IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Сега ще ти обясня защо освен голям лъжец си и неук. Първо ти гледаш един период от две години назад и изчисляваш доходността на НИ.
    Вероятно ти си купил тогава сайванта. Аз обаче съм купил 2002 и гледам оттогава в настоящия момент състоянието. Може пък ти през 2002 да не си бил още жив и сега да си най-много втори клас, четейки ти писанията. Всяка инвестиция с времето си моето зайче байче, а не по течението като пъстърва и после хоп на куката
    От 2002-ра досега си цъкал ръст - и сега за 2 години го прахоса. Ами честито - какво да ти кажа
    Като ще гледам за 8 години - да пусна 60% всяка година с капитализирана лихва, да ти призлее? Ще е песимистичния процент, няма да слагам на 100% никъде обещавам

ПП: Лаф моабета дето го въртим с Бърти за бизнесите се отнася за период преди 2002-ра ... само леко да те светна. Та може да ме хванеш за хобота да ме поразведеш - да видиш как хубаво ще ти пасне един "второкласнишки"

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      сам каза, че плащаш 1/6 от заплатата си за наем...като те знаем какъв си в приказките, къде бачкаш казвам на око 2-2.5-3К заплата макс.
      това за бг си е супер, НО ако за това си оставил уж печеливш бизнес... говори за две неща - или лъжеш , че бизнеса ти е бил печеливш или си МАЛОДУШЕН.

ако комплекси се избиваха с писане по форуми... хората зад океана нямаше да дават хиляди долари за психоанализа.

бъди здрав
      Виждаш ли "бизнесменчо", вече ти писах и на теб че от бизнес виждах смисъл при 30% месечно. Правеха се всеки месец
      Като мина "модата" - продадох. Понеже не съм глупак като тебе.

Заплатата ми пробвай да я изчисляваш пак и пак - все някога ще уцелиш И да, супер е не само за София - затова и не обикалям Европа с командировки - а на свои разноски когато и както си искам

ПП: Аз съм си здрав, приятно ти плащане зад океани и където ти е дофтора съответно Мухъл комплексиран

Коментар

• Сега ще ти обясня защо освен голям лъжец си и неук. Първо ти гледаш един период от две години назад и изчисляваш доходността на НИ.
        Вероятно ти си купил тогава сайванта. Аз обаче съм купил 2002 и гледам оттогава в настоящия момент състоянието. Може пък ти през 2002 да не си бил още жив и сега да си най-много втори клас, четейки ти писанията. Всяка инвестиция с времето си моето зайче байче, а не по течението като пъстърва и после хоп на куката

Коментар

.......................
          Родителите ти като малък не са ли те учили да не лъжеш?
          Никога и никого няма да убедиш моето гумено патенце, че печелиш такива проценти чрез платформа на ИП. Пълен абсурд. Ти живееш в страната на чудесата. Да си срещал Алиса?
          Всъщност да продължим с "лъжите" - тая година съм подминал заветната бройка и в момента (какво съвпадение хехе) съм точно удвоил. Имам още време до края, стана весело хахахаха
          В тая тема пусках наскоро на едно паленце (Джафчо) малко статистика от акаунта. За жалост е поизтрита - както сигурно ще затрият и тазвечершните писаници.
          Абсурд ли? За мен не е абсурд, жив и здрав съм да си ги харча

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            Ако бизнесът е мой - малеят ми и бих го продал. Вече съм го правил точно това
            Ти си обикновен надут глупак и е повече от добре да ти поспадна въздуха малко.
            ПП: Изглежда ти е трудно да осмислиш че и 99% да отива във Валдорф - важното е какво остава. Но по логиката "пръв на село" се надявам да си щастлив - като прасе в кочина
            сам каза, че плащаш 1/6 от заплатата си за наем...като те знаем какъв си в приказките, къде бачкаш казвам на око 2-2.5-3К заплата макс.
            това за бг си е супер, НО ако за това си оставил уж печеливш бизнес... говори за две неща - или лъжеш , че бизнеса ти е бил печеливш или си МАЛОДУШЕН.

