IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е пъ аз съм си от село, къф речник дириш? пък и съм "на заплата"
    не знаех че тука е форум по бегейски език и литератъра... да ти цитирам пеньо яворов ли са...

инак по темата - къжи къжи йоще един пат че си освен велик ИНВЕСТИТУР ами и велик производител
    я дай йоще един пат та има двама у форумо дет йоще не те знаят и не ти се кланят по 5 пати на ден, кажи си, напиши та и те да разберат шо за светило блести у форумо

ц ц ц

ровер

Коментар

• Като ти гледам речника, ми е ясно що за човек си.
      Иначе се гордея с производството си. Магазините дойдоха от немай-къде, защото ми омръзна да се разправям с търговци, които ме изнудваха при продажбата на стоките ми.
      И това производство е с начало 1991-2 година.
      Нищо не сте разбрали от това, което написах. Май нивото ви е на общак в строителството, или на шивачка.
      Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• аха, язе като говоря че народа е яко ограничен и проЗ съм нацелил истината на 101%. ей го образа ровер тя цялата полемика и вметки били да се тупаме и грдите че видиш ли магазини сме имали
        еййййй бре бре брееее, гордостта на родата е нашия ровер бее
        аз кат говоря че бегетовеца е ограничен и друго освен НИ не види точно за роверо явно съм говорел
        бил купил не знам кога си (разбирай кога струваха по два и петдесе лева на метър) - демек гений самороден и финансов гуру на модерния свят....
        ама нещо кофти ми се види, преди 2 години като си финансово културен шо се не освободи от маазините бре, генийо бегейски
        та сега да не цивриш че и за 5 лева не моеш да продадеш ...
        ейййй,ц ц ц
        цяаааалата работа била да се изтъкнем кви сме били чорбаджии, пък останалите са "на заплата" хахахахаааа
        толко ли няма веке на кой да се похвалиш на живо та у анонимен форум требе,а? ша пуска закачки, ша докача, само и само да мое да изтипоса "аз куга купувах маазин ти прав под масата си срал" .... брао
        или другия вариант е маазините само като играем монополи с унуката да ги имаме та не върви на живо да се фалим с нещо дет го няма...

а ся кажи роверо, ква е истината
        маазините на монополи ли само ги имаш, та се налага анонимно да се фалиш?
        или си такава самотна и комплексирана душичка та на живо никой не ти връзва на хвалбите, а?

а признай, признай.... да се посмеем ние дето сме "на заплата"
        еййййй, бегееца къв е готин, кат купи тухла и успява в живота ... как пъ идин не са пухвали че е уважаван в областта си, че е нещо направил с ъкъл, че тъкмо е записал докторантура в станфорд, че е НЕЩО, а не че ПРИТЕЖАВА МААЗИН!
        бегеец, толко му акъла...

Коментар

• Някога съвет, анализ или прогноза да си дал?
          ===================================

Ровър читател, не писател.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            То и на БФБ е пълно със същите индивиди. Просто сме много назад като финансови познания. Аз си го обяснявам с това, че до 1990 никой не е имал възможности да развива финанси професионално, а до 2000г тези хора са били сигурно 100 човека. Към 2030-2040 ще има положитено развитие
            Ето ви още един пост. Да го покоментираме. У нас имало някакви си индивиди, без финансови познания и култура. Това е смисълът му.
            Е, ами какви са онези по америките и европите, дето докараха всичко това, другите там - които изгоряха? Целият финансов свят е в несигурност. Да не цитирам държавите, защото почти всички са в кюпа. И те ли са без финансови познания? Защо някои се опитват да изкарат хората закупили акции на БФБ, глупаци и некадърници? И само в България сме били глупаците?
            Ако нищо не си правил, няма начин да си сбъркал. Не си купувал НИ, не си купувал акции, не си купувал средства за производство... И сега раздаваш наляво и надясно оценки и квалификации. Защото си бил на някаква си заплатка някъде и всичко това минава покрай теб. И те засяга никак, или много малко.
            Чета и се смея. Много малко са стойностните мнения, от които мога да науча нещо.
            Някои дори не са за смях, а са жалки
            .
            Ако ме дадеш един твой пост, от който може да се научи нещо, ще те призная. Голям си демагог, да знаеш.

Някога съвет, анализ или прогноза да си дал?

Коментар

Ама кой да прочете, че нищо няма ликвидност. Няма пари. Ха, ха..
              Ама ти топлата вода откри!

Хората във форума единодушно са съгласни с това, че няма пари в много хора, а има пари в ограничен брой хора.

Ама кой да чете,

или е по-удобно без да прочетеш, направо да се нахвърляш върху хората и то с аргументи, които точно тези хора поддържат!

Имай малко достойнство бе човек, това в армията поне не ви ли научиха?

Коментар

• Ама кой да прочете, че нищо няма ликвидност. Няма пари. Ха, ха..

Коментар

Цитирах онова с намалението като пример, че няма ликвидност и на примамливи стоки на примамлива цена, и то с ниска стойност ( 5 лева), а камо ли да се говори за ликвидност на НИ. Ама кой да те разбере.
                  Ех,

хората досега му обясняваха как няма никаква ликвидност на НИ, ама няма кой да го прочете.

