IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега се сетих за фактора, че демографския срив едва ли оказва влияние ако примерно 5-ма шейха от Дубай като построят пистата за Ф1 си купят и по 1000 хапартамента всеки.
    ====================================

Забрави да споменеш строежа на Северната дъга на Обиколното и застрояването на старопланинските склонове накъм Петрохан. Ами новият затвор във Волуяк? Надежда и Обеля - престижна локация!
    Мрамор и Мировяне - Ориндж каунти на София. Ломско шосе - Сънсет булвар.
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      И защо ми искаш моето одобрение?
      ..................
      Колко пъти съм казвал на майка ти да не те оставя сам в къщи, че веднага бегаш да седнеш на компа на съседа и да си пишеш с батковците за сериозни неща от живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
        Така е, Любчо. За някои къщата ще е възможна след две-три поколения ( maybe, just maybe).
        Е как тогава ще сме на един акъл ние, които винаги сме живели в къщи и тези, на които ще им трябва време две-три поколения за да ни стигнат (maybe).
        Те и сега си имат някакви къщи. Там някъде, на село.
        Ти винаги си живял в къща?

Наистина имаш раздвоение, троение, четириение ....

Че нали ти беше казал, че живееш в нова кооперация, бе ахмак...

Пфуууу, туй е то шапкар, ти си добронамерен с него, той те лъже в клавиатурата

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Аз гледам как Любо "маслото" жално жално пъшка гледайки къщята в посока Перник и се сеща че ще си купи при св.Петър. А аз съм си купил много нещица и панели и парцели и къщи и нивя и магазини и офиси и т.н. И ще продължавам да купувам, нали има още 200 000 за продан.
          Сега се сетих за фактора, че демографския срив едва ли оказва влияние ако примерно 5-ма шейха от Дубай като построят пистата за Ф1 си купят и по 1000 хапартамента всеки.
          Ами купувай бе!

Тука никой не те е спрял да купуваш!

И защо ми искаш моето одобрение?

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            Така е, Любчо. За някои къщата ще е възможна след две-три поколения ( maybe, just maybe).
            Е как тогава ще сме на един акъл ние, които винаги сме живели в къщи и тези, на които ще им трябва време две-три поколения за да ни стигнат (maybe).
            От известно време си мислч, че ровъра и лорда са едно и също лице, доказателства много.
            Но няма да се заяждам, поне като ровър не си се заяждал досега.

Ако си разгледал цялата дискусия, ще разбереш, че говорим за промяна на мислене, на манталитет на българина, вместо да живее в панелка да живее в къща. Ти да не си мислиш, че за 5 години Люлин ще се изсели да живее в къщи?
            Ама нейсе, това не е нещо ново, някой да се самоупреличи в някоя дискусия или да изкриви нарочно разговора, за да покаже колко е умен, имотен и т.н, а другите са селтаци, налЕ?

Коментар

• Аз гледам как Любо "маслото" жално жално пъшка гледайки къщята в посока Перник и се сеща че ще си купи при св.Петър. А аз съм си купил много нещица и панели и парцели и къщи и нивя и магазини и офиси и т.н. И ще продължавам да купувам, нали има още 200 000 за продан.
              Сега се сетих за фактора, че демографския срив едва ли оказва влияние ако примерно 5-ма шейха от Дубай като построят пистата за Ф1 си купят и по 1000 хапартамента всеки.

Коментар

• Така е, Любчо. За някои къщата ще е възможна след две-три поколения ( maybe, just maybe).

Коментар

• Земля в илюминаторе, земля в илюминаторе,

Направо ми се доплаква, като гледам 31Панел-а как гледа жално през дупката, която я е пробил в стената на банята и се чуди що няма външни стълби от комина му надоле...

Коментар

...........
                    Е ти нали много ново каза- че сривльо ще чака цял живот за да си купи къща която накрая няма да купи. Това за мен не е нищо ново. Гледам има хора от този сорт които пет години чакат да могат.
                    Ами за пореден път доказа, че си малоумен.
                    Понеже не четеш цялата дискусия, накрая ставаш смешен.

Ние дискутирахме, че масово движение към къщи ще е възможно след 2-3 поколения. Не говоря за мен или теб или някой конкретно, а по принцип.

Но, землЯта, която живее в ПАНЕЛКА, веднага се нацупи и показа, че още диша.