ако комплекси се избиваха с писане по форуми... хората зад океана нямаше да дават хиляди долари за психоанализа.

бъди здрав
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

...................
              И ако всички са пасивни костенурки чакащи печалба от спестявания като теб, кой ще плаща тази печалба?
              Естествено, че печалбата ще ми я плащат овцете, които са взели моите пари на кредит от алчните банкери, които ми плащат над 7% годишна лихва. Обаче има една малка подробност, аз държа кеш като опция за ликвидност, но също така и се занимавам с търговия на капиталовия и валутен пазар и там същата доходност я постигам на месец. И при тези две алтернативи за инвестиция не ми описа с точни цифри каква е рентабилността на жилищния имот.
              Пари нема, действайте!

Коментар

...................
                Подозирах че си убеден влогар от най-долнокачествените.
                Не възнамерявам да ти давам инвестиционни съвети кога, как и защо да инвестираш в НИ, като възвръщаемостта ти да е констатна и от увеличението на цената на самия имот да се умножава дори!
                Ти си влогар т.е. такъв който не вдева тази материя.
                Щом си влогар обаче ще ти дам и аз една задачка на теб: Кажи ако ти печелиш 5% от банката, банката от какво печели? И ако всички са пасивни костенурки чакащи печалба от спестявания като теб, кой ще плаща тази печалба? Отговора ще го разбереш много скоро предвид предстоящия срив на лихвите по депозити.
                Такааа, възвръщаемост 4%. Инфлация 5%(отсега смях, но да кажеш че нямаме инфлация в сметките). Ръст на цените на НИ -40-60%. Доходността е отрицателна като гледам ... а ти?

ПП: Знаеш ли, реших да се смиля над теб и да ти кажа как печеля 60% годишно. Има хора (сред които и Бърти) които мислят че ги бива и си дават парите по борсите. Аз им ги прибирам. Виждаш ли - просто е

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                  Да се подиграваш на младо семейство с деца е най-достойното нещо да знаеш Защончо ... Жалко е и тъжно за самия теб.
                  Не съм се подигравал Ихеус, просто констатирам фактите. Всеки се простира според чергата. Това, че някой не си е правил сметката правилно, си е негов проблем. Има млади семейства без ипотеки, които работят за себе си и за децата си. Това е бъдещето на България, не празноглавите ипотекари.

Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                  Масово хората са теглили непосилна ипотека 2004-2008, защото са мечтали да имат свой дом. А хората в БГ мечтаят за свой дом, защото са преживели няколко смени на пари и загуба на спестявания. Щото като си с пеленаче и ш*ибаната хазайка ти бие шута, няма да знаеш къде се намираш, особено ако в същия момент си изгубиш работата. Друго е ако имаш лично жилище и едни хилядарки спестени. Тогава при загуба на работа, имаш гратисен период през който може да се огледаш за нова, без да спиш под мостовете. Да не говорим ако станеш на 60 без спестявания и още си под наем ...
                  Както ти, така и повечето форумни брокери тук, се хващате на вълната и се оставяте да ви носи по течението. Когато се дават ипотеки, взимате без да мислите и да задавате въпроси, когато идва време да си плащате сметката, почвате да оревавате форумите и да отказвате да приемете реалността. До какво водят ипотеките и заемите са разбрали нашите прадядовци и баби, още преди 120 години:

Първоначално изпратено от Справка с историята
                  През 1902 г. лихварството в България придобило такива размери, че станало истинска заплаха за развитието на селското стопанство. Много дребни селски стопани, взели заеми от лихварските къщи не били в състояние да погасят задълженията си и били напълно разорявани. Селяните оставали без земя, дори и без дом и почти цели села ставали собственост на лихварите. Държавата била изправена пред дилемата, да не може да събира данъците си, защото много от селяните са останали без земя и поминък.

