IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Пфу ...

пак ида от кръчма и ко да видя ...? Бебетата се карат

По принцип съм за хора като Джейми, защото ви ръгат точно в G-точката.

Как па един в тоя форум от дзВизди не каза, че някога му е било вътрешно, бря?

Аз дъня всеки ден сделки и преговори и смея да твърдя, че съм на висота понеже съм на 50% успеваемост.

В тоя форум като чете чиляк всичко е 100% успеваемост и "нагоре" ... взех да се чеша по Русата кордела аз к'ва математика съм сричал на времето?

Бебе Берти, не коментирай баМки кат' не си в час, щото в момента ги изкара, че били балъци баМките, а твоя чиляк е със "сини" очи .... ай, недей - засега само това ще ти кажа, но е тъпо да градиш обощения к'во ще става за неща, в които не си в час.

Оня пич МВР-то ли как беше там и той преди 2 дена обощения и изводи за баМки на база чел-недочел.

А, ако твоя приятел само това ти е казал и ако го питаш няма ли и нещо друго по това предложение и ти каже "Не" - значи бягай от такива приятели.

Слушай Русото и ще живееш добре
    Ако говориш за мен си в грешка. Всичко, което написах оня ден е абсолютно вярно и не виждам причина да не му се радвате. Не смятам, че на пазара има фиксирани лихви в момента ама това е друг въпрос. Пак ще ви кажа щото явно Вие не можете да четете. Лихвата е 6,55 % в евро за целия период / не за първата година / при условие, че си направите един спестовен план за 3 или 5 години с по 20 евро или долара на месец. Освен това таксата за управление е на половина и няма такса за предсрочно погасяване със собствени средства. Без този спестовен план лихвата е 7,55 в Е за целия период или там разни варианти за първа година и т.н. Много ясно си го пише на страницата на Булбанк.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Бебе Берти, не коментирай баМки кат' не си в час, щото в момента ги изкара, че били балъци баМките, а твоя чиляк е със "сини" очи .... ай, недей - засега само това ще ти кажа, но е тъпо да градиш обощения к'во ще става за неща, в които не си в час.
      бат маранди,
      споделих каквото чух и се поразмислих. банката, за да предложи такива условия сигур има нещо наум..разсъждавам какво би могло да е то..щото лихва по-ниска от депозит е много странно към този момент - не мислиш ли така?

а относно разправията ми с дадени индивиди -въобще не опира до това бичи или мечи е пазаря, а до култура и начин на комуникация.
      ако ти отговорях в стила на въпросния индивид трябваше да почна с "абе сульо, кой си ти, че .." и такива простотии...това дразни, а не че има меча нагласа. тук повечето имаме меча нагласа и бичи мечти !

бъди здрав и успех
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Джейми, преди да плашиш другите с адвокати, вземи прочети НК на РБ и по-точно Раздел VII, че току виж някой ти изпратил прокурор.

Чл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.
        Няма смисъл да обиждаш всичко живо във форума. Така събираш доста негативна карма, която има навика да ти се връща в даден момент. Във форума има и други ИТ-та с и току виж че това, което представяш за едва ли не като кулминация в кариерата на един кодер, някой друг е бил там преди 10 години ... Аре жив, здрав и да спреш да сееш обиди наляво надясно!

Коментар

• Пфу ...

пак ида от кръчма и ко да видя ...? Бебетата се карат

По принцип съм за хора като Джейми, защото ви ръгат точно в G-точката.

Как па един в тоя форум от дзВизди не каза, че някога му е било вътрешно, бря?

Аз дъня всеки ден сделки и преговори и смея да твърдя, че съм на висота понеже съм на 50% успеваемост.

В тоя форум като чете чиляк всичко е 100% успеваемост и "нагоре" ... взех да се чеша по Русата кордела аз к'ва математика съм сричал на времето?

Оня пич МВР-то ли как беше там и той преди 2 дена обощения и изводи за баМки на база чел-недочел.

А, ако твоя приятел само това ти е казал и ако го питаш няма ли и нещо друго по това предложение и ти каже "Не" - значи бягай от такива приятели.

Слушай Русото и ще живееш добре
          Last edited by marandi; 10.10.2010, 01:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            понеже стана дума за адвокати от кога ползването на гугъл е подсъдно..а какво ще речеш за заканитв към джей и обидите към мен + още доста народ от форума.

докажи ми , че е неправомерно да ползвам гугъл и да търся по никнейм или мейл и ще ти се извиня.

