IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Има нещо гнило в статистиката на НСИ. Бях ти изброил колко са разрешителните за жилища по години от 2005 г. насам. Ако вземеш обаче да разделиш същите тези броя жилища на броя сгради, ще се получи че се падат средно по 4-5 жилища на 1 сграда!!! Това определено не може да е вярно!!!
    И аз съм се чудил и си го обяснявам с това, че половината вероятно са къщи

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнение
      Ей ще ме уморите, значи в софия 80 % от жилишата са построени без всякакви разрешителни - айде бягайте да броите сградите , или пак в googleearth , kaто не вярвате на статистиката
      Има нещо гнило в статистиката на НСИ. Бях ти изброил колко са разрешителните за жилища по години от 2005 г. насам. Ако вземеш обаче да разделиш същите тези броя жилища на броя сгради, ще се получи че се падат средно по 4-5 жилища на 1 сграда!!! Това определено не може да е вярно!!!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Слагаш ли времето за придвижване + това, че трябва да се грижиш децата ти също да пътуват удобно?! По "белите" страни има около 5-10% бонус за близко метро...
        По "белите" държави обикновенните хора
        на средна заплата могат да се понапънат
        и да купят подобно с 5-10% по-скъпо
        жилище, докато тука със средна заплата
        некои може да се плаща парното, тока и да се
        чуди кво да яде !!!!!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ей ще ме уморите, значи в софия 80 % от жилишата са построени без всякакви разрешителни - айде бягайте да броите сградите , или пак в googleearth , kaто не вярвате на статистиката
          ами характерно нещо за бг е масовата статистическа лъжа ...... кат си спомня,че статистиците на орешарски бяха пльокнали средна цена на жилище за 2008 от 2400 лева за кв , кажи ми,защо да им вярвам за броя сгради?
          значи ти смяташ,че средно има НЕ повече от 2 блока , построени в квартал от 2003 насам ?
          ми че то само поляните покрай младост и мусагеница ще изядят ЦЯЛАТА КВОТА на НСИ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Та едно жилище близо до метростанция ,
            ако струва с 20 000 Евра повече от същото,
            но далече от подобна
            за колко време требе да се изплати от пътуване с метрото?????
            Страшна глупост е това!!!
            Гледат да се хванат и за сламката
            Слагаш ли времето за придвижване + това, че трябва да се грижиш децата ти също да пътуват удобно?! По "белите" страни има около 5-10% бонус за близко метро...

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
              браточка,да приемем ,че блок с няколко входа има средно 100 апт. някои имат мнооого повече,някои малко по малко,да го сложим средно по 100 жилища.
              послед да приемем,че в софето има около 100 квартала. или спред НСИ от 2003-2009 в софето има средно по 2 блока построени в квартал ????
              ми че то само лозенец и манастирски ливади има новопостроени около 20 000 жилища,останалите 98 софийски квартали дори няма и да ги броя.......

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                4е ще ска4ат цените на жилищата в близост до метрото
                Та едно жилище близо до метростанция ,
                ако струва с 20 000 Евра повече от същото,
                но далече от подобна
                за колко време требе да се изплати от пътуване с метрото?????
                Страшна глупост е това!!!
                Гледат да се хванат и за сламката

Коментар

Red нямам данни по назад и не ми се търси , но от нси

2004 София (столица) 521189 жилища
                  2009 София (столица) 534672 жилища
                  ------------------------
                  разликата е 13483

виж ,че всичко по моите изчисления е точно - като добавим 2003 и 2010 ще станат 20 000

А за безработицата е верно
                  браточка,да приемем ,че блок с няколко входа има средно 100 апт. някои имат мнооого повече,някои малко по малко,да го сложим средно по 100 жилища.
                  послед да приемем,че в софето има около 100 квартала. или спред НСИ от 2003-2009 в софето има средно по 2 блока построени в квартал ????
                  ми че то само лозенец и манастирски ливади има новопостроени около 20 000 жилища,останалите 98 софийски квартали дори няма и да ги броя.......

Коментар

zloblivi_podritvaniq какви спекулации за метрото????????
                    4е ще ска4ат цените на жилищата в близост до метрото

Коментар

• zloblivi_podritvaniq какви спекулации за метрото????????

Коментар

• .....

пхаха
                        бг рейта се ка4ва откакто се появиха спекулациите за метрото

тръгват големите риби
                        тръгват на о4аквания

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                          Старата сграда на столична библиотека на Гурко, срещу телефонната палата, където сега има хотел;
                          Завод "Ворошилов" в Захарна фабрика, даже в нета имаше клипчета как го гърмят
                          За тези се сещам на прима виста.
                          Верно, че гръмнаха библиотеката, за да направят Гранд хотел.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Сега се замислих.....
                            Освен мавзолея (там беше по-скоро опит ), някой има ли спомен в България да се е разрушавала голяма сграда с взрив? Май някакъв комин имаше преди време.
                            Аз не се сещам. Ще има големи циркове при това гъсто строителство.
                            Старата сграда на столична библиотека на Гурко, срещу телефонната палата, където сега има хотел;
                            Завод "Ворошилов" в Захарна фабрика, даже в нета имаше клипчета как го гърмят
                            За тези се сещам на прима виста.
                            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Говоря , че строителния контрол които
                              осъществява държавата върху строителството
                              последните години е много засилен.
                              Следят яко нещата. Виждал съм го в
                              Инстанбул това. Говорил съм с хора
                              дето са строяха там. Контрола е много твърд!!!!
                              Инък да не дава ГОСПОД !!!!!

Коментар

Не съм искал да манипулирам нищо!!!!
                                По мои лични наблюдения строят
                                доста по хубаво от нас , че и много по-здраво,
                                защото след 1999г. държавата им наложи
                                много здрав строителен контрол!!!!
                                Аз гледам фактите. "Личните наблюдения", дори и твоите, не са меродавни в случая.

За какво затягане на контрол говориш, като се знае от векове, че там е силно сеизмично активна зона?
                                Вдигнали са шум за няколко месеца и това е. Дори май нямаше осъдени строителни предприемачи.
                                Нещо подобно ще се случи и у нас при подобна трагедия, да не дава Господ.

Коментар

Working...
                                X