IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Има и още как!!!!

Аааа, ама това е само 10%, те брокитата за тях няма да е достатъчно. По закон трябва да се направи да има само ъп и то не по-малко от 20%.
    Надолнището е забранено

Коментар

• Ех, че хубаво спамче се получи.

П.П. Велосипедите се изчерпаха.
      Какво мислите за тротинетките?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Забрави ли са в закона за движение по пътищата да прибавят знак, триъгълен, с червен кант, означаващ повишаване (ъп) на цените на имотите в даден район.
        Обявявам началото на конкурс за най-добър вариант за такъв знак
        Има и още как!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Аз пък се чудя как да угоди човек на ъпърите.
          На запад карат велосипеди, но и живеят под наем. Тук си бръмчим с колите, купуваме НИ, обзавеждаме ги и т.н. "Защото сме разточителни".
          Караме колела само за кеф и спорт, но живеем и ИСКАМЕ да живеем в собствено жилище. Значи сме готини и ще Ъпваме здраво имотките.

Гледайте да не подкараме велосипеди, че тогава съвсем ще се сринат имотите.

И една иея за брокитата как да повишават цените в техните райони:
          Слагайте този знак и веднага ще има ЪП в цените наоколо:

Ако пък ще ги сваляте и завъждате велосипедисти, този ви е знака!:
          Забрави ли са в закона за движение по пътищата да прибавят знак, триъгълен, с червен кант, означаващ повишаване (ъп) на цените на имотите в даден район.
          Обявявам началото на конкурс за най-добър вариант за такъв знак

Коментар

• Аз пък се чудя как да угоди човек на ъпърите.
            На запад карат велосипеди, но и живеят под наем. Тук си бръмчим с колите, купуваме НИ, обзавеждаме ги и т.н. "Защото сме разточителни".
            Караме колела само за кеф и спорт, но живеем и ИСКАМЕ да живеем в собствено жилище. Значи сме готини и ще Ъпваме здраво имотките.

Гледайте да не подкараме велосипеди, че тогава съвсем ще се сринат имотите.

И една иея за брокитата как да повишават цените в техните райони:
            Слагайте този знак и веднага ще има ЪП в цените наоколо:

Ако пък ще ги сваляте и завъждате велосипедисти, този ви е знака!:

Коментар

• Аз имам един много по-важен философски въпрос.

Доста се коментира тука дали българинът е забогатял или обеднял последните години.

Ако един българин е теглил ипотечен кредит 100 000 евра, то той обеднял ли е или забогатял?
              Last edited by luboil; 15.12.2010, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
                Безработицата и ниската обща култура винаги е вдъхновявала българина към самобитно творчество и гениални идеи. Затова по седянки, по кръчми, а по настощем и по интернет форумите човек винаги трябва да „слуша“ много внимателно, понеже вероятостта да научи нещо ново, нещо оригинално е много голяма.
                Защото винаги можеш да прочетеш, как стоят нещата по Европата от някой, който е бил веднъж на автобусна екскурзия с по 3-4 часов престой по паркингите на столиците и който е бързал да „изпразни пълнителя“ на фотоапарата с единствената цел да се похвали, колко много места е „тръшнал“ из Европата.
                Днес например се запознах с поредната оригинална идея, а именно че карането на колело е израз на класото разслоение в западноевропейското общество, трайно доказателство за принадлежност към една или друга класа. Гениално наистина! Такава идея може да хрумне само в главата на онези хора, за които или всяко едно движение на тялото представлява срамно усилие или поради прекомерна употреба на храна и алкохол такова движение представлява истинска победа на духа над материята,настоящ подвиг.
                Единствено ме объркват следните данни за велосипедния пазар на Германия :

http://www.ziv-zweirad.de/public/wpk...markt-2009.pdf

Общ брой на колелетата в Германия е 69 млн. към 2009 година.
                Всяко немско домакинство има средно 2,8 колелета.
                Непосредственият извод, който аз си направих, ползвайки линията на разсъждения във форума е, че след някоя друга година, ако се запази темпа на нарастване (виж таблицата на страница 16) то всички в Германия ще са бедни !?
                Не знам как се пръкна този разговор за тези велосипеди и за какво толкова се карате и спорите?

Някои карат велосипед, защото не могат да си позволят кола, други карат колело за спорт и здраве, трети карат колело, защото такава им е културата, четвърти хем карат колело, хем карат и кола, всякакви варианти.

