Първоначално изпратено от bbzz24
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеНека някой ми каже .Как аджаба се купуват ДЦК от физически лицаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМоля ви като пишете да мислите.И да спрете да фантазирате.Та като иде тая баба сама на село какво ще прави там?Лекаря в града.Като падне сняг кой ще и порине поне пътеки да направи.Кой ще донесе дърва за печката?Да не си мислите че гледането на градина и кокошки на 70г е лесна работа?Тази баба може да отиде на село само ако там с нея е синът и или дъщеря и със семейството.И тя да помогне нещо.
столичните баби по-хора ли са от селските баби или от бабите в малките градчета?
комунизма толкова ви е скапал, но за съжаление не ви е убил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеНека някой ми каже .Как аджаба се купуват ДЦК от физически лица
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнениесредно статистически апартамент в софия е 70м2 по 700 Е/м2 прави 49,000 евро от продажба, при 6.5% лихва от 15 годишни ДЦК, 1 баба може да си докарва по 520лв на месец от лихва. за тези пари ще си вземе чисто нова гарсониера заедно с парното пак в софия или ще и покрие всички разходи в някое провинциално градче. след 15 години главницата пак си остава за 'унучетата'.
варианти има и не е виновен никой политик за ситуацията, а бабата е малоумна и децата и ламтят да налапат 'хапартамента' и затова всеки мизерства. толкова ли са прости пенсионерите по света като бягат да живеят на старини в по-евтини дестинации, ние ли сме единствените умници на земята? това е съмнително, но няма и грам съмнение, че сме най-бедната държава в Европа, не само в ЕС.
може би сме бедни, защото сме най-прости като нация, иначе да сме се оправили сами, дори и за маймунките се казва monkey see, monkey doЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе за да те отчаям , но кеша не оправя подобни проблеми за съжаление. Казвам го от личен опит , остава единственно успокоението че съзнанието ни не е материя въобще , а проблемите са в материалния свят който е едно забавление и игра за духовната ни същност.
ПС. Да спираме тая тема че хич не ми се говори.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеНяма проблем.... За съжаление здравословните проблеми изчистват всички други.... Аз естествено съм корав мъж (много съм преживаял за сравнително младата си възраст - гоня 40) и не се отчайвам - хвърлям много усилия и средства в тази посока (което е една от причините за намалелият ми инвеститорски интерес и изтъняването на кешовите ми позиции)....Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа но новите ги правят в заводи които са наблизо и в съседна нам държава и такова животно в БГ не бих купил.Между другото да се купи от Германия нова е с 15% по евтино.
Не става въпрос за това дали би купил или не и дали би купил в Германия или другаде.Става въпрос за това,че на един и същи пазар,едни и същи коли(нали не мислиш,че преди 3 години клолите са ги правили в ЕС или Япония) са поевтинели с 20-30 процента под формата уж на промоции,които продължават с много месеци.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКолите втора ръка , ако имаш впредвид ..;цените им са разтегливо понятие.Като я купиш от джамбазите те я наблъскали с наилонови тампони за стотинки , после за гумени хвърчат стотици левове...всичко е ала - бала.След първите 10км. всяко колело е със собствена траектория на движение.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
onufri
Колите втора ръка , ако имаш впредвид ..;цените им са разтегливо понятие.Като я купиш от джамбазите те я наблъскали с наилонови тампони за стотинки , после за гумени хвърчат стотици левове...всичко е ала - бала.След първите 10км. всяко колело е със собствена траектория на движение.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеСъжалявам да го чуя и ти пожелавам това да не се окаже вярно!Не съм искал да бъркам в раната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТи вече избрал ли си си селце,където да се заселиш като щастлив пенсионер?освен София и някои високопланински села в България има още доста на брой населени места. София или някое затънтено село не е единственият възможен избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЗа съжаление нямам възможност да си купувам всяка седмица кола,иначе щях да кажа,че има огромна дефлация
Коментар
Коментар