IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Ъхъ. Който има възможност постепенно ще мигрира, . Хората обичат да живеят в качествена среда.
    Повтарям: 100% обезпечение с подземни паркоместа (наземните отделно), парно, озеленение , тротоари, улици, детски площадки, 24 ч. охрана, поддръжка на общи части, скоро и метро на близо.
    ок
    успех ти пожелавам

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      я де сега ми обясни 4е ми стана забавно

как по то4но панелката ще се опразни

намекваш 4е ше има миграция от панел в ново нали
      Ъхъ. Който има възможност постепенно ще мигрира, . Хората обичат да живеят в качествена среда.
      Повтарям: 100% обезпечение с подземни паркоместа (наземните отделно), парно, озеленение , тротоари, улици, детски площадки, 24 ч. охрана, поддръжка на общи части, скоро и метро на близо.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Ми пълни са. Мой роднина си купи там, така, че имам пряк поглед върху нещата
        Пък мои приятел прави ремонт
        там на един хапартамент и ми
        каза некои много лоши работи......
        ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Не, става дума за конкретен случай. Така като гледаш снимките на двата блока, кой ще остане празен според тебе?
          я де сега ми обясни 4е ми стана забавно

как по то4но панелката ще се опразни

намекваш 4е ше има миграция от панел в ново нали

Коментар

Не, става дума за конкретен случай. Така като гледаш снимките на двата блока, кой ще остане празен според тебе?
            Знам поне за 4-5 подобни комплексчета, които са едва 20-30% населени... и то предимно от наематели, които скоростно амортизират както самите апартаменти така и общите части!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• http://olddnes.dir.bg/news/imoti-Germania-7726857?nt=6

Ми те в Германия по-евтини от тук бре

Коментар

• Каквото и да се говори, както и да се извърта, фактите и сметките са кристално ясни. Инвестицията в НИ през последните 3 години е било най-тъпото нещо, което може да направи някой, който е имал пари. А тези, които пък са взели кредит за да направят такава инвестиция, чисто и просто са се самоубили!!!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Ти ли го посъветва да се ушие така? А сега сигурно се криеш за да не те срещне?
                  Форка, той в момента може да продаде с печалба. То Лубрито сега му дава почти парите, които е платил (началото на 2007 !), което означава, че реалната цена е някъде 40-50% нагоре...
                  Между другото, доста силен спад на безработицата в Америка? Май няма да се окаже стагфлация, нито някакво друго животно, както е според Анона, ами просто една силна инфлация, безжалостно ръфаща депозитите... А?

Коментар

говориме като цяло

Коментар

Мой роднина си купи там, така, че имам пряк поглед върху нещата
                      Ти ли го посъветва да се ушие така? А сега сигурно се криеш за да не те срещне?

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        говориме като цяло
                        отделни блок4ета не ме касаят

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Хи хи хи,

днес за първи път ми беше забавно да си лафя с теб.

Аз сега излизам, ама ти поддържай огъня...
                          Излизаш до офиса на "Софийски Имоти" ли? Прати офертата първо на мен, може и да помогна...

Коментар

Ми те са построени и напълнени
                            Напълнени грънци... Дори и частично да са напълнени то е от ипотекари, които сега реват че лихвите им били високи. Скоро пак ще ги опразнят!

Коментар

мне не са
                              празни са с тенденция да стават все по празни

ще трябва използаме въображение за да се понапълнят
                              например може да внасяме китайци

Коментар

Ами продай го, ще направиш луда далавера!
                                Хи хи хи,

днес за първи път ми беше забавно да си лафя с теб.

Аз сега излизам, ама ти поддържай огъня...

Коментар

Working...
                                X