IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от disciple-tony Разгледай мнение
    690 euro с акт 15 - добра ли е цената
    На мен ми казаха че върви реклама на Крит по радиото за 20 те бора на 490 евро без ддс а едно време като бях млад форумец джоан се присмя на 1286 че на такава цена нямало да бъде построено... минлата година беше на 650 пак без

А все пак хора това е Крит какво да с говорим за други форими
    mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
      Ами уловката е, че най-вероятно иде реч за голям апартамент (там цените на кв. м естествено са по-ниски) на първи или последен етаж, с кофти изложение...
      Или просто иде реч за продажба "на зелено".
      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
        Ами уловката е, че най-вероятно иде реч за голям апартамент (там цените на кв. м естествено са по-ниски) на първи или последен етаж, с кофти изложение...
        Крукс, какво е станало, че си сменил ника?

Питам да съм сигурен, защото с теб се водеше интересен разговор, демек ти си ти

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
          Човекът си е купил апартамент в Германия, не в България. А очакванията му са за България, които може и да се окажат верни. И не ми е ясно какво го нападнахте всички ... Вместо да му честите, аре веднага да се заядем.
          Не виждам някой да го е нападнал!

Човекът каза, ако не се лъжа, ако имаме въпроси да питаме.

А и както се изрази, се остава с впечатление, че очаква спад с 30% в Германия, а не в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнение
            По - интересен е въпросът дали при липса на кредитиране те. при идеални условия не би трябвало цените на НИ с годините както е при всяка стока без антикварна стойност да намаляват . Или да се индексират с инфлацията в най -добрия случай.

Все пак благородните метали си имат период на полуразпад който е доста дълъг , докато имота се саморазрушават бързо .
            Колко е периода на полуразпад
            да кажем на златото???????
            Малко на глупост мяза, но ако
            не е така ще се извиня
            =================================
            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
            Спасете Мирко !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• По - интересен е въпросът дали при липса на кредитиране те. при идеални условия не би трябвало цените на НИ с годините както е при всяка стока без антикварна стойност да намаляват . Или да се индексират с инфлацията в най -добрия случай.

Все пак благородните метали си имат период на полуразпад който е доста дълъг , докато имота се саморазрушават бързо .

Коментар

• http://www.marketoracle.co.uk/Article17273.html

прочетете внимателно тази статия .
                дали ситуацията не е същата като тук...

нов виц - "реформаторът " Дянков
                Last edited by all_trader; 25.11.2010, 14:48.

Коментар

това е фирма флоримонт - по радиото ги пускат рекламите, дори сега казаха за 499евро - но се чудя каква ли е уловката!
                  Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• .....

....
                    Last edited by zloblivi_podritvaniq; 25.11.2010, 13:16.

Коментар

• Дадох оптимистични цени за наем, за да се види, че дори с тях не излизат сметките.

Да не говорим, че се има едностайни по 150 лв наем , двустайни по 200 лв. и то съвсем близо до Сливница, където и аз се ослушвам.

Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                      300-400лв наем!....... доста оптимистично......
                      За справка - иди на Сливница при пресечката с Опълченска. Има нова модерна сграда на която виси транспарант - "Офиси - 3Е/кв. м.". Става въпрос за офиси клас А в центъра на София.
                      И още един пример: Приятел се изнесе от гарсониера в общежитие на Студ. град, че му бил висок наема - 150лв. Бил намерил по-евтино в по-голям апартамент в Люлин

Коментар

това е фирма флоримонт - по радиото ги пускат рекламите, дори сега казаха за 499евро - но се чудя каква ли е уловката!
                        Къде търсиш уловка - просто са скъпи, ако се върже някое маймуне на банана - върже

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                          Не. Без значение къде - в България.

Коментар

690 euro с акт 15 - добра ли е цената
                            Не. Без значение къде - в България.

Коментар

• 690 euro с акт 15 - добра ли е цената

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                                Не съм му ходил на гости, но скоро и това ще стане и ще дам точния адрес. До тогава, може да се нанесеш в някой офис клас А - срещу 3Е/кв. м. - 150Е за площта на гарсониерата. Описал съм местонахождението. Цялата сграда стои празна. Иди провери и докладвай!
                                Благодаря, ама останах с впечатление за 150 лв. Офиса ми идва малко скъпичък

Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                                Ми метнал се е на баща си
                                400лв отдават двустайни в Манастирските - в новите блокчета. Да се разходи малко, има табели. При него никой няма да дойде да му предлага на място
                                Не ща в Манастирските бе. Искам в Софияяяя!

Коментар

Working...
                                X