IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Ако тя е права и наистина си ЧСИ , перфектно си се ориентирал и ще направиш много милиони сега. Пък като се уредиш да минат през теб и големи сделки , за яки имоти..хотелчета , .бизнесчета - мащабни , може и да намажеш парче от нещо такова , за да го оставиш на децата си. Майната и на оная дето останала сама с детето си , да се спасява на улицата сама.
    Направо милиарди ще направи, глупости на търкалета.
    Майната и на оная разбира се, да не е само тя с дете? Малко акъл трябва да се вкара в употреба - а не само лакомия и после рев!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      . Ама май се пропи момчето, че понадебеля е друг въпрос...
      Когато си прав, не мога да споря! Винаги съм казвал, че "инвистирам" само в алкохол и манджа.
      п.с. Посочения имот не е повече от 75 квадрата, така, че си го преизчисли сам, не вярвай на заглавието.

Коментар

• Zashtontcho

Ако тя е права и наистина си ЧСИ , перфектно си се ориентирал и ще направиш много милиони сега. Пък като се уредиш да минат през теб и големи сделки , за яки имоти..хотелчета , .бизнесчета - мащабни , може и да намажеш парче от нещо такова , за да го оставиш на децата си. Майната и на оная дето останала сама с детето си , да се спасява на улицата сама.
        D.Y.F-091066

Коментар

• съни(тя)

Как в кой Свят ? - В Света на отнесените от вихъра на фантазиите си ! :-)
          Всичко е ала - бала и целта е да паднат цените на имотите за да може собствениците на банките да ги купят чрез подставени лица. Интерес представляват - презрените хотели , безнес имотитите. Ама никой "спестител " няма да намаже , ще намажат банкерите.Дори да си направи някой фондче и да събере 50 милиона , няма да може да се включи понеже играта е за предварително избрани. Иначе играта е интересна - да вземеш хотел построен с кридит от 10 милиона , в който..за който реално са похарчени 4 , и да го лапнеш за 1 милион си е интересна хватка.
          Last edited by supertrader; 22.11.2010, 07:41.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            лелее, в кой свят живеете, не изперквайте, бре хора)
            Явчо, хората ти говорят за инфлация, не за - " като няма хляб да ядат пасти"
            Вземете се малко в ръце - няма нужда да се доказвате тук точно.
            съни просто няколко души се опитваме да обясним че ако човек е осигурявал на семейството си качество на живот на западно европеец от средната класа в България за да го подържа този екзетициал минимум на бял човек през 2008 вледсвие на кредитния бум и алчноста на някои бг търговци му се налагаше да плаща даже двоино по високи цени отколкот на запад и сега след две години си се усеща поевтиняване...

Иначе от поста ти лъхат намеци че всички които са успели да постигнат стандарт на
            http://en.wikipedia.org/wiki/Upper_middle_class например са някакви типове типки /емаципация / занимаващи се с някави незаконни неща...
            Last edited by marketleverage; 22.11.2010, 02:42.
            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
              Абе много ми е смешно - единия счита за лукс шунка "Тандем", ти - климатиците...
              Нормални ли сте, някои живеем с повече от храна и лекарства
              не го считам за лукс аман от разбрали не разбрали а за качество на живот което да съответсва на средна класа при западно европееца иначе си беден и е жалко даже е тъжно мен ми е жал за бедните хора... ама не и за тези дето надуваха балона щото сами си го надробиха и помпаха инфлацията..
              еи това на клипа за мен е лукс изгледайте задълже и определно кутиика в софия не е лукс

http://www.youtube.com/watch?v=YSs5Axbs5Mc
              mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                Разликата между мен и един сривльо е че аз ИМАМ, а той НЯМА...
                Кажи ми, че не съм прав...
                мдам не си прав че нямаме 90% собствени имото в тази държава означава че всеки почти всеки си има или ще наследи просто на някои са им по хубави от на другите

освен това ти се похвали че си си ги строил и ги преизчислихме на 150 евро...

хаиде сега ни обясни защо трябва да купуваме строители а не да си строим ние ? Или това можеш да строиш е нужно да си миропомазан.....

еи алчни типове тези дето знаят как се изкарват такива пари че да купят без кредит и не им се налага да ходят на работа всеки ден защо адженба трябва да си купят кутиика на избалончени цени от някои сторител а не да си построят къща ?

инвестор.бг форума на тигрите
                mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                  - но като цяло в ЕС имаме право на работа точно по общия ред!
                  Да , вероятно си прав -- не споря !
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                    в България дефлация НЯМА . продължаваш с бисерите . съвсем елементарно е . не знам как не можете да го видите . иначе и аз пих бира за 8 кинта в софисйко заведение ама това не е показателно за инфлацията, тъй като там са намесени други фактори. иначе интересно как ценообразуването по чалга клубовете стана показателно за инфлацията . веселба
                    Ех, бебе сладко - де да имах твоята категоричност

Хеле, па да се сочат гамените от НСИ, където летят глави, ако се "сбъркат" спуснатите данни

Аз па категорично твърдя, че от началото на кризата от края на 2008 г. досега в БГ-стан действат силно дефлационни процеси като мистър Пица има основен принос за тях. Ама, на него му е простено - той ся се учи

П.П. Според тИбя как се получава в блога си леко да целвам 11 фактора какво ще се случи в БГ-стан без мноу напъване?

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                      1 може би защото е скъпа поевтинява

2 не я следя изобщо не ме вълнува

3 тока то вдигнаха с 2% лятото на сметка 100лв са 2 лева

4 поскъпването на храната е минимално, като ми е под 20% от месечните разходи, а всичко друго пада накрая остават повече

Единственото нещо което забелязвам и УСЕЩАМ да поскъпва са горивата.
                      лелее, в кой свят живеете, не изперквайте, бре хора)
                      Явчо, хората ти говорят за инфлация, не за - " като няма хляб да ядат пасти"
                      Вземете се малко в ръце - няма нужда да се доказвате тук точно.
                      Е ми доникъде --както обикновенно се случва в БГ ! Пък самото приемане на закон не решава автоматично нещата . Вероятно --според мен -- и банките ще поискат някаква форма на компенцация за "претърпени шети " и нищо чудно да си извоюват аминистриране на някой Фонд За Защита от Неплатежоспособни Ипотекари ...колкото и тъпо да звучи към момента .....
                      ===================================

А съвета към мацката ( със закъсалата ипотека ) да емигрира в Германия ,че да работи и събира пари за да води дела в БГ , е несъстоятелен ....Ние просто нямаме право да работим в ЕС ! Не и по общия ред .
                      SPART, не си прав за трудовите ни ограничения в ЕС, само няколко са страните, които засега не са подписали тази договореност....сещам се за Холандия, мисля и Белгия и Германия...не съм сигурна, с точност в момента.
                      А това за банките - могат да си искат каквото си искат)), друг е въпросът, че отговорността е И тяхна и повишеният риск тук е стабилно отразен в лихвите, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        А съвета към мацката ( със закъсалата ипотека ) да емигрира в Германия ,че да работи и събира пари за да води дела в БГ , е несъстоятелен ....Ние просто нямаме право да работим в ЕС ! Не и по общия ред .
                        Кой ти каза че нямаме право?
                        Има няколко държави в които все още нямаме (Германия и Англия примерно) - но като цяло в ЕС имаме право на работа точно по общия ред!
                        Дори обаче в горепосочените пак никой не може да те спре да работиш ако си намериш работодател - законите те третират като ЕУ-гражданин.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          ...........не знам докъде стигнаха проектите за нещо подобно и в Бг..........
                          Е ми доникъде --както обикновенно се случва в БГ ! Пък самото приемане на закон не решава автоматично нещата . Вероятно --според мен -- и банките ще поискат някаква форма на компенцация за "претърпени шети " и нищо чудно да си извоюват аминистриране на някой Фонд За Защита от Неплатежоспособни Ипотекари ...колкото и тъпо да звучи към момента .....
                          ===================================

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
                            Покупката на имот е важна стъпка в живота на всеки човек. Всеки сам избира как да закупи имота си - като изтегли банков кредит и ползва лукса и удобството на услугите на брокер на НИ, като се яви на търг за имота, при частен или държавен съдебен изпълнител или като си го построи сам.

