IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Ти банките не ги мисли - ще се понапъват,ще се понапъват,пък накрая пак ще им кацнеш на плаващата
    Ще искаш ли авторски права за това щото ме кефи и мисля да го ползвам

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение

Дай още коментари, за да се оплетеш още по-здраво.

Хем е за целия период, хем може и да не е.

PRICELESS
      Е де. Човечеца чете рекламки - става дума за промо-период 1 година и остатъка от времето на кредита.

Коментар

• Първоначално изпратено от MRP Разгледай мнение
        Тая дискусия не ме обогатява много ама айде ще имате да черпите. Лихвата за ипотечен кредит над 10 год. е 7,55 % в Е. Има оферта на заглавната страница на сайта на Булбанк, където си пише, че ползваш отстъпки при ползване на един спестовен план Пайнер. Вноските са с по 20 евро или долара на месец, които инвестирате в които фондове и подфондове си решите. На края на 3-тата или 5-тата година си падежира и си взимате паричките. За 3 години това са 720 Е. Така, че лихвата е 6,55 % за ЦЕЛИЯ ПЕРИОД и естествено, че е плаваща, какво въобще коментирате ??? Отделно таксата при отпускане е наполовина и няма такса за предсрочно погасяване.
        Първоначално изпратено от MRP Разгледай мнение
        Банките са затворили портфейла ли ......???? Има бясна конкуренция при ипотечните кредити в момента. В Булбанк лихвата е 6,5 % в евро за целия период И таксата за управление е на половина и няма такса за предсрочно погасяване

Дай още коментари, за да се оплетеш още по-здраво.

Хем е за целия период, хем може и да не е.

PRICELESS
        Last edited by javcho; 08.10.2010, 13:26.

Коментар

Не е важно кога - плаващата те чака да й кацнеш
          Ами да си чака, ще дочака първо отписвания на лоши кредити
          Аз имам къде на фиксирана, мен няма да ме дочакат.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            Ей-ся, точно така щяло да стане. Ама друг път!
            Не е важно кога - плаващата те чака да й кацнеш
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Ти банките не ги мисли - ще се понапъват,ще се понапъват,пък накрая пак ще им кацнеш на плаващата
              Ей-ся, точно така щяло да стане. Ама друг път!

Коментар

Естествено било че е плаваща? Абе аланкоолу, след 2008-а никой с акъла си няма да се хване с плаващи лихви хахахаха!
                Туй че банките се напъват да предоставят само такива кредити е друг въпрос - прав им път!
                А във фондове и подфондове пари не бих дал - не и в тая държава. След 3-5 години ще си вземеш не паричките, а каквото е останало от тях. Може да е 5, може и 10%, там някъде

Хич няма какво да черпим, в момента няма кредит в България под 8% ГПР. Мерси от такива хехехехе
                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• ей миро ,
                  аз разпускам в нас , но тебе ако те ловнат колко от работното ти време минава по форумите си изгорял. чичковците от валдорф не плащат за чат.

иначе хубави ги пишеш остава и да си вярваш
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Естествено било че е плаваща? Абе аланкоолу, след 2008-а никой с акъла си няма да се хване с плаващи лихви хахахаха!
                    Туй че банките се напъват да предоставят само такива кредити е друг въпрос - прав им път!
                    А във фондове и подфондове пари не бих дал - не и в тая държава. След 3-5 години ще си вземеш не паричките, а каквото е останало от тях. Може да е 5, може и 10%, там някъде

Хич няма какво да черпим, в момента няма кредит в България под 8% ГПР. Мерси от такива хехехехе
                    Пайнер в тая държава ??? За лихвите пък въобще не ми се коментира с тебе. Само това аланкоолу го адресирай към домашните си !!! Във форума по-културно. Бате Пешо аз не гледам картофи, ти недей да банкираш Всяка жаба ...

Коментар

Тая дискусия не ме обогатява много ама айде ще имате да черпите. Лихвата за ипотечен кредит над 10 год. е 7,55 % в Е. Има оферта на заглавната страница на сайта на Булбанк, където си пише, че ползваш отстъпки при ползване на един спестовен план Пайнер. Вноските са с по 20 евро или долара на месец, които инвестирате в които фондове и подфондове си решите. На края на 3-тата или 5-тата година си падежира и си взимате паричките. За 3 години това са 720 Е. Така, че лихвата е 6,55 % за ЦЕЛИЯ ПЕРИОД и естествено, че е плаваща, какво въобще коментирате ??? Отделно таксата при отпускане е наполовина и няма такса за предсрочно погасяване.

Коментар

Куку руку чудна фафла.Да правя бизнес с инженера металург и банкер любител Хампръцкомян направо вълшебно

Коментар

• http://www.unicreditbulbank.bg/bg/In...romo/index.htm

Коментар

• Тая дискусия не ме обогатява много ама айде ще имате да черпите. Лихвата за ипотечен кредит над 10 год. е 7,55 % в Е. Има оферта на заглавната страница на сайта на Булбанк, където си пише, че ползваш отстъпки при ползване на един спестовен план Пайнер. Вноските са с по 20 евро или долара на месец, които инвестирате в които фондове и подфондове си решите. На края на 3-тата или 5-тата година си падежира и си взимате паричките. За 3 години това са 720 Е. Така, че лихвата е 6,55 % за ЦЕЛИЯ ПЕРИОД и естествено, че е плаваща, какво въобще коментирате ??? Отделно таксата при отпускане е наполовина и няма такса за предсрочно погасяване.

Коментар

Банките са затворили портфейла ли ......???? Има бясна конкуренция при ипотечните кредити в момента. В Булбанк лихвата е 6,5 % в евро за целия период И таксата за управление е на половина и няма такса за предсрочно погасяване
                              Къде го видя тоя кредит с 6.5% лихва за целия период?!?! Има 6.4% за първата година и след това го поемаш надълбоко
                              И преди казах - ипотечното кредитиране никога не е спирало. Просто банките затегнаха условията до нива, каквито са в Западна Европа, което автоматично изключи от пазара 90% от wannabe ипотекарите. Неслучайно едва 16% от исканията за ипотечен кредит през последните няколко месеца са били одобрени от банките.
                              Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                                Ей, не спряхте да лъжете.

Дай линк към тази оферта, ако я има изобщо.

Най-ниската на Булбанк, с по-ниския процент обезпечение:

До 80% от пазарната оценка на обезпечението:
                                - Срок до 10 год.вкл. - 7.45%;
                                - Срок над 10 год. - 7.65%;

И не е фиксирана, а променлива.
                                ще стигне 13% след известно време . това е оферта за балъците

Коментар

Working...
                                X