напиши в гугъл jamiemirror и излиза
            http://www.google.bg/#hl=bg&biw=1003...75e06d869edf84
            прати ги адвокатите на Брин в Гуглето

страшен си и си най-големиЯТ
            ц ц ц чак в импулса щом си..
            абе ти кога бачкаш??
            Джей ще си посрещне кармата, не го мисли ти него. Изработил си я е сам.
            Гугъл е едно, пеенето тук е друго. Искаш ли да те изненадам леко неприятно - и да те лиша от едни пари + репутацията на осъден? В конкретния случай съм 99% убеден че ще се получи от първия път.

Бачкам според договор между мен и работодателя ми. Теб как те засяга това? Ах да, сигурно си решил да купиш фирмата и да ми станеш шеф хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Виж какво бе мърльо, писал си ми 10-ина лични след като ти казах че не искам да си гукаме на лични.Изнасял си ми имена и къде работя (това го е правил и скопеца Джей) във форума, изнасяли сте и лични бележки. Дотук само е достатъчно да ви изритат като мръсни котета оттук, ако реша че ме дразниш - мога да те подпукам и с адвокати.
              Аз анонимност не търся, има данни за мен на достатъчно места и нямам от какво да се срамувам. Работя в добра компания и не се оплаквам, това че има хора като твоя САЩ-познат не ме засяга. Винаги е имало и недоволни, както и такива които са работили за жълти стотинки - обикновено понеже са били все още без опит, умения и неспособни да преговарят за парите си.
              Не си ми виждал фиша че да ми коментираш приходите. Може да си виждал на твоя приятел - което както вече казах е нерелевантно и ми е все тая какво ти е мнението по въпроса.
              За частни бизнеси - вече ти изнесох данни за 30% ръст месечно и дрисна. Още искаш ли? Не съм луд да поемам рискове като мога да залагам на сигурно, ти щом го предпочиташ - прав ти път. Аз от повече работа нужда нямам, давам път на по-глупавите (като теб)

Вместо да ми даваш акъл тук - беж да си продаваш акциите от фалитките на БФБ.

ПП: Вместо да се извиняваш, следващия път почни да мислиш преди да дрискаш
              понеже стана дума за адвокати от кога ползването на гугъл е подсъдно..а какво ще речеш за заканитв към джей и обидите към мен + още доста народ от форума.

докажи ми , че е неправомерно да ползвам гугъл и да търся по никнейм или мейл и ще ти се извиня.

напиши в гугъл jamiemirror и излиза
              http://www.google.bg/#hl=bg&biw=1003...75e06d869edf84
              прати ги адвокатите на Брин в Гуглето

страшен си и си най-големиЯТ
              ц ц ц чак в импулса щом си..
              абе ти кога бачкаш??

Коментар

днес говорих с един мой познат, който има 10 годишен ипотечен за 100кв ЕПК в краен квартал. Човека е много точен и беше много доволен, защото от банката са му предложили договор с фиксирана лихва за 2 години...под 6%....(няма да казвам коя банка и колко точно) ...като за лоялен клиент..

това направо ме изуми, но човека в никакъв случай няма да седне да ме лъже тачка че го приемам за чиста монета.

вариантите за който се сетих са 2
                1. банката Х очаква интересни времена за кредитите и лихвите. Повече ефтин ресурс отвън и конкуренция между банките за клиенти.

2. банката Х очаква, че ще има трусове на пазара на имоти и иска по-скоро да прикотка клиента да си плаща по-малко но редовно отколкото в даден момент да реши, че му е по-изгодно да отсвири кредита и обезцененото ЕПК.

..много странно... все пак лихвата е доста по-ниска от доста депозити към момента...

поздрави

3. човека има и други отношения с банката (служител на техен корпоративен клиент)
                4. човека да си прегледа клаузите за форсмажор, както и принципа за изчисление на лихвата

ПП: Колко е ГПР при така споменатата лихва 6%?

Коментар

на лични съм ти писал преди време, за да ти ги кажа тези неща белким спреш да се излагаш и да ти покажа,че не си анонимен, за да си позволяваш да обиждаш наред. Сап е добра компания, но това не значи, че ти имаш голяма стойност като жива единица. Ето поредния ти пост в който използваш лични обиди.

А моя приятел в САЩ си е ок (може да не вижда това, което правите в моента, но това е не защото е по-глупав от теб..напротив). човека имаше топки преди години да каже "аз да не съм луд тук да ме гърчат в САП БГ за жълти стотинки" - каза чао и отиде в щатите и като си види фиша за заплата и като се прибере в къщата си поне знае за какво е част от голямата машина САП...
                  Ти обаче хем си в ролята на модерните негри ( ит спецове със заплати по-ниски от на немски боклукчии) хем си тръгнал да обиждаш на лузъри хора , които ако не друго поне не ругаят по форумите.
                  За последен път ще ти кажа - това, че твоя 'частен бизнес' не е успял ... не значи, че всички тук са неуспели като теб. И вместо да тролиш тук си намери нещо допълнително да бачкаш...

