Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never underestimate the predictability of stupidity
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеДа а Букурещ вече е над 4 милиона. Атина е 6 милиона с предградията, при малко над 10 милиона общо за цяла Гърция. Е има и Солун - около 2 милиона и то почти не остана.
500 000 жителя !!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Crux не мога да разбера анонимността какво предимство дава.Но съм убеден че и в София няма анонимност.Я прати някой колега който не живее в твоя квартал да поразпита клюкарките от блока за теб и с почуда ще установиш че знае дори такива подробности които и ти самия си забравил.Не си мисли че като не си клюкарка разни стрини безделници не клюкарят за теб.Във всеки квартал и блок си има разни бабки и стрини които с това се занимават денонощно.За Пловдив нямам информация но си мисля че напоследък доста производства се настаниха там.Тока и цените в хипермаркетите са еднакви навсякъде но разходите са различни,възможностите сам да си произведеш също.Всеки сам си избира пътя и решава какво предпочита.Щом човек е избрал София заради някакво предимство ще търпи и несгодите.То ако можеше само предимства всички ще сме на едно място.Важното е човек да е щастлив от избора тогава и несгодите се преодоляват по лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение..за секуретатето искрено ме забавлява... ...явно това за него е основно....Но по смешното е това дето написах за шапките и калпаците --- >> това е по заповед на Чаушеску ; всички да са със шапки за да може като минава кортежът му по улиците ,хората да ги свалят и да показват уважение към Него !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Така е мизерия е, и 20 млрд . и дръпнаха от МВФ-то.
Но хората имат желание -- рано или късно резултатите ще дойдат ( положителните ).
Одеве пропуснах :
Румъния беше единственната държава от Варшавския договор , която не скъса дипломатически отношения с Чили -- въпреки многократните настоявания на СССР -- на Пиночет през целите 17 години управление на военните
И ЦРУ имаха таен затвор в Румъния...А тука при нас САЩ само засраха Сарафово и дори минералната си вода доставяха от Америка ....Един пирон досега не са инвестирали в " базите " си в БГ ,че на всичкото отдолу и 50 години няма да получаваме наем от тях
щото сме били " стратегически партньори "
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение....Декорацията им почна без външен дълг ..И данъците им вдигнаха... ...растежа им ще бъде наполовина от този на България...
А примера на Спартчо за секуретатето искрено ме забавлява... ...явно това за него е основно...Last edited by SEBULBA; 19.01.2011, 14:24.
Коментар
-
За Румъния мога да говоря много, защото съм ходил поне 10 пъти в най-различни части на страната. Като икключим столицата и курортите... Останалата част на страната е такава мизерия, че направо ме е страх да си припомням. По голяма мизерия е дори и от Сърбия и Албания. Имам чувството, че там се наливат всички пари в Букурещ, а останалите кучета ги яли... В провинцията е в пъти по-зле от при нас, дори градовете около 100 000Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение....Няма смисъл да спорим ....за .... Румъния.. Хората имат икономика ,имат и държава
....Декорацията им почна без външен дълг ; повечето им соц .предприятия са успешно приватизирани и работят ;борсата им е на ниво ; туризъм въртят ( милиарди приходи на година смъкват от измишльотината с граф Дракула ) .....
Ама така е ,щото Владетелят на Карпатите ги умори от глад и студ , но ги научи на страх с мярка.....на уважение и респект
. Питайте румънците защо масово ходят лятно време с шапки , а зимно време с калпаци и дори на публични места не ги свалят
П>С : Секуритате имаше третия по многочисленост апарат и структури за анализ в Източна Европа ...А не кат нашите ДС-плъхове дето за всяко нещо хленчеха на " Лубянка "или на КГБ --представителя в София .
Коментар
-
http://www.insse.ro/cms/files/RPL200...tables/t02.pdf
Няма смисъл да спорим за градове и население на Румъния.
