша вакумираш шибаната стая.Аз идвам, харесва ми и ти плащам.Не ми харесва -не ти плащам!Схвашащ ли?
Кви са тия оферти, се едно самолет продаваш?
Иначе сайтът е много хубав, на класи си като маркетинг от т-нар майстори -аз ги наричам работници, майстор е некой дето рисува икони примерно, другите са работници!
НО, увлякъл си се, понеже си направил нещо различно и дай сега с големата секира!
Българинът гледа първо, само и единствено и най.вече ЦЕНАТА!Тоест аз ще предпочета бай Добри-работника да дойде се пазариме , да си стиснеме ръцете, да се опита да ме преметне, аз да се опитам да го преметна и накрая ще свършиме работата за половината пари от твоите цени.Е, и малко нерви!
Оферта подадена по подобен начин гарантира прозрачност за клиента и коректност от страна на изпълнителя. Точно оферти от подобен затворен тип, без подробности за видовете услуги са най-компрометирани и съдържат в себе си много скрити капани! Те гарантират "допълнителни" разходи в 95% от случайте! Точно с подобни оферти работят хора на които цената им изглежда евтина в началото, но само в началото!
Благодаря за положителните отзиви за сайта! Такъв е защото се старая всичко в него да бъде кристално ясно за хората.
Що се отнася до вашия словесен спаринг с бай Добри и изразходваното време и нерви за постигане на желания вид на ремонта от теб, то аз се старая той да бъде такъв без клиента ми да си губи ценното време в което да върши това за което го бива най-добре - да работи и изкарва парите си, да не говорим за излишното трошене на нерви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнениеГовориш ми с тая сметка за КИНТ 4, аз ти говоря за къща при КИНТ 1. Какъв е смисъла да строя къща при КИНТ 4? Че то по-добре да си купя апартамент. Освен това мисля, че за парцели под 1000 кв.м. максималния КИНТ за този район е 3 или цена от 333 евро/кв.м. за 1 кв.м. РЗП. Освен това в Изток и Изгрев има доста петна застроени единствено с къщички на по 2-3 етажа, без блокчета в непосредствена близост.
и аз искам къща и затова търся в раиони, в които не може да се строи над 7 или 10м КК
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniqспокойно
дръж си на твоето и ще клеканат
Първоначално изпратено от master of the seven seasЗа такива пари и парцел на село не можеш да си купиш
Коментар
-
понеже пак спорите колкото да не е без хич, аз пак да се включа с инфо от първа ръка - апартамента, в покупката, на който участвах като консултант (пак да припомня - на парк, над 100 кв., с паркомясто, мазе, в "престижен" квартал и т.н. - който го интересува да си поразрови назад из постовете), та този апартамент беше закупен за 800 евро на квадрат (мазето и паркомястото са бонус и не са включени в квадратурата, е, общите части са), а преди 2,5 години (сградата още е била на идеен проект) подобен апартамент (на 2 етаж, поне според мен това е по-кофти етаж от 4-ти, но всеки си има мнение) е бил закупен за 1200 евро на квадрат (паркомястото му не е било бонус,а е платено отделно). Това за мен си е спад от 33% (всъщност дори и повече, защото единият е купен на акт "нищо", а другият е купен след получен акт 16 и бонус паркомясто), а дали този спад е много, малко, реален или нереален, това ще оставя на по-умните от мен да решат.
Уека и доходна и дано реализирате идеите си - едните да купите по-евтино, другите да продадете по-скъпо (мен това лично не ме вълнува), само на злобният не бих пожелал да му се сбъднат мечтите, щото неговата съкровена мечта е фалит на Бг и всички да стигнат неговото ниво на мияч на чинии в сащианско - няма само той да е прецакан, яNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
....
Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнениеГовориш ми с тая сметка за КИНТ 4, аз ти говоря за къща при КИНТ 1. Какъв е смисъла да строя къща при КИНТ 4? Че то по-добре да си купя апартамент. Освен това мисля, че за парцели под 1000 кв.м. максималния КИНТ за този район е 3 или цена от 333 евро/кв.м. за 1 кв.м. РЗП. Освен това в Изток и Изгрев има доста петна застроени единствено с къщички на по 2-3 етажа, без блокчета в непосредствена близост.
дръж си на твоето и ще клеканат
Коментар
-
Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнениеПонеже казвате е криза и хората продават масово на безценица, ще съм много благодарен, ако някой ми вкара оферта за парцел 400-500 кв.м. в район "Изгрев" (София) за 150 евро/кв.м. Разбира се да не е със статут на градинка след последния ОУП. Нямам претенции към други показатели, тъй като ми се иска да си тропна там една китна къщичка.
Проблемът ми с продавачите в тоя район е, че хората искат 500-1000 евро/кв.м. а аз повече от 150 евро/кв.м. не мога да дам. Та казвате е ултра криза и нема кеш, ама пусто и готини парцели нема..
Всяка стока си има цена,а НИ и парцели зависят САМО от мястото. За такива пари и парцел на село не можеш да си купиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramНаправи си елементарна сметка максимално РЗП х 0.25 х 1000 EUR = цената на парцела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКазват че хората които гледат са много , оплакват се че много ги разкарват. Това е което са ми казали. И се оплакват и от продавачите , че също правят номера и се отказвали при намерен с 30 ходения клиент.Сигурно има брокерри които четат и те да кажат най добре.
брокитата сигурно се побъркват ве4е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнениеПонеже казвате е криза и хората продават масово на безценица, ще съм много благодарен, ако някой ми вкара оферта за парцел 400-500 кв.м. в район "Изгрев" (София) за 150 евро/кв.м. Разбира се да не е със статут на градинка след последния ОУП. Нямам претенции към други показатели, тъй като ми се иска да си тропна там една китна къщичка.
Проблемът ми с продавачите в тоя район е, че хората искат 500-1000 евро/кв.м. а аз повече от 150 евро/кв.м. не мога да дам. Та казвате е ултра криза и нема кеш, ама пусто и готини парцели нема.
гледаш квартал, в който се строят блокчета. Направи си елементарна сметка максимално РЗП х 0.25 х 1000 EUR = цената на парцела.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар