Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнениеЕй ще ме уморите, значи в софия 80 % от жилишата са построени без всякакви разрешителни - айде бягайте да броите сградите , или пак в googleearth , kaто не вярвате на статистикатаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСлагаш ли времето за придвижване + това, че трябва да се грижиш децата ти също да пътуват удобно?! По "белите" страни има около 5-10% бонус за близко метро...
на средна заплата могат да се понапънат
и да купят подобно с 5-10% по-скъпо
жилище, докато тука със средна заплата
некои може да се плаща парното, тока и да се
чуди кво да яде !!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнениеЕй ще ме уморите, значи в софия 80 % от жилишата са построени без всякакви разрешителни - айде бягайте да броите сградите , или пак в googleearth , kaто не вярвате на статистиката
значи ти смяташ,че средно има НЕ повече от 2 блока , построени в квартал от 2003 насам ?
ми че то само поляните покрай младост и мусагеница ще изядят ЦЯЛАТА КВОТА на НСИ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТа едно жилище близо до метростанция ,
ако струва с 20 000 Евра повече от същото,
но далече от подобна
за колко време требе да се изплати от пътуване с метрото?????
Страшна глупост е това!!!
Гледат да се хванат и за сламката
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениебраточка,да приемем ,че блок с няколко входа има средно 100 апт. някои имат мнооого повече,някои малко по малко,да го сложим средно по 100 жилища.
послед да приемем,че в софето има около 100 квартала. или спред НСИ от 2003-2009 в софето има средно по 2 блока построени в квартал ????
ми че то само лозенец и манастирски ливади има новопостроени около 20 000 жилища,останалите 98 софийски квартали дори няма и да ги броя.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение4е ще ска4ат цените на жилищата в близост до метрото
ако струва с 20 000 Евра повече от същото,
но далече от подобна
за колко време требе да се изплати от пътуване с метрото?????
Страшна глупост е това!!!
Гледат да се хванат и за сламката--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнениеRed нямам данни по назад и не ми се търси , но от нси
2004 София (столица) 521189 жилища
2009 София (столица) 534672 жилища
------------------------
разликата е 13483
виж ,че всичко по моите изчисления е точно - като добавим 2003 и 2010 ще станат 20 000
А за безработицата е верно
послед да приемем,че в софето има около 100 квартала. или спред НСИ от 2003-2009 в софето има средно по 2 блока построени в квартал ????
ми че то само лозенец и манастирски ливади има новопостроени около 20 000 жилища,останалите 98 софийски квартали дори няма и да ги броя.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеzloblivi_podritvaniq какви спекулации за метрото????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеСтарата сграда на столична библиотека на Гурко, срещу телефонната палата, където сега има хотел;
Завод "Ворошилов" в Захарна фабрика, даже в нета имаше клипчета как го гърмят
За тези се сещам на прима виста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега се замислих.....
Освен мавзолея (там беше по-скоро опит), някой има ли спомен в България да се е разрушавала голяма сграда с взрив? Май някакъв комин имаше преди време.
Аз не се сещам. Ще има големи циркове при това гъсто строителство.
Завод "Ворошилов" в Захарна фабрика, даже в нета имаше клипчета как го гърмят
За тези се сещам на прима виста.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Говоря , че строителния контрол които
осъществява държавата върху строителството
последните години е много засилен.
Следят яко нещата. Виждал съм го в
Инстанбул това. Говорил съм с хора
дето са строяха там. Контрола е много твърд!!!!
Инък да не дава ГОСПОД !!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНе съм искал да манипулирам нищо!!!!
По мои лични наблюдения строят
доста по хубаво от нас , че и много по-здраво,
защото след 1999г. държавата им наложи
много здрав строителен контрол!!!!
За какво затягане на контрол говориш, като се знае от векове, че там е силно сеизмично активна зона?
Вдигнали са шум за няколко месеца и това е. Дори май нямаше осъдени строителни предприемачи.
Нещо подобно ще се случи и у нас при подобна трагедия, да не дава Господ.
Коментар
Коментар