Коментар

Както винаги, землЯта да отчете, че е още жив и мърда. Без никакъв смисъл, нищо ново под слънцето.
                      ...........
                      Е ти нали много ново каза- че сривльо ще чака цял живот за да си купи къща която накрая няма да купи. Това за мен не е нищо ново. Гледам има хора от този сорт които пет години чакат да могат.

Коментар

• Маранди, имам няколко имота, но от тях само печеля. Едни експлоатирам лично, други са отдадени. Нито един няма престижна локация, но всички носят доходи. Да, нещата се менят в годините. Баща ми е роден в царско време, преживял е соца и сега за трети път почна наново. Но имотите си стоят и никой вече не помни колко са стрували, а и изобщо не ни интересува колко струват сега.Едни купувани преди девети, други 70те, а трети - от мен в последните 10-15 години. Ние сме за малко на този свят и никой не може да предвиди нещата с десетилетия напред. Чета и се смея. Мераклии за къщи. Винаги съм живял в къща. Куп грижи. Сутрин ставаш и не прескачаш стълбите като в блока, а грабваш лопатата и чистиш снега в двора и по тротоара отпред. Днес ти е протекла счупена цигла, утре пропаднали плочки. И ремонти съм правил, и строителни разрешителни съм вадил... Нищо трудно, само да не те мързи. Но ти яде от времето. Нещо не ми се връзва, как така чеда на панелките, станали вратовръзкаджии и говорещи за прислуга, ще си поддържат домовете.
                        Безстрастен читател съм. Всяка вечер чета този сайт най-подробно, но рядко пиша. Не ме разбират. Искам да кажа едно, а ме разбират по друг начин.
                        Повечето дрязги тук са на лична основа, а не са принципни. Но проумей, няма как да се ядосва имащият. Дразнят се тези, които нямат и от девет кладенеца вода носят, за да убедят публиката, как нямало сметка да притежаваш това или онова. Е, аз ли не знам какво печеля, или някой, който изобщо не ме е и виждал?

Коментар

....................
                          Това последното много яко ме изкефи. Може спокойно да бъде озаглавено "Девиза на влогарите".Те все чакат някой ден да дръпнат така да се каже и като забогатеят те ще си правят къщи на добри локации в градовете около София. Мноу яко! Днес имах интересен разговор с човек който си е дал имота в София на синовете които получиха по един голям апартамент обезщетение. Самият той живее в Реброво.
                          Каза ми следното: "В Реброво хората са прости- почерпиш ли ги направиш ли и най-малък жест за тях ще те уважават. В противен случай могат и да те набият Такава амалгама би се получила от някой селтик от дълбокия прованс намерил време и пари да си построи примерно в Реброво и се омеша с техните чепати характери В тия локации ще бъде много яко - бой, е...не и сръбска музика
                          Както винаги, землЯта да отчете, че е още жив и мърда. Без никакъв смисъл, нищо ново под слънцето.

Коментар

Ние говорим за след доста време.
                            ....................
                            Това последното много яко ме изкефи. Може спокойно да бъде озаглавено "Девиза на влогарите".Те все чакат някой ден да дръпнат така да се каже и като забогатеят те ще си правят къщи на добри локации в градовете около София. Мноу яко! Днес имах интересен разговор с човек който си е дал имота в София на синовете които получиха по един голям апартамент обезщетение. Самият той живее в Реброво.
                            Каза ми следното: "В Реброво хората са прости- почерпиш ли ги направиш ли и най-малък жест за тях ще те уважават. В противен случай могат и да те набият Такава амалгама би се получила от някой селтик от дълбокия прованс намерил време и пари да си построи примерно в Реброво и се омеша с техните чепати характери В тия локации ще бъде много яко - бой, е...не и сръбска музика

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                              Работата е там, че да си построиш къща отнема много време, нерви и винаги повече пари отколкото си предвидил...
                              Това не е за всеки...
                              Не е само до времето и нервите. Банките много трудно финансират строеж на къща, така че ако тръгнеш да строиш, трябва да имаш значителна част от парите налични. Последващата поддръжка на къщата и дворното място също не е никак евтина, затова пък е доста трудоемка.
                              Собствена къща - това не е лъжица за всяка уста. За да си позволи подобно нещо, едно семейство траба да е с доход доста над средния.
                              Last edited by Crux; 19.12.2010, 14:26.
                              Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                                Работата е там, че да си построиш къща отнема много време, нерви и винаги повече пари отколкото си предвидил...
                                Това не е за всеки...
                                Така е, не е за всеки, виж колко живеят в Люлин!

Ние говорим за след доста време.

Коментар

Working...
                                X