Първоначално изпратено от low
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеЗа втори път (мисля е) ще ти кажа че си умно момче и ги усещаш нещата... Да ти не би направил описаното от теб... Аз също не бих... Но на това му се вика грешката "СДС" - да правиш генерални изводи гледайки от своя поглед и житейска визия, докато си ядеш вечерата в Панорамата на японския хотел (Кемпински)...... Та - аз и ти не бихме но има едни 2-3 млн българи дето над 80% от тях при проучване направено от моята компания на въпроса каво ще направите ако имате, примерно 200 х. евро отговарят - Ще купя жилище и ще го давам под наем (уникално, сектаджиийско, малумно, но факт)... Парадокса е че под жилище българина разбира "бетонена кутийка във презаселен квартал в Южната част на София..... Тс. не очаквай нещо гениално и различно - малко да им мине страха да не ги съкратят от работа и пак почват да се събират в София, да теглят кредити и да изкупуват бетонените кутийки..... Манталитет, национална черта....
Ръст на цените е възможен само и единствено при облекчаване на кредитирането, тоест - яко кредити "па-па-па". Това поне за момента е пълен абсурд да се случи.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЛюбителското ми социологическо образование показва, че си сгрешил с методологията за определяне на извадката... Житейският ми опит показва, че ако се видят с малко повече пари хората биха ги инвестирали в бизнес за чийто продукти те самите смятат че плащат необосновано висока цена при ползването им!!!
От тук и елементарният извод... Питал си изключително хора, които са живели /живеят/ предимно под наем и смятат, че хазяите са лентяи които нямат никаква друга работа и само се чудят как да изхарчат техните /на наемателите/ пари!
Извадки, представителни, непредставителни... бла бла бла, българската народопсихология не можеш я промени. Колко време мина от турското робство? Ама народа български не може да се пребори с робското си мислене, и се държи така, сякаш вчера сме се освободили от робство...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеЗа втори път (мисля е) ще ти кажа че си умно момче и ги усещаш нещата... Да ти не би направил описаното от теб... Аз също не бих... Но на това му се вика грешката "СДС" - да правиш генерални изводи гледайки от своя поглед и житейска визия, докато си ядеш вечерата в Панорамата на японския хотел (Кемпински)...... Та - аз и ти не бихме но има едни 2-3 млн българи дето над 80% от тях при проучване направено от моята компания на въпроса каво ще направите ако имате, примерно 200 х. евро отговарят - Ще купя жилище и ще го давам под наем (уникално, сектаджиийско, малумно, но факт)... Парадокса е че под жилище българина разбира "бетонена кутийка във презаселен квартал в Южната част на София..... Тс. не очаквай нещо гениално и различно - малко да им мине страха да не ги съкратят от работа и пак почват да се събират в София, да теглят кредити и да изкупуват бетонените кутийки..... Манталитет, национална черта....
И благодаря за комплимента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от low Разгледай мнениеИ така след всички положителни новини аз веднага бързам да отида да изтегля възможно най-изгодния промоционален ипотечен кредит на всички времена предложен ми от някоя банка с изключително изгодните за мен клаузи за едностранна промяна на условията от страна на банката. Стъпка 2 : успявам да прередя всички чакащи на опашка пред брокерските фирми за най-евтините и качествени имоти на планетата.
И след това се наслаждавам на удоволствието да изплатя между 2.5 и 3 пъти жилището и на любезното последващо съдействие от страна на строителната фирма при отсраняването на всички възможни проблеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеима едни 2-3 млн българи дето над 80% от тях при проучване направено от моята компания на въпроса каво ще направите ако имате, примерно 200 х. евро отговарят - Ще купя жилище и ще го давам под наем (уникално, сектаджиийско, малумно, но факт)..
От тук и елементарният извод... Питал си изключително хора, които са живели /живеят/ предимно под наем и смятат, че хазяите са лентяи които нямат никаква друга работа и само се чудят как да изхарчат техните /на наемателите/ пари!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от low Разгледай мнениеИ така след всички положителни новини аз веднага бързам да отида да изтегля възможно най-изгодния промоционален ипотечен кредит на всички времена предложен ми от някоя банка с изключително изгодните за мен клаузи за едностранна промяна на условията от страна на банката. Стъпка 2 : успявам да прередя всички чакащи на опашка пред брокерските фирми за най-евтините и качествени имоти на планетата..................... .
Стъпка 4 Вземаш си и кола на лизинг --там пазарът отчита небивали обороти .....
Стъпка 5 Теглиш и един инвестиционен кредит --- малко трудничко е , но при повече лично желание и галфон-банкери от отсрещната страна нещата се получават
Стъпка 6 С мангизите от стъпка 5 отиваш на БФБ-то и си "пълниш" боклуци на воля ...А не ,чакай че забравих бефебейския термин...: " Спретваш си евтино портфейлче от акцийки които носят постоянно висока доходност ! " ....Това според "капацитетите " значи да се дават редовно дивиденти и нищо друго !
Има една "малка " вероятност да се окажеш изведнъж " мажоритар по неволя "..Но тогава винаги можеш да се обърнеш за безплатен съвет към Булби
...Той отдавна се пържи на бавен огън и не само че е привикнал ами и пита за още
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от low Разгледай мнениеИ така след всички положителни новини аз веднага бързам да отида да изтегля възможно най-изгодния промоционален ипотечен кредит на всички времена предложен ми от някоя банка с изключително изгодните за мен клаузи за едностранна промяна на условията от страна на банката. Стъпка 2 : успявам да прередя всички чакащи на опашка пред брокерските фирми за най-евтините и качествени имоти на планетата.
И след това се наслаждавам на удоволствието да изплатя между 2.5 и 3 пъти жилището и на любезното последващо съдействие от страна на строителната фирма при отсраняването на всички възможни проблеми.
Коментар
-
И така след всички положителни новини аз веднага бързам да отида да изтегля възможно най-изгодния промоционален ипотечен кредит на всички времена предложен ми от някоя банка с изключително изгодните за мен клаузи за едностранна промяна на условията от страна на банката. Стъпка 2 : успявам да прередя всички чакащи на опашка пред брокерските фирми за най-евтините и качествени имоти на планетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеЯсно е, според Себулбата, че няма проблеми с лошите кредити.
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеИ 99.99% да станат, пак няма да има проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеЯсно е, според Себулбата, че няма проблеми с лошите кредити. И 99.99% да станат, пак няма да има проблем. И според банките е ясно, че няма проблем. Какво очаквате да кажат ?
Много сме зле, НЕ идвайте при нас ??!
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение- останалите 200 идват от сива/черна икономика
А иначе песничката за сивата икономика я знаем... Българите не били толкова бедни, щото работели в сивата икономика... Абе тия които работят в сивата икономика в някакви други хранителни магазини ли пазаруват?! Я кажете да видим да ходя и аз от там да си напълня багажника на колата с папане за 98 лева и да не му мисля до следващия месец...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
Демек отиваме на спасение вариант "Барон Мюнхаузен"... За да се измъкнете от блатото, слагате си една тенджера на главата, хващате я здраво с ръцете за двете дръжки и започвате силно да теглите... Ако упорствате достатъчно, няма начин да не успеете да се изтеглите?! А, ако не успеете да се изтеглите значи не сте достатъчно упорит!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар