IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от low Разгледай мнение
    Прав си за търсенето на имоти, но мисля че окзва влияние и липсата на нормален пазар за наемане на имоти за живеене и уреждане на по-дългосрочни наемни отношения. Поне аз не зная за предприемачи, които да са построили сгради с таква цел (за граждани с нормални доходи а не във високия сегмент) а се налага да се разправяш постоянно с дребни собственици, което е неприятно и в един момент писва.
    И благодаря за комплимента.
    то бате кое му е нормалното на пазара на недв. имоти в БГ като цяло ? аз нищо нормално не виждам да плащам по 300% отгоре . хубава работа ама българска...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
      За втори път (мисля е) ще ти кажа че си умно момче и ги усещаш нещата... Да ти не би направил описаното от теб... Аз също не бих... Но на това му се вика грешката "СДС" - да правиш генерални изводи гледайки от своя поглед и житейска визия, докато си ядеш вечерата в Панорамата на японския хотел (Кемпински)...... Та - аз и ти не бихме но има едни 2-3 млн българи дето над 80% от тях при проучване направено от моята компания на въпроса каво ще направите ако имате, примерно 200 х. евро отговарят - Ще купя жилище и ще го давам под наем (уникално, сектаджиийско, малумно, но факт)... Парадокса е че под жилище българина разбира "бетонена кутийка във презаселен квартал в Южната част на София..... Тс. не очаквай нещо гениално и различно - малко да им мине страха да не ги съкратят от работа и пак почват да се събират в София, да теглят кредити и да изкупуват бетонените кутийки..... Манталитет, национална черта....
      Да, прав си. ОБАЧЕ! Колко от тия 2-3 милиона българи ще се сдобият с 200К евро през живота си, за да изпълнят заветната си мечта?
      Ръст на цените е възможен само и единствено при облекчаване на кредитирането, тоест - яко кредити "па-па-па". Това поне за момента е пълен абсурд да се случи.
      Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Любителското ми социологическо образование показва, че си сгрешил с методологията за определяне на извадката... Житейският ми опит показва, че ако се видят с малко повече пари хората биха ги инвестирали в бизнес за чийто продукти те самите смятат че плащат необосновано висока цена при ползването им!!!

От тук и елементарният извод... Питал си изключително хора, които са живели /живеят/ предимно под наем и смятат, че хазяите са лентяи които нямат никаква друга работа и само се чудят как да изхарчат техните /на наемателите/ пари!
        Форексе, ама мнооого съм сигурен, че мислиш като Рапана, и аз така мисля, само не разбирам защо казваш обратното...

Извадки, представителни, непредставителни... бла бла бла, българската народопсихология не можеш я промени. Колко време мина от турското робство? Ама народа български не може да се пребори с робското си мислене, и се държи така, сякаш вчера сме се освободили от робство...

Коментар

За втори път (мисля е) ще ти кажа че си умно момче и ги усещаш нещата... Да ти не би направил описаното от теб... Аз също не бих... Но на това му се вика грешката "СДС" - да правиш генерални изводи гледайки от своя поглед и житейска визия, докато си ядеш вечерата в Панорамата на японския хотел (Кемпински)...... Та - аз и ти не бихме но има едни 2-3 млн българи дето над 80% от тях при проучване направено от моята компания на въпроса каво ще направите ако имате, примерно 200 х. евро отговарят - Ще купя жилище и ще го давам под наем (уникално, сектаджиийско, малумно, но факт)... Парадокса е че под жилище българина разбира "бетонена кутийка във презаселен квартал в Южната част на София..... Тс. не очаквай нещо гениално и различно - малко да им мине страха да не ги съкратят от работа и пак почват да се събират в София, да теглят кредити и да изкупуват бетонените кутийки..... Манталитет, национална черта....
          Прав си за търсенето на имоти, но мисля че окзва влияние и липсата на нормален пазар за наемане на имоти за живеене и уреждане на по-дългосрочни наемни отношения. Поне аз не зная за предприемачи, които да са построили сгради с таква цел (за граждани с нормални доходи а не във високия сегмент) а се налага да се разправяш постоянно с дребни собственици, което е неприятно и в един момент писва.
          И благодаря за комплимента.

Коментар

И така след всички положителни новини аз веднага бързам да отида да изтегля възможно най-изгодния промоционален ипотечен кредит на всички времена предложен ми от някоя банка с изключително изгодните за мен клаузи за едностранна промяна на условията от страна на банката. Стъпка 2 : успявам да прередя всички чакащи на опашка пред брокерските фирми за най-евтините и качествени имоти на планетата.
            И след това се наслаждавам на удоволствието да изплатя между 2.5 и 3 пъти жилището и на любезното последващо съдействие от страна на строителната фирма при отсраняването на всички възможни проблеми.
            хаха браво .

Коментар

• От известно време гледам, чета и се наслаждавам на развихрилата се дискусия в темата за апокалипсиса на ИмотЯта.

Явно отявлените ъпърчета байо-брадърчета избягаха...

Ама бай МарАнди тука ли е? А кака Джоланка?