Коментар

• Безработицата и ниската обща култура винаги е вдъхновявала българина към самобитно творчество и гениални идеи. Затова по седянки, по кръчми, а по настощем и по интернет форумите човек винаги трябва да „слуша“ много внимателно, понеже вероятостта да научи нещо ново, нещо оригинално е много голяма.
                  Защото винаги можеш да прочетеш, как стоят нещата по Европата от някой, който е бил веднъж на автобусна екскурзия с по 3-4 часов престой по паркингите на столиците и който е бързал да „изпразни пълнителя“ на фотоапарата с единствената цел да се похвали, колко много места е „тръшнал“ из Европата.
                  Днес например се запознах с поредната оригинална идея, а именно че карането на колело е израз на класовото разслоение в западноевропейското общество, трайно доказателство за принадлежност към една или друга класа. Гениално наистина! Такава идея може да хрумне само в главата на онези хора, за които или всяко едно движение на тялото представлява срамно усилие или поради прекомерна употреба на храна и алкохол такова движение представлява истинска победа на духа над материята,настоящ подвиг.
                  Единствено ме объркват следните данни за велосипедния пазар на Германия :

Der Bestand an Fahrrädern ist nach Einschätzung des ZIV von 68 Mio. auf 69
                  Mio. angestiegen.
                  Jeder deutsche Haushalt hat durchschnittlich 2,8 Fahrräder.
                  http://www.ziv-zweirad.de/public/wpk...markt-2009.pdf

Общ брой на колелетата в Германия е 69 млн. към 2009 година.
                  Всяко немско домакинство има средно 2,8 колелета.
                  Непосредственият извод, който аз си направих, ползвайки линията на разсъждения във форума е, че след някоя друга година, ако се запази темпа на нарастване (виж таблицата на страница 16) то всички в Германия ще са бедни !?
                  Last edited by Peter(Petar); 15.12.2010, 16:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    Ти също прочети: Не можереш да търсиш пряка корелация между двете. А иначе имам една единствена позиция от БГ рейт, купена около текущите нива. Всъщност това е единствената акция на БФБ, която влиза във всички индекси
                    Точно това имам предвид, че няма логическа връзка. И изводи на базата на едното са тъпи.

Ако говориш за АТЕРА това ти е най-добрия избор, от тези за които съм виждал да говориш.

Да се има на предвид, че нито една акция на БФБ не ми харесва. Да не се подведе някой. Едно е прилична друго е хубава.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                      Я прочети какво добавих долу и виж колко ще се отрази този ръст на цените на НИ в София.

И моля те на казвай, че се го хванал това движение.
                      Ти също прочети: Не можереш да търсиш пряка корелация между двете. А иначе имам една единствена позиция от БГ рейт, купена около текущите нива. Всъщност това е единствената акция на БФБ, която влиза във всички индекси
                      Last edited by SEBULBA; 15.12.2010, 15:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение

Е те сривльовците са си по принцип в доживотна депресия, защото независимо от цените на НИ те няма да могат да купят заветния апартамент в Люлин...
                        Много ясно.

Сигурен съм, че 90% от сривлювците, НИКОГА няма да си купят в Люлин, но не поради причината, за който си мислиш, а защото не искат децата им да живеят там.

10% оставям за такива без деца и които наистина не могат да си позволят по-добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                          Аз пък виждам +12,5%, което за месец и половина си доста добро постижение...
                          Я прочети какво добавих долу и виж колко ще се отрази този ръст на цените на НИ в София.

И моля те на казвай, че се го хванал това движение.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            ....Оказа се остричко дъно като кладенец не плоско като котловинно дъно. От тук нататък очаквам ъп около двадесет години и сривльовци в доживотна депресия
                            Е те сривльовците са си по принцип в доживотна депресия, защото независимо от цените на НИ те няма да могат да купят заветния апартамент в Люлин...
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                              Погледни индекса как заора в дъното.
                              Аз пък виждам +12,5%, което за месец и половина си доста добро постижение...

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                ето една истина -бгрейт тръгна нагоре и тенденцията е ъп
                                И за двете е вярно, само, че няма толкова силна причино-следствена връзка между тях. На борсата имат влияние и по-различни фактори от тези на пазара на имоти. Все пак БГрейт оценява компании опериращи в сферата на недвижимите имоти (до голяма степен пречупено през цялостното представяне на фондовия пазар), а не самия пазар на недвижими имоти...

Коментар

Working...
                                X