IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Хубав е животът за имотните. Не за клошарите-селяни радващи се на една книга.
    Особено разликата в книгите които аз съм прочел и ти не си прочел- един вагон. Имаш много да наваксваш селяче! Чети и дерзай
    ...........
    Ако искаш да съм активният в една секс авантюра с теб, не е нужно да ми се поднасяш постоянно. Все пак е важно не колко си рус, а дали си красив и интелигентен. В последното губиш тотално
    Last edited by LANDLORD 31; 17.12.2010, 00:50.

    Коментар


    • Вувузелка,

      лягай, че утре пак ще те сдухат на бач

      Русото днес си купи една книжка за 18 кинта и ся ще си чете докат' му се доспи по някое време.

      Мдам, животът е хубав!

      Коментар


      • Можем спокойно да отчетем единица за форумна простота 1 маранди. Самия Маранди на моменти надскача собствената си стойност до 10 пъти
        Last edited by LANDLORD 31; 17.12.2010, 00:38.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
          Лельо Съни, не се взимай толкова насериозно. Ти си ми от симпатичните ъпъри и затова ще се опитам да водя диалог с теб. По-горе си писала, че цената на НИ, който няма гараж и има скосявания, е коригирана заради тези недостатъци. Ето тук е проблемът - цената е коригирана, но как? За брокерката тази корекция може да бъде 1-2% спрямо съпоставими имоти със същите характеристики, но с гараж и без скосове, спрямо клиента тази корекция трябва да бъде 25-30%?
          Кажи лельо Съни, без да се занимаваш с неща, които не разбираш - велосипеди, банки, кредити и т.н., кажи само за отбива от цената при липса на гараж и много скосявания в апартамент - колко е справедливият отбив в %?

          ..............................................
          В България имаме привнесена инфлация, отпускането на печатарките в САЩ и свързаните страни, че даже и ЕС, е нормално да се отрази у нас. Цените на вносните стоки ще си останат или на сегашните нива, или ще се покачат поне с % на инфлацията, но тяхното потребление в България ще намалее. Има известен период, през който потребителите ще променят нагласите си и ще успеят да се нагодят към новите реалности.
          Диалог се води с човек, който има поне елементарно възпитание.Определено не ми е приятно обръщението ти - нито имаш причини, поводи, дори реалност за да го ползваш.Престани!

          И аз имам 2 въпроса:
          -как определи, че 25-30 % е справедливия отбив от цената заради скосявания?(за гаражите не спомена дали всички наоколо са със същата липса---в София масово се строеше без такива)

          -как точно новите хартийки от Америка ни донесоха на нас инфлация?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
            може да е моя грешката сапунка тук е 30 000 + поста а аз я следя от самото начало както и другата тема


            даже имам някакви спомени за някакви стари теми от 2005
            Той си беше класа ЪП-ърче и беше удоволствие да се обменят мнения с него, а не кат' сегашните профани, дет' наизлизат през 2 седмици тържествено да обявят дъното и така вече за 2 годинки, се изредиха хиляда и двеста ника, ама все .... за малко.

            И така до следващия "ЪП"

            Коментар


            • Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

              [QUOTE=marandi;1177048]Вувузелка,


              година още:[/B]

              http://marandi.blog.bg/biznes/2009/1...neshta-.460774
              ...................
              Няма нужда човек да те чете дълго за да разбере колко си прост и невзрачен. Няма нужда мисля, че всички разбраха. Убедих се кой е най-голямия дилетант във всички форуми. Пълен комлексар-селянин от дълбокия прованс.
            Working...
            X