Покупката на имот с помощта на брокер и изтеглен кредит от банка крие големия риск след време вноските по кредита да не могат да се изплащат. Това, че плащате комисионна на брокера не е гаранция, че ще може да си изплащате ипотечния кредит Ето няколко реални житейски ситуации какво може да се обърка:
                            • Жена на 33 години иска да започне собствен бизнес. Работи на трудов договор и няма прекъснати осигуровки, но има кредитни карти и е станало объркване с банките. Сега има запор на заплатата и много проблеми
                              http://zaemi.biz/krediti/%D0%BD%D0%B...omment-page-1/
                            • Предприемач с фирма от 5 човека има инвестиционен кредит за построяване на сграда. Не може да си събере взиманията от клиенти, не може да плаща на доставчици, няма продажби, не може да плаща на банката
                              http://hardwarebg.com/forum/archive/.../t-175227.html
                            • Изоставена майка е затънала в заеми и не може да свързва двата края. Заемите са теглени от мъжа и, който после я е напуснал
                              http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=491573.0;all
                            • Младо семейство е купило апартамент на кредит и се развежда. Съпругата е теглила кредита, на мъжа му е писнало да дава всичките си пари на банката и я напуска
                              http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=40863
                            • Млада майка с дете и щастлива връзка. След идването на кризата остава сама, намаляват и заплатата и не може да си плаща вноските. Няма никакво имущество, освен ипотекирания имот
                              http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=512336.0
                            Ти си не само нагъл, но и циник, г-н ЧСИ.
                            Странно ми е, защо си избра и тази тактика, нима мислиш, че трагедиите на тези хора, които с търсачка си открил (не виждам твое мнение там) са добрата реклама за бизнеса ви.Хората, свързват дома си и с положителни емоции, не само с парите - поне голямата част.

Разгледа ли добре 2-я линк(http://hardwarebg.com/forum/archive/.../t-175227.html), който си пуснал --видя ли колко разбиране и полезни съвети са предложили на човека?И нито едно една подигравка или противопоставяне.

Единствено се откроявя съвета във всичките ---да не се стига до продажба от банката и чрез ЧСИ.
                            Това кореспондира и с тъпотията, която ползваш, че цените ви на ЧСИ-тата били реални.

п.п.С юридическото си образование не ти ли е хрумвало да погледнеш и общите условия на този сайт и че реклама не се допуска--лична или за бранша ви.Или дотолкова е зле и вашия бизнес на ЧСИ-та, че нямате пари за реклами и "полезните" ви съвети в медиите?
                            Или просто сте нагли и стиснати?

пп.п Това може да е интересно за всички четящи тук ...не знам докъде стигнаха проектите за нещо подобно и в Бг
                            ее, заимствах го от горните, но поне е пример, как има и форуми, в които на преден план не е злобата и комерсиализма
                            http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=40863
                            Аз лично уча в Германия, тук можеш да обявиш частен фалит (принципно и в България тябва да има рано или късно такъв закон, но приемането му се бави от лобито на банките в политиката, а то повярвай ми е много голямо, но има директива от ЕС и р въпрос на време някой да осъди България затова че няма такъв закон и срещу България да почне да тече наказателна процедура, тогава ще се задействат, защото тези наказателни процедури струват доста милиони годишно на държавата и никое правителство няма да може да се оправдае. Но докато стане това може да минат години....) Затова моя съвет е да отидеш в държава където има такова законодателство, тук има специализирани адвокати, който само с това се занимават и е практически безплатно да фалираш.... десетки хиляди хора го правят и почват на чисто след един гратисен период, който трае до 6 години. Ами на кратко това бих направил аз в твоята ситуация, тук законодателя е на мнение, че отговорността за раздаването на кредити лежи главно при банките а не при кредитополучателя, който в голям процент от случаите не е финансово грамотен, хората в България още по-малко, затова и в Германия банките трудно дават кредити. Помисли за бъдещето си, все пак за да имаш пенсия и от какво да живееш на старини ще трпбва да работиш, оставяйки в България ще работиш буквално цял живот за банката..... ако избереш моята алтернатива, ще имаш шанс след няколко години да почнеш на чисто. Желая ти успех !!!
                            Last edited by съни(тя); 22.11.2010, 00:11.

Коментар

• Отчаянието завзема продавачите на имоти:
                              3Е/кв. м наем за офис клас А, на бул Сливница до Опълченска.
                              Такъв транспарант видях днес, а цялата сграда стои празна

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                                инфлация има . омръзна ми да ви го повтарям . това е последният пост ,че стана спам вече .
                                1. техниката в БГ е толкова скъпа ,че въобще не ми е ясно как има дефлация.
                                2. сметките също растат - това го потребвят всички , не само бедните . престанете с тази смешна теза ,че само бедните го усещали. ти вода нямаш ли у вас?
                                3. енергоносителите са нагоре .
                                4. ти случайно явно не ядеш храна и не пиеш лекарства .

инфлация има просто не можете явно да я усетите .
                                1 може би защото е скъпа поевтинява

2 не я следя изобщо не ме вълнува

3 тока то вдигнаха с 2% лятото на сметка 100лв са 2 лева

4 поскъпването на храната е минимално, като ми е под 20% от месечните разходи, а всичко друго пада накрая остават повече

Единственото нещо което забелязвам и УСЕЩАМ да поскъпва са горивата.

Коментар

Working...
                                X