IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Аз +1... съм го написал за лафмоабета във форума...

Реално няма значчение дали един форумец има 0 или 10 имота било наследствени или купени... Важното е като се изказва една теза да бъде добре подкрепена за да има смисъл една сикусия... Всичко друго е като коментарите на оня БГГ_редч който го кара само на емоции/...
    Вярно е, че няма значение! По-важно е добрия тон, толерантността, че някой мисли различно от нас и т.н.

Иначе казуса, който повдигаш е доста интересен.

За съжаление, моето мнение е, че дискусия би се получила, когато има високо ниво на подготовка и компетентност. Когато липсват става точно това, което визираш - говорилня.

Поздрави и пиши ( понеже бях чел нЕкви глупости от тИбя, че пишеш последен пост в една друга тема ) Ами бой ..?! ( хихи ).

Русото винаги подкрепя нестандартното мислене!

Поздрави!
    Last edited by marandi; 31.01.2011, 22:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31
      ................
      А, на бас, че ще си мъртъв
      нЕмаш пари за бас, от бидонвили под наем няма и да имаш

Коментар

..................
        Пръд...о, панелката ми е на най-добрата локация която можеш да си представиш. Ходенето на работа за мен е забавление, защото винаги съм си мечтаел да работя точно това. Пасивните ми доходи от наеми са толкова добри, че няма по-добри в държавата, поради простата причина, че притежавам имоти в най-атрактивната част от държавата. Останалото не ме интересува. Включително и ти.
        Колкото и странно да звучи, бих се радвал, щом ти си доволен. Дай Боже всекиму!

Единствено ще подскажа, че твоят избор, не е задължителен избор и за останалите.

Дразнещо е да го натрапваш, защото всеки най-добре знае кое и какво е най-доброто за него. Та, няма нужда от агресивни "пророци".

Има доста книжки по темата, попрочети малко, нищо че си вече дядка. Когато си добронамерен винаги ще ти помагам. Когато влизаш да злобееш върху 'орицата ... няма как да стане

Коментар

..................
          Е, ти ме разкри!!! УТРЕ ЩЕ СИ РАЗСТРЕЛЯН!!!
          нЕма, утре ще си купя риба от дюкяна пред ченгеджийницата ви.
          Отдавна сте бостански плашила

Коментар

..................
            Пръд...о, панелката ми е на най-добрата локация която можеш да си представиш. Ходенето на работа за мен е забавление, защото винаги съм си мечтаел да работя точно това. Пасивните ми доходи от наеми са толкова добри, че няма по-добри в държавата, поради простата причина, че притежавам имоти в най-атрактивната част от държавата. Останалото не ме интересува. Включително и ти.
            Хахахаха, да не живееш в 6-то бе муахахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Маджов,

тИбя те мислех за по-читав, ама явно си същия кат' тоя шут.

П.П. Някога не допускате ли, че голяма част от форумците тук имат повече имоти от тоя Паун31?

Ся остава да ми обясниш кое му е смешното и кой е клошара?
              Аз +1... съм го написал за лафмоабета във форума...

Реално няма значчение дали един форумец има 0 или 10 имота било наследствени или купени... Важното е като се изказва една теза да бъде добре подкрепена за да има смисъл една сикусия... Всичко друго е като коментарите на оня БГГ_редч който го кара само на емоции/...
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                ...............
                Част може би, но ти не си от тази част. Ти си от онази другата част, от бидонвилите и фавелите на Рио
                Вувузелка,

факта, че обитаваш панелка, ходиш на работа от сутрин до вечер, означава, че пасивните ти доходи от наеми са с комично съдържание.

Усещам, че ти е игриво, ама ако "търсиш" нещо, ще си го "намериш" - т'ва поне е на 100% сигура.

Та, продължавай с квалификациите на всьо и все ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Маджов,

П.П. Някога не допускате ли, че голяма част от форумците тук имат повече имоти от тоя Паун31?

...............
                  Част може би, но ти не си от тази част. Ти си от онази другата част, от бидонвилите и фавелите на Рио

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                    ПишманЛордче31 - ти изглеждаш най-изнервен в очите на страничния наблюдател
                    вземи си оправи държанието (нервите) за да не те загубим и теб както твоите предшественици
                    а иначе бях ти писал преди време - ама модито с големата четка - престани с твоето АЗ, АЗ, АЗ - щото започваш да приличаш на "човека с дупка в гърдите"
                    .................
                    Ти като беден мизерен сривлогар, за страничен наблюдател ли се вписа? Освен това лъшеж яко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                      +1
                      Маджов,

Last edited by marandi; 31.01.2011, 21:52.

Коментар

..................
                        ............
                        Друго е да ви гледам сеира. Как се изнервяте от нищета и други удоволствия
                        ПишманЛордче31 - ти изглеждаш най-изнервен в очите на страничния наблюдател
                        вземи си оправи държанието (нервите) за да не те загубим и теб както твоите предшественици
                        а иначе бях ти писал преди време - ама модито с големата четка - престани с твоето АЗ, АЗ, АЗ - щото започваш да приличаш на "човека с дупка в гърдите"
                        remember remember the fifth of november

Коментар

................
                          Поради мнението ти, че ме боли за инфлацията, при положение, че качвам наеми заради нея разбрах, че ти даже освен че си смешен сривлогар, не си плащал лично дори един сладолед. Кога ще обръснеш мъха от праскова? По отнощение на горния миризливец, ще кажа, че 80% от активите съм ги купил още когато той не е знеел разликата между човека и животното.
                          Ще качваш наеми ама кога ме няма
                          Баш от 2008-ма насам само си свалял - или ниско или нищо.
                          4% доход от наеми, 5% официална инфлация, над 10% реална.
                          Ха-ха На "инвеститорите" - честито!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                            Гледам и Мажо дойде - значи да дефинираме "инвеститор" тогава, в унисон с определението ти и с реалността около нас:
                            Някоой който си купува неликвиден "актив" с постоянно спадаща стойност с надеждата цената все някога да се повиши - като междувременно разчита на доход от него в размер 1/2 от инфлацията.

Яко а?
                            ................
                            Поради мнението ти, че ме боли за инфлацията, при положение, че качвам наеми заради нея разбрах, че ти даже освен че си смешен сривлогар, не си плащал лично дори един сладолед. Кога ще обръснеш мъха от праскова? По отнощение на горния миризливец, ще кажа, че 80% от активите съм ги купил още когато той не е знеел разликата между човека и животното.

Коментар

.................
                              Още един сульо. Тоест същия.
                              Чуди се що е то инвестиция и има ли почва у нас
                              А, Пульо31,

чува се че манговците дето са се настанили в панелята ти не си олащали наема. За сметките за ток и вода е ясно, че ти им ги плащаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Гледам и Мажо дойде - значи да дефинираме "инвеститор" тогава, в унисон с определението ти и с реалността около нас:
                                Някоой който си купува неликвиден "актив" с постоянно спадаща стойност с надеждата цената все някога да се повиши - като междувременно разчита на доход от него в размер 1/2 от инфлацията.

Яко а?
                                И да добавя, че е дал имота си под наем, а той живее в картони. Отделно наемателя не плаща, но живее в неговия имот, а нашия човек и плаща данъци и поддръжка на имота...

Коментар

Working...
                                X