извинявам се на всички колеги, които са принудени да четат това (миро ти го прочети два пъти)

лека
                  Виж какво бе, писал си ми 10-ина лични след като ти казах че не искам да си гукаме на лични.Изнасял си ми имена и къде работя (това го е правил и скопеца Джей) във форума, изнасяли сте и лични бележки. Дотук само е достатъчно да ви изритат като мръсни котета оттук, ако реша че ме дразниш - мога да те подпукам и с адвокати.
                  Аз анонимност не търся, има данни за мен на достатъчно места и нямам от какво да се срамувам. Работя в добра компания и не се оплаквам, това че има хора като твоя САЩ-познат не ме засяга. Винаги е имало и недоволни, както и такива които са работили за жълти стотинки - обикновено понеже са били все още без опит, умения и неспособни да преговарят за парите си.
                  Не си ми виждал фиша че да ми коментираш приходите. Може да си виждал на твоя приятел - което както вече казах е нерелевантно и ми е все тая какво ти е мнението по въпроса.
                  За частни бизнеси - вече ти изнесох данни за 30% ръст месечно и дрисна. Още искаш ли? Не съм луд да поемам рискове като мога да залагам на сигурно, ти щом го предпочиташ - прав ти път. Аз от повече работа нужда нямам, давам път на по-глупавите (като теб)

Вместо да ми даваш акъл тук - беж да си продаваш акциите от фалитките на БФБ.

ПП: Вместо да се извиняваш, следващия път почни да мислиш преди да дрискаш
                  Last edited by модератор; 10.10.2010, 11:37.

Коментар

• днес говорих с един мой познат, който има 10 годишен ипотечен за 100кв ЕПК в краен квартал. Човека е много точен и беше много доволен, защото от банката са му предложили договор с фиксирана лихва за 2 години...под 6%....(няма да казвам коя банка и колко точно) ...като за лоялен клиент..

това направо ме изуми, но човека в никакъв случай няма да седне да ме лъже тачка че го приемам за чиста монета.

вариантите за който се сетих са 2
                    1. банката Х очаква интересни времена за кредитите и лихвите. Повече ефтин ресурс отвън и конкуренция между банките за клиенти.

2. банката Х очаква, че ще има трусове на пазара на имоти и иска по-скоро да прикотка клиента да си плаща по-малко но редовно отколкото в даден момент да реши, че му е по-изгодно да отсвири кредита и обезцененото ЕПК.

..много странно... все пак лихвата е доста по-ниска от доста депозити към момента...

поздрави

Коментар

Ти Берти си кръгла нула. Точно такъв нулак е и аверчето ти Джей с борсовите му уроци и пропадналия семеен НИ "бизнес"- и съм му го обяснил много добре. ПП: Умната когато говориш за неща които не познаваш - било то хора, компании, условия за работа и т.н. Прекалено си нищожен
                      на лични съм ти писал преди време, за да ти ги кажа тези неща белким спреш да се излагаш и да ти покажа,че не си анонимен, за да си позволяваш да обиждаш наред. Сап е добра компания, но това не значи, че ти имаш голяма стойност като жива единица. Ето поредния ти пост в който използваш лични обиди.

А моя приятел в САЩ си е ок (може да не вижда това, което правите в моента, но това е не защото е по-глупав от теб..напротив). човека имаше топки преди години да каже "аз да не съм луд тук да ме гърчат в САП БГ за жълти стотинки" - каза чао и отиде в щатите и като си види фиша за заплата и като се прибере в къщата си поне знае за какво е част от голямата машина САП...
                      Ти обаче хем си в ролята на модерните негри ( ит спецове със заплати по-ниски от на немски боклукчии) хем си тръгнал да обиждаш на лузъри хора , които ако не друго поне не ругаят по форумите.
                      За последен път ще ти кажа - това, че твоя 'частен бизнес' не е успял ... не значи, че всички тук са неуспели като теб. И вместо да тролиш тук си намери нещо допълнително да бачкаш...