Коментар

има едни 2-3 млн българи дето над 80% от тях при проучване направено от моята компания на въпроса каво ще направите ако имате, примерно 200 х. евро отговарят - Ще купя жилище и ще го давам под наем (уникално, сектаджиийско, малумно, но факт)..
                Любителското ми социологическо образование показва, че си сгрешил с методологията за определяне на извадката... Житейският ми опит показва, че ако се видят с малко повече пари хората биха ги инвестирали в бизнес за чийто продукти те самите смятат че плащат необосновано висока цена при ползването им!!!

От тук и елементарният извод... Питал си изключително хора, които са живели /живеят/ предимно под наем и смятат, че хазяите са лентяи които нямат никаква друга работа и само се чудят как да изхарчат техните /на наемателите/ пари!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

И така след всички положителни новини аз веднага бързам да отида да изтегля възможно най-изгодния промоционален ипотечен кредит на всички времена предложен ми от някоя банка с изключително изгодните за мен клаузи за едностранна промяна на условията от страна на банката. Стъпка 2 : успявам да прередя всички чакащи на опашка пред брокерските фирми за най-евтините и качествени имоти на планетата..................... .
                  ....Стъпка 3 теглиш и няколко потребителски (и това" кредитиране" се пораздвижва ) и се обзавеждаш откъм дреболии --лиготии ....

Стъпка 4 Вземаш си и кола на лизинг --там пазарът отчита небивали обороти .....

Стъпка 5 Теглиш и един инвестиционен кредит --- малко трудничко е , но при повече лично желание и галфон-банкери от отсрещната страна нещата се получават

Стъпка 6 С мангизите от стъпка 5 отиваш на БФБ-то и си "пълниш" боклуци на воля ...А не ,чакай че забравих бефебейския термин ...: " Спретваш си евтино портфейлче от акцийки които носят постоянно висока доходност ! " ....Това според "капацитетите " значи да се дават редовно дивиденти и нищо друго !

Има една "малка " вероятност да се окажеш изведнъж " мажоритар по неволя " ..Но тогава винаги можеш да се обърнеш за безплатен съвет към Булби ...Той отдавна се пържи на бавен огън и не само че е привикнал ами и пита за още
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

И така след всички положителни новини аз веднага бързам да отида да изтегля възможно най-изгодния промоционален ипотечен кредит на всички времена предложен ми от някоя банка с изключително изгодните за мен клаузи за едностранна промяна на условията от страна на банката. Стъпка 2 : успявам да прередя всички чакащи на опашка пред брокерските фирми за най-евтините и качествени имоти на планетата.
                    И след това се наслаждавам на удоволствието да изплатя между 2.5 и 3 пъти жилището и на любезното последващо съдействие от страна на строителната фирма при отсраняването на всички възможни проблеми.

Коментар

• И така след всички положителни новини аз веднага бързам да отида да изтегля възможно най-изгодния промоционален ипотечен кредит на всички времена предложен ми от някоя банка с изключително изгодните за мен клаузи за едностранна промяна на условията от страна на банката. Стъпка 2 : успявам да прередя всички чакащи на опашка пред брокерските фирми за най-евтините и качествени имоти на планетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        Ясно е, според Себулбата, че няма проблеми с лошите кредити.
                        Себулбата гък не е казал. Само цитира чужда статия!!!
                        Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        И 99.99% да станат, пак няма да има проблем.
                        За Себулбата няма проблем, ама жалко за народа...

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          Ясно е, според Себулбата, че няма проблеми с лошите кредити. И 99.99% да станат, пак няма да има проблем. И според банките е ясно, че няма проблем. Какво очаквате да кажат ?
                          Много сме зле, НЕ идвайте при нас ??!
                          и според БНБ няма проблем . всичко било тип -топ. което ме навява на мисълта ,че със сигурност има проблем

Коментар

• Ясно е, според Себулбата, че няма проблеми с лошите кредити. И 99.99% да станат, пак няма да има проблем. И според банките е ясно, че няма проблем. Какво очаквате да кажат ?
                            Много сме зле, НЕ идвайте при нас ??!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                              - останалите 200 идват от сива/черна икономика
                              Или от взети кредити, които отдавна са изядени и сега няма как да се върнат на банките?!

А иначе песничката за сивата икономика я знаем... Българите не били толкова бедни, щото работели в сивата икономика... Абе тия които работят в сивата икономика в някакви други хранителни магазини ли пазаруват?! Я кажете да видим да ходя и аз от там да си напълня багажника на колата с папане за 98 лева и да не му мисля до следващия месец...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• А растежът на икономиката ще започне ако банките започнат да раздават кредити. А те няма как да започнат да дават нови заеми ако хората и фирмите не си връщат старите. НалЕ?

Демек отиваме на спасение вариант "Барон Мюнхаузен"... За да се измъкнете от блатото, слагате си една тенджера на главата, хващате я здраво с ръцете за двете дръжки и започвате силно да теглите... Ако упорствате достатъчно, няма начин да не успеете да се изтеглите?! А, ако не успеете да се изтеглите значи не сте достатъчно упорит!

Коментар

Working...
                                X