Коментар

Лупчо, твоите изводи са ми ясни. Гледай да не останеш без заплата, че лошо.
                    Пич, аз без заплата няма да остана, защо няма да ти казвам. Но от намека който правиш се разбира, че така искаш. Вярно, храня жена и три деца, ама това няма значение за теб, ти си на принципа и след теб и потоп.

А, и да знаеш, такива като теб хич не ги съжалявам. Щом си надувал цените на една стока до 25 лева, а сега я пускаш на 5 лева, значи съвсем неоснователно си надувал цените.

За теб само един бизнес ще върви - шапкарският

Коментар

• Обикновено възрастните, или неуките хора коментират свалянето на някаква цена по този начин - лелеее, колко беше скъпа тази пръскачка, 70 лева беше, а сега на 25 я продават!!
                      А причини най-различни има. Но за да ги знаеш, трябва да имаш собствен бизнес. Ако си някъде на заплата, няма как да вдяваш тези работи.
                      Относно това как диша търговеца у нас - ами в един от градовете, в който имам магазин, само в централната част наброих около 30 празни с табела " дава се под наем". И все по-тежко става. Цитирах онова с намалението като пример, че няма ликвидност и на примамливи стоки на примамлива цена, и то с ниска стойност ( 5 лева), а камо ли да се говори за ликвидност на НИ. Ама кой да те разбере.

Коментар

• Лупчо, твоите изводи са ми ясни. Гледай да не останеш без заплата, че лошо.

Коментар

• Тц, тц, тц,

някои много яко ги е ударила кризата, и финансово и психически.

Нека обаче да покоментираме това, че една стока е била 25 лева, а сега е пусната на 5 лева и пак няма кой да я купи.

За дефлация ли говорим, за инфлация ли, не знам.

Ама щом от 25 кинта пишман бг търговеца сваля на 5 и още диша, значи си правете изводите на какви цени са продавали досега...

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google Разгледай мнение
                            В белия свят е прието,че цената на жилището е около 100 средни брутни работни заплати!!!! с нюанси и добавки за по-добра локация и нискоенергийно строителство....
                            Като се прибави, че ние сме с над 90% собственост.....
                            Гоогъл, нещо си се объркал, да нямаш предвид 100 наема на същото жилище ?! Щото заплатите варират от 240 лв до колкоти си избереш

Коментар

• То и на БФБ е пълно със същите индивиди. Просто сме много назад като финансови познания. Аз си го обяснявам с това, че до 1990 никой не е имал възможности да развива финанси професионално, а до 2000г тези хора са били сигурно 100 човека. Към 2030-2040 ще има положитено развитие
                              Ето ви още един пост. Да го покоментираме. У нас имало някакви си индивиди, без финансови познания и култура. Това е смисълът му.
                              Е, ами какви са онези по америките и европите, дето докараха всичко това, другите там - които изгоряха? Целият финансов свят е в несигурност. Да не цитирам държавите, защото почти всички са в кюпа. И те ли са без финансови познания? Защо някои се опитват да изкарат хората закупили акции на БФБ, глупаци и некадърници? И само в България сме били глупаците?
                              Ако нищо не си правил, няма начин да си сбъркал. Не си купувал НИ, не си купувал акции, не си купувал средства за производство... И сега раздаваш наляво и надясно оценки и квалификации. Защото си бил на някаква си заплатка някъде и всичко това минава покрай теб. И те засяга никак, или много малко.
                              Чета и се смея. Много малко са стойностните мнения, от които мога да науча нещо.
                              Някои дори не са за смях, а са жалки.

Коментар

• интересно само колко ограничени ора има у бегетото та и след 3 години спад и тотална липса на ликвидност в пазара на НИ като коне с капаци само там зяпат... те толкова промит мозък дето ич идея да си няма къде ДРУГАДЕ мое се влага най-дубре още ся да си тегли куршумя... той замаушката ви посна веке ина статия за тва....
                                В случая с имотите дори не става въпрос за финансови познания и финансова култура, а за най-обикновен здрав разум. Само безумец може да вярва, че 1000 Евро за кв. м в Младост е нормална цена. Само някой идиот може да тегли кредит за 100% от стойността на имота. Само пълен олигофрен може да плаща 60% от семейния си доход като вноска по кредит.
                                Глупостта и алчността винаги се наказват.
                                Ограничени, с промит мозък, бегето, нямат идея, да си теглят куршума, безумец, идиот, олигофрен, глупост и алчност.
                                Насладете се на горенаписаното. Само в два поста. И си направете сметката, кой какво пише в този форум.
                                За ликвидност на НИ говорят. Аз в моите магазини съм свалил цената на нещо си от 25 на 5 лева и никой нищо не купува. Те за ликвидност на скъпоструващи неща говорят.
                                Има ликвидност в смисъл, че май вече ликвидираха повечето видове бизнес.
                                А на мен не ми берете грижата. Аз интереси в НИ нямам. Каквото съм купил съм го купил и вече съм забравил и за колко съм го купил.
                                Препоръчвам ви по-малко злоба. Ще е по-здравословно за вас, а и няма да омърсявате Инвестора. Отгоре на всичко тези неща ги дъвчете от години. Как не ви омръзна?

Коментар

Working...
                                X