Коментар

Постигам я законно.
                    .......................
                    Родителите ти като малък не са ли те учили да не лъжеш?
                    Никога и никого няма да убедиш моето гумено патенце, че печелиш такива проценти чрез платформа на ИП. Пълен абсурд. Ти живееш в страната на чудесата. Да си срещал Алиса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rebel Разгледай мнение
                      Ей пак избяга от точните сметки! Сега ми кажи утре купувам имот за хххххх,хх лв рентвам го за хх години и си връщам парите слад хх години. Иначе излиза че цените трябва де са върнат на нива от 2002 година и да чакам 20 години за възвращаемост, а то в банка при 5% лихва парите ми ще носят по-голяма доходност.
                      ...................
                      Подозирах че си убеден влогар от най-долнокачествените.
                      Не възнамерявам да ти давам инвестиционни съвети кога, как и защо да инвестираш в НИ, като възвръщаемостта ти да е констатна и от увеличението на цената на самия имот да се умножава дори!
                      Ти си влогар т.е. такъв който не вдева тази материя.
                      Щом си влогар обаче ще ти дам и аз една задачка на теб: Кажи ако ти печелиш 5% от банката, банката от какво печели? И ако всички са пасивни костенурки чакащи печалба от спестявания като теб, кой ще плаща тази печалба? Отговора ще го разбереш много скоро предвид предстоящия срив на лихвите по депозити.

Коментар

ами виж...ако 10 бона месечно ти малеят...проблема си е твой. Аз съм скромно момче и за мен това е повече от достатъчно да съм щастлив там където съм се родил и да не ми се налага да ходя на гурбет.

а да ... по-добре да бачкам в мегакомпания и 70% от изработеното от мен да отива за дебелаците от валдорф.... това не го бях съобразил...извинявай - ти си най-добрия!
                        Ако бизнесът е мой - малеят ми и бих го продал. Вече съм го правил точно това
                        Ти си обикновен надут глупак и е повече от добре да ти поспадна въздуха малко.
                        ПП: Изглежда ти е трудно да осмислиш че и 99% да отива във Валдорф - важното е какво остава. Но по логиката "пръв на село" се надявам да си щастлив - като прасе в кочина

Коментар

Я обясни как я постигаш тази 60% доходност? Наркотици..., курви или наемни убийства? Доколкото знам не работиш на свиленградската митница. Кажи да се посмея здраво тази вечер.
                          Всичко останало каквото кажеш /или по-вероятно измислиш/ ще те нареди до такива известни таланти като Артър Кларк, Хърбърт Уелс, Айзък Азимов или Станислав Лем.

Затова и казах че си достатъчно ограничен - 4% ти стигат
                          Постигам я законно.

Коментар

Понеже виждам че си тъп и упорит и пак ми флудиш личните - казвам ти го публично.
                            С мижавите си 10 бона доход си смешен като "собственик на ИТ фирма"и отиваш към заплатата на някои хорица - бачкатори в ИТ сферата.
                            ами виж...ако 10 бона месечно ти малеят...проблема си е твой. Аз съм скромно момче и за мен това е повече от достатъчно да съм щастлив там където съм се родил и да не ми се налага да ходя на гурбет.

а да ... по-добре да бачкам в мегакомпания и 70% от изработеното от мен да отива за дебелаците от валдорф.... това не го бях съобразил...извинявай - ти си най-добрия!
                            Last edited by bertram; 14.10.2010, 21:36.

Коментар

миро ти си най-великия !!!

поздрав http://vbox7.com/play:08d15221

сутрин като станеш си я пускай
                              )))
                              като го "гледам" наистина е велик, в приказките...

Коментар

• jamiemirror - миро

миро ти си най-великия !!!

поздрав http://vbox7.com/play:08d15221

сутрин като станеш си я пускай
                                )))

Коментар

Working...
                                X