защото няма кой да задължи със закон "предприемачите" да го направят. Отделно че към чистата квадратура се вписва и площта на стените. Абе простотия българска.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
парадоксално
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение...
само тези излишни глупости костват 1,500лв на домакинство и заемат поне 2 м2 използваема площ, още 2-4,000лв набутвация.
и тази гледка с тръбите на парното е покъртителна....
Коментар
-
Oscar de la Hoya, много си прав .Ако купуваш за себе си ощетяването е по осезаемо. Не казвам, чеи с цел инвестиция не е минус, но това е положението. По спомен от актовете между 9 и 15 % са общите части в различни сгради , в различни райони на Сф, но да уточна те са проектирани предимно от едно архитектно студио. определено 40 % е несериозноАко една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеИмам въпрос към Бонвивант, колко горе долу са ти процента на общите части в новите жилища, които купуваш?И няма ли някакъв законен лимит?
Защото вчера гледах един комплекс, уж много луксозен, ИДЕАЛНИТЕ ЧАСТИ БЯХА 40 %!!!
Това не е нормално според мен, сградата изглежда супер схлупена, не знам, явно архитекттие са им платили допълнително, за да измислят къде да набутат толкова празно място
Та това е огромен минус за новото строителство, сега ако го даваш под наем, не е такъв проблем, като го пипнеш малко , лъснеш, некое дизанейрско решение и хората лапат.
Но ако го купуваш за тебе, според мене си е преебавка
Коментар
-
Имам въпрос към Бонвивант, колко горе долу са ти процента на общите части в новите жилища, които купуваш?И няма ли някакъв законен лимит?
Защото вчера гледах един комплекс, уж много луксозен, ИДЕАЛНИТЕ ЧАСТИ БЯХА 40 %!!!
Това не е нормално според мен, сградата изглежда супер схлупена, не знам, явно архитекттие са им платили допълнително, за да измислят къде да набутат толкова празно място
Та това е огромен минус за новото строителство, сега ако го даваш под наем, не е такъв проблем, като го пипнеш малко , лъснеш, некое дизанейрско решение и хората лапат.
Но ако го купуваш за тебе, според мене си е преебавка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеТова не е плоча а замазка човече:-)
но пак бих подходил с мнителност към такъв обект
И сам си го написа 3 поста по-рано.
Всъщност - ти наистина ли имаш НИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеjamiemirror, при толкова много пари има и за коли и за плазми. има и за петте внуци по пет апартамента.Не казвам, че те движат пазара, но определено имат дял по-голям от гладните и чакащи безимотни.
Хайде като се напъваш толкова - колко %? 1? Няма и 1%. Какво движат тогава, топки и гирлянди...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениечестито на новодомците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеТова не е плоча а замазка човече:-)
но пак бих подходил с мнителност към такъв обектза да се напука така замаската нещо трябва да се движи под нея... ама казах с ламината отгоре и ще мине номера
човек да не смее да си купи кутиикса с готови подове че незнае какво е отдолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеха,ха,ха някой е забравил да прокара тръби за парно и ел инсталация преди замазката.
аз си мисля че е щото още сляга бетона ама ако се шитка с ламинат отгоре няма да личичестито на новодомците
Last edited by marketleverage; 05.10.2010, 15:22.
Коментар
Коментар