IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Така така.......................
    АЗ значи, като автор на
    ЛЕГЕНДАРНОТО
    от съседната тема имам
    поне минимално право
    да посоча като най-вероятно
    ЛЕГЕНДАРНО тука.
    Та мисълта ме навежда, че
    ЛЕГЕНДАРНОТО
    при хапартаментите у Софето е
    ...........222,22 ЕВРО !!!!
    Аз съм за легендарното 222,22...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Както в една съседна тема си имат легендарно,

затова реших да установим и тука едно легендарно ниво, и понеже съм демократ, а не тиранин, нека всеки си каже кое е легендарното ниво, което гоним следващата година.

Аз казвам, че легендарното е 500 лева на квадрат...

Казвайте сега и вашите легендарни, и ще изберем едно...
      Така така.......................
      АЗ значи, като автор на
      ЛЕГЕНДАРНОТО
      от съседната тема имам
      поне минимално право
      да посоча като най-вероятно
      ЛЕГЕНДАРНО тука.
      Та мисълта ме навежда, че
      ЛЕГЕНДАРНОТО
      при хапартаментите у Софето е
      ...........222,22 ЕВРО !!!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• .....

а аз имам теория 4е малкото купува4и които има на пазара на имоти в бг също имат вина 4е не могат да се докопат до ефтин имот защото
        не знаят как да търсят и как да се пазарят

но тази малка теориика предпо4итам да я запазя за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Гледай си работата, казал съм точно каквото искам да кажа. Тези парички така или иначе влизат под една или друга форма. Аре излезе една класация напоследък за богатите хора в България. Виж кой е на първо място и помисли има ли нещо общо с цените на медта, а те имат ли нещо общо с прясно напечатаните долари. А иначе инфлация и обедняване не са изключващи се явления. Не знам дали ти обедняваш, ама населението нещо ударно спестява в банките с рекордни темпове. Как ти се вързва това с тезата с обедняването? Май доста хора изобщо не обедняват. Например Лубрицирания кризата няма да го засегне по никакъв начин, нито инфлацията. Не вярвам въведат нито платен достъп до кофите за боклук, нито курортна такса за спане в общинския терен под Лъвов мост
          Е що тъй си се озлобил? И какво общо има лъвов мост с Варна?

Вярно ве,
          ти си се озлобил от загубите и спада на цените на имотята...

П.П. И кат си такъв експерт я кажи колко от така мержелените от теб спестявания се държат от 5000 най-богати българи? Ще ти помогна, щото явно нямаш инфо или си много глупав - 90% от спестяванията се държат от 5000 души...
          Last edited by luboil; 04.01.2011, 20:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            По-правилно е да кажеш: "Очаквам РЕАЛНО ОБЕДНЯВАНЕ на населението в България с 50-60% за следващите 5 години."

Кажи кое точно ще накара новонапечатаните долари и евра да влязат в икономиката ни?
            Ниският долар и съответно деноминираните в долари суровини привнасят в България ОБЕДНЯВАНЕ, не инфлация.
            Гледай си работата, казал съм точно каквото искам да кажа. Тези парички така или иначе влизат под една или друга форма. Аре излезе една класация напоследък за богатите хора в България. Виж кой е на първо място и помисли има ли нещо общо с цените на медта, а те имат ли нещо общо с прясно напечатаните долари. А иначе инфлация и обедняване не са изключващи се явления. Не знам дали ти обедняваш, ама населението нещо ударно спестява в банките с рекордни темпове. Как ти се вързва това с тезата с обедняването? Май доста хора изобщо не обедняват. Например Лубрицирания кризата няма да го засегне по никакъв начин, нито инфлацията. Не вярвам въведат нито платен достъп до кофите за боклук, нито курортна такса за спане в общинския терен под Лъвов мост

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
              но нормално е да се пънат все още продава4ите
              след като са попаднали в капана на една от най-големите измами ако не и най голямата в 4овешката история - балона на НИ в световен мащаб
              Ммм даааааааааа,

виждам, че има и други здравомислещи...

Отдавна казах, че пазара на НИ в БГ беше една класическа пирамида, с участници - брокери, строители, инвеститори, банки и на върха и последни балъците купили...

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                ... и по агресивни и ...
                но нормално е да се пънат все още продава4ите
                след като са попаднали в капана на една от най-големите измами ако не и най голямата в 4овешката история - балона на НИ в световен мащаб

ти ако си строил толкова време и изведнъж се окаже 4е не само няма да спе4елиш а и в крайност ще загубиш няма ли да се понадяваш известно време?
                все пак преди 2 ,3 години си се виждал бъдещ милионер а сега ще се наложи да опъваш паклатка - тази шокова разлика трудно се възприема и води до отри4ане на реалността

Коментар

Препоръчвам ти да работиш в евро. Ей така, за всеки случай.
                  Съгласен съм с теб,

дори достааа помислих в лева или евро да е легендарното,

обаче едно 250 легендарно ще причини много инфаркти и затова реших в лева, поне докато го има...

Е, все пак е демокрация, ако форумът иска в евро, нека да е в евро - 250 евро е легендарното

Коментар

Както в една съседна тема си имат легендарно,

затова реших да установим и тука едно легендарно ниво, и понеже съм демократ, а не тиранин, нека всеки си каже кое е легендарното ниво, което гоним следващата година.

Препоръчвам ти да работиш в евро. Ей така, за всеки случай.

Коментар

• Както в една съседна тема си имат легендарно,

Коментар

Продавач и агресия е оксиморон.
                        Продавач и отчаяние по-става.
                        Моя грешка, сорри,

не продавачите, а брокитата

Коментар

... и по агресивни и ...
                          Продавач и агресия е оксиморон.
                          Продавач и отчаяние по-става.

Коментар

Честита и на тебе бай МарАнди...

Какъв ти е коментара на някои изказвания за 60% инфлация през следващите 5 години и затова, че цените на НИ в София през 2008(лятото) са били 570 ерака?
                            Не ми се коментират неграмотни писания

В тази статия накратко съм се спрял и на този "спор":

" 3. Нивата на инфлация изцяло ще зависят от фискалната политика на правителството и предвид статистическата грешка в методологиите, данните ще бъдат “удобни”. Не са за подценяване и “удобните” регулатори, които прецизно боравят с цените на енергоносителите, според зададения резултат или т.нар. скрити данъци. Дано доживеем някой ден индекса за инфлация да изключва храните и енергоносителите, както се наблюдава в някои от развитите държави.
                            "
                            Здраве да е!

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                              продава4ите стават все пове4е
                              ... и по агресивни и ...

Коментар

• .....

що се отнася до имитоте в българия смятам 4е абсолютно не е нужен никакъв професионален икономи4ески анализ

просто 4овек трябва да се запита от какъв зор банка ще рекламира кредит - все едно била да рекламира 4е продава храна/не някой отделен артикул а храна/

трябва също да си зададе въпроса след като имотите всеки момент ще ско4ат защо продава4ите стават все пове4е

Коментар

Working...
                                X