извинявам се на всички колеги, които са принудени да четат това (миро ти го прочети два пъти)

лека

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        jamiemirror, има ли човек във форума с когото да не си се заял и когото да не си обидил!? ставаш жалък, човеко, и ти си този който трябва да се погледне отстрани! знам, че няма да има смисъл от думите, защото познавам този тип хора и гледам въобще да не им обръщам внимание, но сега не издържах. как все всичко знаеш и все другите са смешни и глупави, тц тц много комплекси много нещо, чак ми става смешно
                        сори за офтопика и лека вечер на всички!
                        Има, тъпако. Общото между тях е че не правят грешката да ми се зъбят - както ти например Професионална деформация ми е да отсявам зърното от плявата - и нямам проблем да наричам плявата "плява".

Коментар

• jamiemirror, има ли човек във форума с когото да не си се заял и когото да не си обидил!? ставаш жалък, човеко, и ти си този който трябва да се погледне отстрани! знам, че няма да има смисъл от думите, защото познавам този тип хора и гледам въобще да не им обръщам внимание, но сега не издържах. как все всичко знаеш и все другите са смешни и глупави, тц тц много комплекси много нещо, чак ми става смешно
                          сори за офтопика и лека вечер на всички!

Коментар

имам приятел със сичкото сертификати за оракъл и от IBM по сървърите .. бачка в щатите в мега внедрител на сап. .. и на неговите условия не бих се навил да си пусна CV в водоканалпрокет

Радвам се, че си доволен от условията..това е много добре, но няма смисъл да наричаш останалите хора балъци, сульо, пульо, фалирали и лузари...не може да даваш такива определения за познати, а какво да говорим за непознати. Онзи ден си седнал да обиждаш Джей, а относно форекс и спекула..срещу него да бягаш не може да го стигнеш... и за какво, за да си подхранваш егото. В послдените няколко дни сигурно си пуснал поне 20 обидни думи по мой адрес (глупак,лузър и тн) и седя и се чудя какво ти е на главата, че си седнал да ругаеш по форумите. Може да съм те подразнил, че се поразрових кой си и какво си, но ми стана странно що за човек ще се държи така - нищо лично. Честно казано очаквах да си нещо много сериозно да си на база на приказките и самочуствието ти.

не е хубаво така, но всеки сам си избира начина на себеизразяване.

бъди здрав
                            Точно такъв е и аверчето ти Джей с борсовите му уроци и пропадналия семеен НИ "бизнес"- и съм му го обяснил много добре. Затова и двамата ми дращите на лични въпреки че ви обясних достатъчно добре че не сте ми дотрябвали там.
                            Не се ли усещаш че не си ми нито на уменията, нито на квалификацията - не можеш да се мериш с мене Какъв ти е зора - като имаш приятел в орбитата на САП, да си мерим пишките и на приятелите ли? Твоят познат вижда това, което аз виждам 2 години преди него. Смешен си - и пак ти казвам че си глупав защото си неспособен да се видиш отстрани. Затова и си балък - всичко ти е на дребно освен приказките и претенциите хахахаха

ПП: Умната когато говориш за неща които не познаваш - било то хора, компании, условия за работа и т.н. Прекалено си нищожен
                            Last edited by модератор; 10.10.2010, 11:38.

Коментар

Пробвай, не боли
                              Най-много да установиш че си негоден - ама и това ще си остане нашата малка тайна
                              имам приятел със сичкото сертификати за оракъл и от IBM по сървърите .. бачка в щатите в мега внедрител на сап. .. и на неговите условия не бих се навил да си пусна CV в водоканалпрокет

Радвам се, че си доволен от условията..това е много добре, но няма смисъл да наричаш останалите хора балъци, сульо, пульо, фалирали и лузари...не може да даваш такива определения за познати, а какво да говорим за непознати. Онзи ден си седнал да обиждаш Джей, а относно форекс и спекула..срещу него да бягаш не може да го стигнеш... и за какво, за да си подхранваш егото. В послдените няколко дни сигурно си пуснал поне 20 обидни думи по мой адрес (глупак,лузър и тн) и седя и се чудя какво ти е на главата, че си седнал да ругаеш по форумите. Може да съм те подразнил, че се поразрових кой си и какво си, но ми стана странно що за човек ще се държи така - нищо лично. Честно казано очаквах да си нещо много сериозно да си на база на приказките и самочуствието ти.

не е хубаво така, но всеки сам си избира начина на себеизразяване.

бъди здрав
                              Last edited by bertram; 09.10.2010, 23:08.

Коментар

ами в сферата на услугите съм.. сметни ако разходите са ми Х то приходите са Х*2.5. нямам задължения и на мен не ми дължат.
                                струва ми се ок, но щом си казал да зема да си пусна едно CV при вас....?

Пробвай, не боли
                                Най-много да установиш че си негоден - ама и това ще си остане нашата малка тайна

Коментар

Working...
                                X