IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнение
    еххх, вие чак до пенсия си оставате недоносени, все някой трябва да се грижи за вас... и естествено да плаща за това!?!
    столичните баби по-хора ли са от селските баби или от бабите в малките градчета?
    комунизма толкова ви е скапал, но за съжаление не ви е убил...
    Абе,и ти ще одъртееш и ти пожелавам същото отношение към теб,каквото имаш ти сега към тях!
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      Нека някой ми каже .Как аджаба се купуват ДЦК от физически лица
      Преди години имаше целеви емисии ДЦК за граждани.От няколко години вече няма,но като отидеш в банката и кажеш,че искаш да си купиш ДЦК може и да ти предложат някаква емисия да си купиш,но ще ти "счупят" главата най-вероятно

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Моля ви като пишете да мислите.И да спрете да фантазирате.Та като иде тая баба сама на село какво ще прави там?Лекаря в града.Като падне сняг кой ще и порине поне пътеки да направи.Кой ще донесе дърва за печката?Да не си мислите че гледането на градина и кокошки на 70г е лесна работа?Тази баба може да отиде на село само ако там с нея е синът и или дъщеря и със семейството.И тя да помогне нещо.
        еххх, вие чак до пенсия си оставате недоносени, все някой трябва да се грижи за вас... и естествено да плаща за това!?!
        столичните баби по-хора ли са от селските баби или от бабите в малките градчета?
        комунизма толкова ви е скапал, но за съжаление не ви е убил...

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          Чрез банка или посредник

Коментар

• Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнение
            средно статистически апартамент в софия е 70м2 по 700 Е/м2 прави 49,000 евро от продажба, при 6.5% лихва от 15 годишни ДЦК, 1 баба може да си докарва по 520лв на месец от лихва. за тези пари ще си вземе чисто нова гарсониера заедно с парното пак в софия или ще и покрие всички разходи в някое провинциално градче. след 15 години главницата пак си остава за 'унучетата'.

варианти има и не е виновен никой политик за ситуацията, а бабата е малоумна и децата и ламтят да налапат 'хапартамента' и затова всеки мизерства. толкова ли са прости пенсионерите по света като бягат да живеят на старини в по-евтини дестинации, ние ли сме единствените умници на земята? това е съмнително, но няма и грам съмнение, че сме най-бедната държава в Европа, не само в ЕС.

може би сме бедни, защото сме най-прости като нация, иначе да сме се оправили сами, дори и за маймунките се казва monkey see, monkey do
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Не за да те отчаям , но кеша не оправя подобни проблеми за съжаление. Казвам го от личен опит , остава единственно успокоението че съзнанието ни не е материя въобще , а проблемите са в материалния свят който е едно забавление и игра за духовната ни същност.
              Много добре казано..... И философско..... Много е тънка линията..... Много е трудно да се дефинират като понятия - важно, маложажно, приоритет итн..... И голям бизнес е здравето... За съжаление на никой не пожелавам да тръгне по пътя - тежка диагноза, диагностициране, лечение, здравна каса, скъпо струващи лекарста...

ПС. Да спираме тая тема че хич не ми се говори.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                Няма проблем.... За съжаление здравословните проблеми изчистват всички други.... Аз естествено съм корав мъж (много съм преживаял за сравнително младата си възраст - гоня 40) и не се отчайвам - хвърлям много усилия и средства в тази посока (което е една от причините за намалелият ми инвеститорски интерес и изтъняването на кешовите ми позиции)....
                Най-искрено ти пожелавам да се пребориш!

Коментар

Да но новите ги правят в заводи които са наблизо и в съседна нам държава и такова животно в БГ не бих купил.Между другото да се купи от Германия нова е с 15% по евтино.
                  Някои ги правят и в доста по-далечни държави
                  Не става въпрос за това дали би купил или не и дали би купил в Германия или другаде.Става въпрос за това,че на един и същи пазар,едни и същи коли(нали не мислиш,че преди 3 години клолите са ги правили в ЕС или Япония) са поевтинели с 20-30 процента под формата уж на промоции,които продължават с много месеци.

Коментар

• onufri

Да но новите ги правят в заводи които са наблизо и в съседна нам държава и такова животно в БГ не бих купил.Между другото да се купи от Германия нова е с 15% по евтино.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Rapana

Не за да те отчаям , но кеша не оправя подобни проблеми за съжаление. Казвам го от личен опит , остава единственно успокоението че съзнанието ни не е материя въобще , а проблемите са в материалния свят който е едно забавление и игра за духовната ни същност.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Колите втора ръка , ако имаш впредвид ..;цените им са разтегливо понятие.Като я купиш от джамбазите те я наблъскали с наилонови тампони за стотинки , после за гумени хвърчат стотици левове...всичко е ала - бала.След първите 10км. всяко колело е със собствена траектория на движение.
                        Не,нямам предвид колите 2-ра ръка.

Коментар

• onufri

Колите втора ръка , ако имаш впредвид ..;цените им са разтегливо понятие.Като я купиш от джамбазите те я наблъскали с наилонови тампони за стотинки , после за гумени хвърчат стотици левове...всичко е ала - бала.След първите 10км. всяко колело е със собствена траектория на движение.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                            Съжалявам да го чуя и ти пожелавам това да не се окаже вярно!Не съм искал да бъркам в раната.
                            Няма проблем.... За съжаление здравословните проблеми изчистват всички други.... Аз естествено съм корав мъж (много съм преживаял за сравнително младата си възраст - гоня 40) и не се отчайвам - хвърлям много усилия и средства в тази посока (което е една от причините за намалелият ми инвеститорски интерес и изтъняването на кешовите ми позиции)....

Коментар

Ти вече избрал ли си си селце,където да се заселиш като щастлив пенсионер?
                              Колкото и странно да ви звучи, освен София и някои високопланински села в България има още доста на брой населени места. София или някое затънтено село не е единственият възможен избор.

Коментар

За съжаление нямам възможност да си купувам всяка седмица кола,иначе щях да кажа,че има огромна дефлация

Коментар

Working...
                                X