Първоначално изпратено от winner
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеВерно е туй! При вратите е голяма дефлация. От вратата навътре става друго, обаче.
Ай, наздраве на всички моряци, корабостроители, брокери и техните клиенти!
До преди малко бях на маса с отбор банкери. Готини хора извън обичайното си занимание. Поговорихме си за нещата от живота в неформален стил и мога да уверя всички уважаеми съфорумци, че ония приказки на горнооряховските доктори от СРС-тата са невинни лафове от детската градина. Банкови разпродажби на имоти няма да има. Казвам го с известно съжаление, тъй като си правех сметки да се включа делово в тая работа. За съжаление, нещата са такива, каквито са, а не каквито ми се искат.
благодарско за наздравиците и да ти се връща
Русата ми тиква доколкото има нЕкъв БГ-стански опит не би залагала "сляпо" на трапезни завери, където дружно се обявява нЕква концепция на база, погълнато количество алкохолец, утре вероятно ще е друго след отрезвяването.
Предполагам, че целта ти е била да се изфукаш къде си бил и с кого си бил, та "невинно" ги вметна.
После възниква въпроса ти какво разбираш под баМкер??
Те па, спецове по всичко и коментират и доктори на майната си, демек по моя край и т.н.
Става блудкаво ми се струва и така се изпада в ситуация да не се отсяват фактите от мненията. Кат' влезеш в тая баламска игра, ти почваш да насаждаш мнения за факти, после трЕбе да мислиш и как е юридически уредена дадена ситуация с дадена гилдия, после доколко е обществено значима към даден момент, щот' изгреви и залези дал Господ и т.н.
Демек, т.нар. екстраполиращо мислене или как да си няколко хода напред в годините, но не прекалено мноу, щот' ще те изкарат крейзи или поне трябва изкусно да се прикриваш и т.н. и т.н.
Ти си умно бебе и ще вденеш за к'во ти хортува Русото
Хубави празници през тази седмица желая, че са доста
Коментар
-
Първоначално изпратено от GuznaSyvestАз пък викам че от черчеветата навън е другото
Баш на теб и твоите уверения щял да вЕрва някой, да не сме луди?!Тебе конкретно те чакам да смениш и бранша скоро, така че хич ми е през крачола какво ме уверяваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЪмм .. тук сменихме вратата на входа на кооперацията ( 8 хапартаментя ) за 400 кинта.
Миналата година за същата работа ниските оферти бяха от 850 кинта и нагоре според екстрите.
Няма дефлация, а Русото е изтрещяло
Ай, наздраве на всички моряци, корабостроители, брокери и техните клиенти!
До преди малко бях на маса с отбор банкери. Готини хора извън обичайното си занимание. Поговорихме си за нещата от живота в неформален стил и мога да уверя всички уважаеми съфорумци, че ония приказки на горнооряховските доктори от СРС-тата са невинни лафове от детската градина. Банкови разпродажби на имоти няма да има. Казвам го с известно съжаление, тъй като си правех сметки да се включа делово в тая работа. За съжаление, нещата са такива, каквито са, а не каквито ми се искат.Last edited by winner; 07.12.2010, 00:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GuznaSyvestШшшт ве, де беше туй Варната че не се сещам, квартал на Шумен казват
Да не се засегнеш сега - ама ако вярваш на всякакви "данни" за София , далеч няма да стигнеш. Режи наполовина някъде и гоооре-долу пасват нещата. За 5 милиона - без коментар, беше към 2млн ама подозирам че сега е оттекъл поне 200-300 хил народец през кризата.
бъзик си правя ве!
София е не по-вече от 1 425 761 жители
Реално население
Коментар
-
София 5 милиона?!
Преди малко казаха, че Люлин бил 500 хилки, то и Надеждата толкова, Младостите и те, дотук 1,5 милки, южняка 2 млн, центъра+подуене 1,5 млн
Брях, извън София не живеят ли хора?
П.П. Люлин по-голям от Варна, е т'ва не го вярвам, какъвто и да е ПиаРът на ББ, тука е много оцапаноооо....Last edited by luboil; 06.12.2010, 20:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБре, знам, че си с корабите бре, колега - ама пусти баМкери .... как да не се пошегувам с тях?
Хвани Бубето, че ти е наблизо и му намери 1 офис 100 кила, пардон квадратЯ у варненско и да мирясваази Варна само по работа одя,
аи наздраве на всички, и ъпъри и реалисти само здраве и успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСакън, не съм баМка, ама не те ли е срам ве, от толкова време сме орталъци тука и не си ли спомняш брЯ?Кат земеш курс 33 дегри къде накрая ще стигнеш?
Хвани Бубето, че ти е наблизо и му намери 1 офис 100 кила, пардон квадратЯ у варненско и да мирясва
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе си баМкер, налЕ? - хихи
П.П. Първото ми образование корабостроенето не си го давам за нищо язе. Та, малко сме колеги сякаш - чиърс и за моряцитеКат земеш курс 33 дегри къде накрая ще стигнеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеА бе не знам за жилищата, ама от десетина дни обикалям из Варна да гледам офиси в бизнес сгради, под 1200 Е/кв. нищо свясно. До тука съм гледал 7, само един ставаше, ама цената 1200Е и не сваля... Хем директно се свързах със собственика, по принцип гледам да избягвам брокерите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАи чиърс и от мен!
При мен няма именници, ама ми е профи празника, така, че градуса е мнооооууу нагоре тука
П.П. Първото ми образование корабостроенето не си го давам за нищо язе. Та, малко сме колеги сякаш - чиърс и за моряците
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПешката не е лош чиляк, просто забравя от време на време, че адвокатин е по немско, а има финансисти у българско и да не си вади немската буба от разстояние, щот' става хумористично.
Иначе си мислех да му пратя някое кило нашенски доматки, да не яде ония пластмаси там.
Чиърс, аз лющя вече какво ли не, че днес само именници и кат' ме подкараха от рано ...
Да са ни живи и здрави!!
При мен няма именници, ама ми е профи празника, така, че градуса е мнооооууу нагоре тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАааааа,
бай МарАнди, не си изтрещял
Изтрещял е Пешо лукса от Немско, който се кълнеше в децата си, че по това време(днес) нас няма да ни има, а той щял да пирува над виртуалните ни гробове... амин, а ве с бира на пода става ли, че бирата ми е под ръка...?
Иначе си мислех да му пратя някое кило нашенски доматки, да не яде ония пластмаси там.
Чиърс, аз лющя вече какво ли не, че днес само именници и кат' ме подкараха от рано ...
Да са ни живи и здрави!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеминалта година май беше 650 без ддс и сега рекламират на сайта на thevoice на рапърските клипчета 499 без то сие 600
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЪмм .. тук сменихме вратата на входа на кооперацията ( 8 хапартаментя ) за 400 кинта.
Миналата година за същата работа ниските оферти бяха от 850 кинта и нагоре според екстрите.
Няма дефлация, а Русото е изтрещяло
бай МарАнди, не си изтрещял
Изтрещял е Пешо лукса от Немско, който се кълнеше в децата си, че по това време(днес) нас няма да ни има, а той щял да пирува над виртуалните ни гробове... амин, а ве с бира на пода става ли, че бирата ми е под ръка...?
Коментар
Коментар