Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение... Но е факт че вече го чувам от няколко човека с ниво на доходи и интелект над средният за страната....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗа теб, ако не се говори само за ъп, или има на противоположно от тебе мнение, не се води дискусия...нямаше да отговарям, ама нали си форумния шут, пак ме разсмя
. Добре че си сложи подписа, да не ти напомням.
Ти някога имал ли си мнение??? Иска ти се поевтинеят жилищата и като си харесаш някой с обосновано мнение, примерно маранди, и започваш да кудкудякаш и пригласяш. Съответно пускаш лайномета срещу тези които не ти утърват. Това при пълна липса на собствена мисъл. Точно поведение на възраст между детската градина и прогимназия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЗа мен най-хубавото място за живеене и градене на семейство е София.
Живял съм в Чикаго и в Мюнхен, които са прекрасни градове, но има неща които ако човек не е бил там никога няма да разбере и затова няма смисъл да обяснявам...
Между другото макар че аз съм на точно обратното мнение, същите неща ми ги приказваше един колега онзи ден.... Явно има хора които по някакъв странен начин намират положителни неща в ежедневието ни и по друг още по странен не успяват да оценят предимствата на Западните общества и някак си намират мястото и са щастливи в БГ..... За мен човек живял в Чикаго и Мюнхен (и аз съм прекарвал големи периоди от време в тези два града), да твърди че в София е по добре за кавото и да било (освен ако не говорим за секс с малки деца и сръбска музика), ми звучи много, много странно..... Но е факт че вече го чувам от няколко човека с ниво на доходи и интелект над средният за страната....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЗа мен най-хубавото място за живеене и градене на семейство е София.
Живял съм в Чикаго и в Мюнхен, които са прекрасни градове, но има неща които ако човек не е бил там никога няма да разбере и затова няма смисъл да обяснявам...За такъв отговор щеше да стигне анкета. Имах предвид някакви доводи все пак. Примерно ниски разходи за жилище, поддържани улици и чисти тротоари, богат културен живот и т.н. За да може човек да се ориентира според нличните си предпочитания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеАбе, верно що не напрайм един дискусия къде е най-доброто място за живеене по света. Подразбира се че в критериите няма да са включени работа о детска градина наблизо
ЛА явно не става!
Живял съм в Чикаго и в Мюнхен, които са прекрасни градове, но има неща които ако човек не е бил там никога няма да разбере и затова няма смисъл да обяснявам...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеСигурно е мой пропуска, ама къде беше диспута последните седмици?
За теб, ако не се говори само за ъп, или има на противоположно от тебе мнение, не се води дискусия.
Мммм даааааааа,
то на ъпърите не можеш да угодиш,, само те могат да водят дискусия, всеки друг обаче е под тяхното интелигентно ниво, та какво остава, т.е. какво казват ъпърите: "Ей, балъци/овце, ние сме интелигентните, нас ще слушате!
Ама то критерия за интелигентност на ъпърите е закован на IQ 31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз пък ще ви кажа, че Лос Анджелис е помиина яма... 50% от населението са мексиканци, които са по-ужасни и от хъхряците... Още 25% са чернилки уроди наркомани. ЛА е един градовете с най-висока престъпност в САЩ. Горкия се е набутал с тия 450 хил. долара. Ако не си купиш къща в Монтерей или Бевърли Хилс, то е ад.
ЛА явно не става!
Коментар
-
Минаха 20-тина дни от последното сравняване на цените и отново е време за връщане към реалността. Великотърновският субект Маранди предрича достигане на дъното при цените на НИ през януари 2011 и след това силно и продължително покачване на цените. Реалностите обаче показват следното:
Ето апартамент 66 кв.м в жк Красна поляна ІІ, за 69 600 лв. http://www.sales.bcpea.org/?q=node/15303 Това е втора продан, бил е пуснат на 87 000 лв., ама не е станало нищо
Ето и предложенията на брокерите от сайта imot.bg за апартаменти в същия квартал със същата площ. Дали са надути обявите преценете вие, но ако субекта Маранди е прав, то тези цени са даже ниски, след януари 2011 ще се увеличат с много и задълго
- 78 180 лв., или само 8 580 лв. по-скъпо. Не е зле, макар че имотът е в по-лошо състояние. Това е благодарение на брокера Теменуга
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...978&f1=details
- 85 000 лв., или 15 400 лв. по-скъпо
. Това вече е по-типична брокерска оферта. Това е благодарение на брокера Тримонциум ООД
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...707&f1=details
- 88 000 лв., или 18 400 лв. по-скъпо
. Ето, доближаваме се към нормалната горница, която си делкат брокера и собственика. Благодарение на брокера Кавек Консулт
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...914&f1=details
- 103 000 лв., или 33 400 лв. по-скъпо
. Охаа. И после брокерите били прости
. Благодарение на брокера Арко Имоти ЕООД
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...609&f1=details
- 107 600 лв., или 38 000 лв. по-скъпо
. Благодарение на брокера Астра Естейт
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...698&f1=details
Маранди казва в прав текст - след януари 2011 яко и постоянно качване на цените. Демек купувайте сега! Всеки да си преценява сам обаче дали са много или малко 40 000 лв. над реалната цена и дали си струваИ преди две години разни брокери и банкери говориха, че е спрял спада на НИ, сигурно и след две години ще говорят същото.
Коментар
- 78 180 лв., или само 8 580 лв. по-скъпо. Не е зле, макар че имотът е в по-лошо състояние. Това е благодарение на брокера Теменуга
-
Аз пък ще ви кажа, че Лос Анджелис е помиина яма... 50% от населението са мексиканци, които са по-ужасни и от хъхряците... Още 25% са чернилки уроди наркомани. ЛА е един градовете с най-висока престъпност в САЩ. Горкия се е набутал с тия 450 хил. долара. Ако не си купиш къща в Монтерей или Бевърли Хилс, то е ад. Ама там цените са бая по-дебели...
Ако някой продава на 1000 Евро кв.м. над 3 етаж до НДК купувам веднага... Чакам офертиМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНякакъв коментар.....за тези балъци?)
...за лихвите?)
П.П. 7 спални, хммм, то на Зелка31 всички панелки да съберем, дали ще има ощо 7 спални?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНякакъв коментар.....за тези балъци?)
...за лихвите?)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение...
Уважавам чувството за хумор в добрия диспут.....
Коментар
-
[12:32:49 PM] ххххххххххх says: един наш приятел си купил къща в Лос Анжелис, най-богаташкия квартал, 1.5 дка, с басейн, джакузита външни и пр. и пр., напълно обзаведена със 7 спални за 450 хиляди долара
[12:33:26 PM] хххххххххх says: при 3.5% фиксирана лихва за 25 години и без такса предсрочно погасяване)
...за лихвите?)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеluboil, не с смея на тебе, а на прекрасния отговор...
Даже и на мен да ми го върнат по този начин, пак бих се засмял.
Уважавам чувството за хумор в добрия диспут.....
не се отнасяше това за теб, а за ъпчетата
Иначе за прекрасния отговор, досега и аз се смях...
Коментар
Коментар