IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Мога да зарадвам Варненци с новината, че в района на спортната зала имотите вече вървят на офертни цени от 700 евра
    Ами и аз мога да ги зарадвам , като им кажа че това е една мухлива и влажна дупка , в която слънце никога не влиза Кооперацията е вероятно стара --съдейки по описаниято и некои други неща

Цената е доста и необосновано дебела Или брокера отдавна я кара на мазни баници и вода от гьола
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Мога да зарадвам Варненци с новината, че в района на спортната зала имотите вече вървят на офертни цени от 700 евра

http://address.bg/bg/offers/show/136131

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Днес попитах за цената на една автомивка. В престижен квартал, малко над околовръстното.
        За 2400 м2 + мивката и оборудването ми обяваиха чудната цена от 800 000 евро.
        То оборудването на мивката е много
        скъпо явно и затова толкоз много!!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Днес попитах за цената на една автомивка. В престижен квартал, малко над околовръстното.
          За 2400 м2 + мивката и оборудването ми обяваиха чудната цена от 800 000 евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            FM, тука малко се оля.....
            За три тухли повече на при ремонт на таван и намаляване на скосяването се прави проблем с глоби и т.н., ти за три нелегални етажа пишеш...
            Това не са къщите на горските в планината все пак...
            Чичо, скоро даваха по телевизията как един си беше застроил със стая козирката на блока. Май във Варна беше. Съседите и общината (УЖ) не могли 2 години да го накарат да бутне застроеното и бяха стигнали да телевизия. Тук говорим за застрояване, което носи опасност за живота на хората.
            Какви три тухли, какви скосявания, какви пет лева...
            Last edited by anon6706; 12.01.2011, 18:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              За три тухли повече на при ремонт на таван и намаляване на скосяването се прави проблем с глоби и т.н., ти за три нелегални етажа пишеш...
              Не си в час! Като ти казвам че поголовно се нарушава не говоря наизуст! Плаща си подкупите и си получава акт 16!!! А "проблемът" се прави за да се получи подкупа. Колкото по-голямо е нарушението толкова по-голям е подкупа!!! Аз не съм видял някой да е нарушил етажността и да са го накарали да разруши надстроените етажи! Такъв случай досега има само един... В Несебър заради Юнеско. Друг такъв случай през последните 20 години няма!
              Last edited by Forex Master; 12.01.2011, 18:18.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Освен това поголовно се нарушават условията за строеж! Иска се разрешение и се обявяват етажа 3сграда след това се надграждат още 3 етажа НЕЛЕГАЛНО. Ето ти как само от тази врътка с етажността жилищата стават 2 пъти повече от отчетените от НСИ! Ами виж само колко нови трафопостове са построени!

Коментар

Освен това поголовно се нарушават условията за строеж! Иска се разрешение и се обявяват 3 етажа сграда след това се надграждат още 3 етажа НЕЛЕГАЛНО. Ето ти как само от тази врътка с етажността жилищата стават 2 пъти повече от отчетените от НСИ! Ами виж само колко нови трафопостове са построени!
                  +1
                  Имаше скандален случай мисля от 2008 г.
                  когато 8 етажна жилищна кооперация
                  е взела акт 16 без асансьор.
                  Прекарали нашите етажите като:
                  партерен, мацанена, подпокривен и т.н
                  и взели квото требе
                  Инък аз съм за спорта и ходенето пеша,
                  но да качиш спалня или хладилник
                  до 8-мия етаж си е подвиг
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Освен това поголовно се нарушават условията за строеж! Иска се разрешение и се обявяват 3 етажа сграда след това се надграждат още 3 етажа НЕЛЕГАЛНО. Ето ти как само от тази врътка с етажността жилищата стават 2 пъти повече от отчетените от НСИ! Ами виж само колко нови трафопостове са построени!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнение
                      И аз съм се чудил и си го обяснявам с това, че половината вероятно са къщи
                      +1

Коментар

да приемем,че си прав и че поливината са къщи.дори и да е така,тогава следва,че за останалата поливина се падад по по малко от 10 апт. на сграда!
                        несъответствието не е малко....... тва са абсурдни несъответствия!
                        ако приемем,че и двете статистики са верни ,тогава излиза,че над 9/10 от жилищата са ...... КЪЩИ ..... дори и така да е ,тогава пък следва,че от 2003 до сега има построени 2000 апт ,или при 100 апт за блок,тогава излиза,че от 2003 до сега в софия има построени 20 блока.......

Коментар

Вие като гледам сравнявате строежите с продабата на цигари - 50 % легални и 50 нелегални , няма как да стане това
                          О, има има... Що не се опиташ да провериш в "Електроснабдяване"- София, колко новооткрити партиди има за периода 2005-2010? Там чудесно знаят, колко нови партиди има открити за общи електромери /общ за сграда електромер/ и колко партиди има за отделните електромери в дадената сграда! Ще се хванеш за главата, как разминаването е поне 5 пъти!

Коментар

Това е изключено! Статистиката е за София-град, а не за София област т.е. за селата около София!

Ако трябва да избирам на какво да вярвам, на НСИ или на очите си, все още вярвам на това което виждат очите ми!
                            Симеоново бояна и драгалевци не се ли водят към софия ??

Вие като гледам сравнявате строежите с продабата на цигари - 50 % легални и 50 нелегални , няма как да стане това
                            Last edited by Imotenbalon; 12.01.2011, 17:40.

Коментар

Това е изключено! Статистиката е за София-град, а не за София област т.е. за селата около София!

Ако трябва да избирам на какво да вярвам, на НСИ или на очите си, все още вярвам на това което виждат очите ми!

Коментар

• .....

на база статистика и новини може да се стига до изводи на западните пазари но не и в бг

в бг ако се гледат данните само ще се обърка 4овек
                                защо ина4е инвеститорите ще стоят дале4е от нас/вижте бг борсата/след като показателите ни са задоволителни
                                имаме и ръст на БВП

Коментар

Working...
                                X