Това са данните, и не ги оспорвам.
Интересното е, че от 1992 до 2002 Букурещ е намалял с 15 хил. За други градове е още по-лошо. Само май Крайова се е задържала долу горе.
Иначе не съм броил, ама може би имат над 20 града с население над 100 хил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнениеИ кои са градовете с над 500 000?
Клуж е 310 000 (http://en.wikipedia.org/wiki/Cluj-Napoca), а Констанца също е някъде там http://en.wikipedia.org/wiki/Constan%C5%A3a
Тимишоара и тя така
http://en.wikipedia.org/wiki/Timi%C5%9Foara
Ти всъщност доказваш тезата на Crux - при население 20 милиона, градовете им след столицата са по-малки от Пловдив и Варна при наше население 8 милиона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеСпоред уикипедията, не че много може да и се вярва, и по данни от последното преброяване през 2002 г.вторият по големина град е Яш (не съм го чувал даже) с население 320 000, тоест по-малко от Пловдив или Варна, а цяла Румъния е с население 21.5 милиона.
Не знам за Уикипедията, аз това което за градовете им написах го знам от румънците с които контактувам по работа. От друга страна и тяхното регионално-шовинистическо чувство е силно изразено. Тези от Констанца ми твърдяха, че градът бил 1млн. Ама аз им казах, абе хора, вие в едномилионен град не сте ли ходили, че ми говорите врели некипели. После понамалиха малко на 500 хил, което пак ми се вижда надуто. От края на града (входа от Букурещ) до центъра(който е другия край, защото центъра е до морето) има няма 4 светофара. А все едно да мерим от входа за Калотина до изхода на Тракия за София...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеРумъния не може да се сравнява с БГ за това. Първо населението и е колко беше, 30-40 млн, после имат доста градове над 500 хил население. Втория град по големина е Клуж, а също и Тимишоара и Констанца са големи, като Констанца претендира да е дори втори по големина, ама аз като ходих там, доста пъти, ми се стори по-малък от Варна, а да не говорим че Варна е много по хубав град от Констанца. Имат и много други големи градове - Яш, Галац, Плоещ, Крайова, Брашов. За Сърбия - те по ни мязат - имат Белград и Нови Сад. Ама преди да се разпадне Югославия не беше така.
Клуж е 310 000 (http://en.wikipedia.org/wiki/Cluj-Napoca), а Констанца също е някъде там http://en.wikipedia.org/wiki/Constan%C5%A3a
Тимишоара и тя така
http://en.wikipedia.org/wiki/Timi%C5%9Foara
Ти всъщност доказваш тезата на Crux - при население 20 милиона, градовете им след столицата са по-малки от Пловдив и Варна при наше население 8 милиона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеСпоред уикипедията, не че много може да и се вярва, и по данни от последното преброяване през 2002 г.вторият по големина град е Яш (не съм го чувал даже) с население 320 000, тоест по-малко от Пловдив или Варна, а цяла Румъния е с население 21.5 милиона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеРумъния не може да се сравнява с БГ за това. Първо населението и е колко беше, 30-40 млн, после имат доста градове над 500 хил население. Втория град по големина е Клуж, а също и Тимишоара и Констанца са големи, като Констанца претендира да е дори втори по големина, ама аз като ходих там, доста пъти, ми се стори по-малък от Варна, а да не говорим че Варна е много по хубав град от Констанца. Имат и много други големи градове - Яш, Галац, Плоещ, Крайова, Брашов. За Сърбия - те по ни мязат - имат Белград и Нови Сад. Ама преди да се разпадне Югославия не беше така.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНе отричам. Ама това е вчерашен вестник. В утрешния пише " ръст от 10% за 2011"
ще ме спукаш от смях.
Понякога ме е страх да не те загубим, защото понякога имаш невероятно чувство за хумор - това ме накефи много...
П.П. Ще проследя утрешната преса....
Коментар
Коментар