Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКакто искаш така го наричай.На него му дреме как му викаме.Кара си я както си знае и му дреме че няколко юнака не харесват това което прави
Не е ли малко странно, че не се развиват протестите едновременно , ами един след друг...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнениеЪъъъ предвид точно последните мнения - не е ли Аллах?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеKaк ли се смее Господ на последните неща в този форум?Дали е направил оперативка със всичките светии след закуска и как ли се забавляват.Момчета не забравяйте че той има последната дума
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНее, тези, които разчитат на соц. помощи в богати страни ги няма вече в БГ, т.е. - те са от по-хитрите...
A ти замислял ли си се - тези които излизат срещу куршумите, дали на соц. помощи ще разчитат или ние ще работим за тях?
Кога си виждал в БГ такъв протест?
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнениеА помислял ли си че точно този тип хора ще разчитат на социални помощи - от които в България няма да могат да преживяват?
A ти замислял ли си се - тези които излизат срещу куршумите, дали на соц. помощи ще разчитат или ние ще работим за тях?
Кога си виждал в БГ такъв протест?Last edited by onakilev; 20.02.2011, 14:06.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНа това психолог трябва да отговори! Аз просто мога да кажа, че хората са различни. Едните предпочитат да си живеят в беззаконие - тези ще дойдат тук. Сигурно някой "ще ги уреди" по-бързо за установяването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнениеЗащо един афринакски емигрант би положил същите усилия да се установи в България вместо в Германия например?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosto Разгледай мнениеЗа да се сдобие с най-изгодната панелка в света, ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнениеЗащо един афринакски емигрант би положил същите усилия да се установи в България вместо в Германия например?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение...Ще национализиарат моето след да кажем 10 години и пак ще почнат след още 10 да разпродават по същият брутален начин както сега ли?
Еми ще се лее кръв много, обещавам го от сега ! ....
10 години викаш ....Че ние имаме експирейшън не повече от още 1 или 2...максимум ! От 1.07. ни чака абсолютно сигурно шоково увеличение на тока ,особенно за промишленни нужди ....Следващото увеличение ще е --пак е сигурно --от 1.01. 2012 г. Тия двете качвания са по графика за затварянето на "Козлодуй" договорени още от др. Пръмова --Кунева !
Отделно дотук в бъдещата цена на тока не е калкулирана държавната гаранция заедно с общите неустойки ,която Росатом ще осребри при провала на Белене --провал който е изначално заложен още през 1984 г. ....
След 2012 г. ти почват падежите по преструктурираните брейдита ( с фиксирана лихва от 8 % ) от страна на мистър Далаверчев ....Средно ни чакат траншове по около 1 -- 1.5 милиарда на година поне докъм 2020 --25 г. ..Дотук сметката въобще не включва Джанковите еквилибристики--те са друга бира за други милиарди
....
Дотук само по бакалски излиза че през следващите 2 -- 3 до 10 години , общия номинален БВП на БГ трябва да е минимум около над 500 млрд . лева* ..задължително ....на година....Но и при условие че имаш истински фискален резерв от поне 50 млрд ...
*за справка номиналния БВП на Русия за 2009г. беше около 800 млрд долара ....по паметДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеAз мисля, че ти грешиш - в Африка има много бъдещ емингрант, ще има и за БГ и за по-уредените.
Въпросът е кой къде ще отиде! По-умните няма да са тук. Нещо като с туристите...
Коментар
-
ЗДравейет на всички.
Във връска с темата за заводите да изкажа и аз ендо мнение.
Преди месец ходих да купувам една техника(стара ама ми върши идеална работа) от Северна България.
Разберете, една седмица незнам къде се намирам след като се прибрах.
Значи предприятието е малко около 100 декара, изцяло построен от комунизма.Приватизирано и разпродадено, управителят е бившият директор на предприятието.
Гледам и невярвам на очите си и се чудя какъв некъдърник трябва да си , че това подарено работещо предприятие си му ебал мамата?
Още немога да си отговоря на този въпрос. Но съм абсолютно убеден че ако хвана един 20-тина годишен геймър маниак които цъка по цял ден стратегий(старкрафт и други), и му дам всичкто това на готово , както и пари за едно завъртане на производството, ще се справи много по добре, и предприятието щеше да живне и да произвежда.
Значи , хората му построили стол за 1000 човека-разграбен до шушка, дървообработваща работилница и тя голяма (това също не е оснвна дейност и е по скоро като се наложи да се действа за направата на дървени щайги ) разпродадена е до шушка, вече и тухлите по 40 стотунки ги продаваше, работилница пълно оборудване + Генератор за ток , няколко сгради да захранва и парна станция(15 тона на час пара).Мъка голяма !
Този индивид ми обясняваше как работела пазарната икономика, и даде пример с друг човек които взел от сапард и направил завод с неговата дейност и как вече заради кризата всичко му е разпродадено и взето от банката.А видиш ли той бил оцелял(а разпродаваше малко по малко- сигурно колкото да си погаси лизинга на колата )
И сега идва въпроса, кой и колко пари трябва да вложи за да направи и половината от това за да почне пройзводство .
Аз мога да ви кажа - адски много , защото го правя(вярно не точно това прозиводство) но го правя и строя !
И си мисля , ами сега тези човечета , като свърши разпродажбата какво ще правят?
Ще национализиарат моето след да кажем 10 години и пак ще почнат след още 10 да разпродават по същият брутален начин както сега ли?
Еми ще се лее кръв много, обещавам го от сега !
Лек и печеливш ден на всички
Коментар
Коментар