IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    хаха,като трябва да се извадят паричките да се плаща веднага почна кусури да намираш
    Ако видиш оферта непосредствено до НДК, тухла, асансьор, последен етаж, голяма тераса, ремонтирано, гараж под 1000Е на кв.м.
    Чети бре онуфри, човека и с червено ти беше защриховал района

Коментар

Ето,спекулирай!Цената даже е под 2к евро на квадрат.На далавера си отвсякъде!
      http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...649&f1=details
      Около 2к евро на квадрат е нормална цена за жилище, за което говорихме с мажоритаря (а не това, постнато от тебе). Предложението беше ако някой иска да ми го продаде на цена до 1000 евро на квадрат - все пак е спекула, нали го правя да спечеля, а не да се сдобивам с имот на реалната му цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        Е тоя апартамент, какво общо има с тези, които обсъждахме със себулбата...
        хаха,като трябва да се извадят паричките да се плаща веднага почна кусури да намираш
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

В момента не търся апартамент за покупка. Този пост беше по скоро да озаптя лубойла.
          Но съм пределно наясно, че апартамент от този ранг (локация и екстри), който написах по горе не може да бъде под 2000Евро, ако и ще да е на зор продавача.
          Защото тук вече става дума за нещо повече от просто "жилище"
          Мажо, теб специално те имах за сериозен човек - демек за инвеститор без емоции. Но явно си на път да опровергаеш това мое мнение.

Та я кажи за какво има да ме озаптяваш? Че съм казал, че световните експерти предричат спад на цените на НИ в БГ? Брей брей...
          Ами като си толкока целомъдрен, кажи къде си си заровил кокошата глава, когато разни брокерски и псевдо експерни мнение (БГ) всяка година предричат неизменния ъп? А кажи, къде се криеш тогава, а? Или май на теб истината не ти изнася...хи хи хи

Отделно на тъпия ти въпрос за колко НДК-то, ако имаш малко интелект, сам ще си отговориш. Ама щом питаш, значи не можеш сам, трябва ти помощ, щом ти трябва помощ за това, значи ти трябв апомощ и някой да ти помогне в определяне движението на цените - тука съм насреща, не се колебай, ще ти помагам...
          Та много пъти е дъвката темата за конкретен имот. Конкретизираш ли един имот, цената вече не е същата. Нали не очакваш да си избереш точно някакво жилище, без да се интересуваш продава ли се, кой живее там и т.н. и да кажеш че купуваш? Купува се това, което се продава, а който не иска да продава, нека си стиска. Та на твойто миризливо НДК, аз търся и искам да ми помогнеш:

Жилище което да отговаря на следните изисквания:
          1. Да се вижда Александрийски фар, а и да мога да следя трафика на Босфора
          2.Да мирише на липа
          3.Съседката да е топ модел и да има голяма тераса
          4.Да имам директен визуален достъп до кабинета на кмета
          5.Северната част на апартамента да е с изложение към зима, а южната - лято

6....20...не ми си дават още критерии, ти ми намери първо на тези, пък после ще говорим, пък и за заплащане и комисионна...
          навитак? Парите са без значение тука, така че действай!

Коментар

Е тоя апартамент, какво общо има с тези, които обсъждахме със себулбата...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              В момента и аз не търся, ама ако някой сривлю иска да се освободи от собственоста си при посочените от теб параметри, съм готов да му помогна. Не живея в София и съм готов да го направя за чиста спекула. Чакам оферти
              А любойла ако го слушаш, ще речеш, че някоя мома го е зарязла навремето, заради някой с апартамент, та затова толкова им е набрал на имотките...
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

В момента не търся апартамент за покупка. Този пост беше по скоро да озаптя лубойла.
                Но съм пределно наясно, че апартамент от този ранг (локация и екстри), който написах по горе не може да бъде под 2000Евро, ако и ще да е на зор продавача.
                В момента и аз не търся, ама ако някой сривлю иска да се освободи от собственоста си при посочените от теб параметри, съм готов да му помогна. Не живея в София и съм готов да го направя за чиста спекула. Чакам оферти
                А любойла ако го слушаш, ще речеш, че някоя мома го е зарязла навремето, заради някой с апартамент, та затова толкова им е набрал на имотките...
                Last edited by SEBULBA; 09.02.2011, 13:09.

Коментар

В едно от тия очертаните е мезонета на кръстницата. Ремонтиран, луксозен и с дизайнерски мебели. Мога да питам, ако си склонен да си говориш за цени над 2к Евро, по-ниско няма смисъл. Също така форумните прошляци да си спестят коментарите, ако обичат

Коментар

За бъда ясен luboile е бъда конкретен за мястото, а изискванията за асансьор ремонтиран, гараж, последен етаж и голяма тераса остават.

Uploaded with ImageShack.us
                    В едно от тия очертаните е мезонета на кръстницата. Ремонтиран, луксозен и с дизайнерски мебели. Мога да питам, ако си склонен да си говориш за цени над 2к Евро, по-ниско няма смисъл. Също така форумните прошляци да си спестят коментарите, ако обичат

Коментар

• За бъда ясен luboile е бъда конкретен за мястото, а изискванията за асансьор ремонтиран, гараж, последен етаж и голяма тераса остават.

Uploaded with ImageShack.us

Коментар

Да , ама вселенските експерти, дето са поне 5 пъти по-големи експерти от тия твойте, предричат 10% ъп за тая година и 20% за следващата. Така, че имотите ще растат очевидно... За голямо нещастие на апокалиптиците-сривлюци....
                        Ммммм,

Бубарко го оставих за десерт. Я кажи как вървят цените на Деатх Стар?

Коментар

• Първоначално изпратено от Diankata Разгледай мнение
                          Да ги видим експертите колко са експерти...
                          С оглед на това, че бг "експертите" последните 3 години в началото на всяка все вещаеха за големия ъп, пък то се случи 40-50% надолу, реших този път да се доверя на международните...

Коментар

Нека паднат, тамън съм приготвил тука една сумичка. Ако видиш оферта непосредствено до НДК, тухла, асансьор, последен етаж, голяма тераса, ремонтирано, гараж под 1000Е на кв.м. пиши ЛС. Отивам и го взимам...
                            Че какво да ти пиша на лс? Ти малък ли си да си пуснеш някой сайт да видиш? Че то повечето цени в Лозенец, НДК и Медицинска академия са към 1000 евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Според световните експерти по недвижими имоти, цените тази година в БГ ще паднат с поне 30%!

А сега да ви видя апокалиптици, какво ще кажете в защите на ъпа?
                              Да , ама вселенските експерти, дето са поне 5 пъти по-големи експерти от тия твойте, предричат 10% ъп за тая година и 20% за следващата. Така, че имотите ще растат очевидно... За голямо нещастие на апокалиптиците-сривлюци....

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Според световните експерти по недвижими имоти, цените тази година в БГ ще паднат с поне 30%!

А сега да ви видя апокалиптици, какво ще кажете в защите на ъпа?
                                Да ги видим експертите колко са експерти...

Коментар

Working...
                                X