Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениея де сега ми обясни 4е ми стана забавно
как по то4но панелката ще се опразни
намекваш 4е ше има миграция от панел в ново нали
Повтарям: 100% обезпечение с подземни паркоместа (наземните отделно), парно, озеленение , тротоари, улици, детски площадки, 24 ч. охрана, поддръжка на общи части, скоро и метро на близо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМи пълни са. Мой роднина си купи там, така, че имам пряк поглед върху нещата
там на един хапартамент и ми
каза некои много лоши работи......
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНе, става дума за конкретен случай. Така като гледаш снимките на двата блока, кой ще остане празен според тебе?
как по то4но панелката ще се опразни
намекваш 4е ше има миграция от панел в ново нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНе, става дума за конкретен случай. Така като гледаш снимките на двата блока, кой ще остане празен според тебе?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Каквото и да се говори, както и да се извърта, фактите и сметките са кристално ясни. Инвестицията в НИ през последните 3 години е било най-тъпото нещо, което може да направи някой, който е имал пари. А тези, които пък са взели кредит за да направят такава инвестиция, чисто и просто са се самоубили!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи ли го посъветва да се ушие така? А сега сигурно се криеш за да не те срещне?
Между другото, доста силен спад на безработицата в Америка? Май няма да се окаже стагфлация, нито някакво друго животно, както е според Анона, ами просто една силна инфлация, безжалостно ръфаща депозитите...А?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеговориме като цяло
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМой роднина си купи там, така, че имам пряк поглед върху нещатаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
.....
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМи пълни са. Мой роднина си купи там, така, че имам пряк поглед върху нещата
отделни блок4ета не ме касаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеХи хи хи,
днес за първи път ми беше забавно да си лафя с теб.
Аз сега излизам, ама ти поддържай огъня...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМи те са построени и напълнениСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениемне не са
празни са с тенденция да стават все по празни
ще трябва използаме въображение за да се понапълнят
например може да внасяме китайци
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеАми продай го, ще направиш луда далавера!
днес за първи път ми беше забавно да си лафя с теб.
Аз сега излизам, ама ти поддържай огъня...
Коментар
Коментар