IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• защото няма кой да задължи със закон "предприемачите" да го направят. Отделно че към чистата квадратура се вписва и площта на стените. Абе простотия българска.
    Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

• А защо просто не започнем както целия останал свят да обявяваме в офертите чистата площ?

Коментар

• парадоксално

Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
        ...
        добре, тук има специалисти разбиращи от жилища. винаги съм искал да попитам защо в новите БГ сгради има бойлер на всеки апартамент и няма общо помещение за пералня и сушилня?
        само тези излишни глупости костват 1,500лв на домакинство и заемат поне 2 м2 използваема площ, още 2-4,000лв набутвация.

и тази гледка с тръбите на парното е покъртителна....

Коментар

• Oscar de la Hoya, много си прав .Ако купуваш за себе си ощетяването е по осезаемо. Не казвам, чеи с цел инвестиция не е минус, но това е положението. По спомен от актовете между 9 и 15 % са общите части в различни сгради , в различни райони на Сф, но да уточна те са проектирани предимно от едно архитектно студио. определено 40 % е несериозно
          Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
            Имам въпрос към Бонвивант, колко горе долу са ти процента на общите части в новите жилища, които купуваш?И няма ли някакъв законен лимит?
            Защото вчера гледах един комплекс, уж много луксозен, ИДЕАЛНИТЕ ЧАСТИ БЯХА 40 %!!!
            Това не е нормално според мен, сградата изглежда супер схлупена, не знам, явно архитекттие са им платили допълнително, за да измислят къде да набутат толкова празно място
            Та това е огромен минус за новото строителство, сега ако го даваш под наем, не е такъв проблем, като го пипнеш малко , лъснеш, некое дизанейрско решение и хората лапат.
            Но ако го купуваш за тебе, според мене си е преебавка
            Нямат законен лимити. Точно там е набутвацията. Моя скромен съвет е ако ще се купува апартамент, да е старо, някоя запазена кооперация, да се смени ел. инсталацията и така. Там общите площи не ти ги вкарват в квадратурата.

Коментар

• Имам въпрос към Бонвивант, колко горе долу са ти процента на общите части в новите жилища, които купуваш?И няма ли някакъв законен лимит?
              Защото вчера гледах един комплекс, уж много луксозен, ИДЕАЛНИТЕ ЧАСТИ БЯХА 40 %!!!
              Това не е нормално според мен, сградата изглежда супер схлупена, не знам, явно архитекттие са им платили допълнително, за да измислят къде да набутат толкова празно място
              Та това е огромен минус за новото строителство, сега ако го даваш под наем, не е такъв проблем, като го пипнеш малко , лъснеш, некое дизанейрско решение и хората лапат.
              Но ако го купуваш за тебе, според мене си е преебавка

Коментар

• Бонвиван написа:
                " определено имат дял по-голям от гладните и чакащи безимотни."

Някой са от последните. Ще им се ярешко, но няма. Виж тук в Инвестор, всички са милионери и много ги разбират тия неща

Коментар

• не, нямам нищо .като физическо лице съм гол като пушка
                  Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
                    Това не е плоча а замазка човече:-)

но пак бих подходил с мнителност към такъв обект
                    Като те гледам - на тебе ще ти обяснят че е заради тръби и ще се набуташ до сливиците
                    И сам си го написа 3 поста по-рано.
                    Всъщност - ти наистина ли имаш НИ?

Коментар

jamiemirror, при толкова много пари има и за коли и за плазми. има и за петте внуци по пет апартамента.Не казвам, че те движат пазара, но определено имат дял по-голям от гладните и чакащи безимотни.
                      Колко голям дял имат бре, не ме карай да се смея хахахаха
                      Хайде като се напъваш толкова - колко %? 1? Няма и 1%. Какво движат тогава, топки и гирлянди...

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                        честито на новодомците
                        до първия земен трус

Коментар

• не е задължително и другото да е зле. Ако е било топло, ако замазката е или прекалено тънка или дебела и не е армирана може да спука. Аз не купувам с ламинат.Шпакловка и замазка са ОК за мен

Коментар

Това не е плоча а замазка човече:-)

и аз така към целия обект за да се напука така замаската нещо трябва да се движи под нея... ама казах с ламината отгоре и ще мине номера човек да не смее да си купи кутиикса с готови подове че незнае какво е отдолу
                            mWPCloud.com

Коментар

• Това не е плоча а замазка човече:-)

Коментар

ха,ха,ха някой е забравил да прокара тръби за парно и ел инсталация преди замазката.
                                те май някои тръби свършват по средата на другата стаята

аз си мисля че е щото още сляга бетона ама ако се шитка с ламинат отгоре няма да личи честито на новодомците
                                Last edited by marketleverage; 05.10.2010, 15:22.
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X