IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Моля, моля - то е логично както си се досетил сам
    Снощи не се досетих. Бях леко объркан от поредната глупост в Уикито.

Коментар

• .....

и един лев по принцип са много пари
      зависи какво ти е мисленето

а аз съм виждал пред мен да изпускат 10 лева на земята вижат 4е са ги изпуснали и не си ги зимат

виждал съм и как късат педесета4ки

това са хора които си мислят 4е са нещо а са едни мухали

в щатите милиардер ако си изпусне някой цент
      навежда се и си го взима

а тук наще смешни бандюги се прават на велики

та в тази връзка искам да кажа 4е не виждам при4ина и 1 лев фъндък да пускам
      а 35 са си ве4е големи пари

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Форка, той в момента може да продаде с печалба. То Лубрито сега му дава почти парите, които е платил (началото на 2007 !), което означава, че реалната цена е някъде 40-50% нагоре...
        Между другото, доста силен спад на безработицата в Америка? Май няма да се окаже стагфлация, нито някакво друго животно, както е според Анона, ами просто една силна инфлация, безжалостно ръфаща депозитите... А?
        Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        за безработицата в САЩ нека видим утре каква ще е.

А за животното:
        Днешните продажби на дребно в Еврозоната на месечна база:
        EUR Retail Sales m/m Реални: -0.8% Очаквани: 0.3%

Не знам как при тези падащи продажби ще се надуе "ръфаща" инфлация, но да видим.
        SEBULBA, на лошо отиват нещата. Уж падала безработицата, пък що така аналогът в САЩ на нашите няколко хипермаркета се сдухва?
        И то баш декември и когато борсата в САЩ се пръсна от растеж....

Target Corp. (TGT) said same-store sales increased 0.9% last month, falling far short of analysts' estimates and sending shares down sharply. ж The stock dropped 5% to $56 in recent premarket trading as the gain compared with the 4% increase predicted by analysts in a Thomson Reuters poll. ж "Strength in grocery and apparel was offset by softness in the electronics, toys and some home categories,"

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Свободен си да пуснеш снимки на твоят блок, та да му се възхитим всички
          Моят блок е абсолютно същият. може би 10 тина години по стар. И от години ми е цел да се изнеса от там. Няма по грозно нещо от подобен тип катакомби. Това не е среда за обитаване... Това са капани за балъци дето по стар български обичай купуват "жилища". След време ще ги дават на всеки който реши да им плати сметките и данъците. Това ще са новите гета.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Маранди, мерси за снощния ти отговор.
            Днес, като се позамислих, ами то е много ясно - парите на държавните трябва да се включват към БВП, щото с тях се купуват разни благинки - демек, увеличават потреблението.
            А за осигуровките по тях - да, не би трябвало да влизат в БВП, защото те практически не влизат в потреблението.... най-много някоя "любима" банка да начислява банкови такси по преводите им.

Кой би снощи?
            Моля, моля - то е логично както си се досетил сам

Ами, аз съм за МанЮ, а вчера им играха конкурентите и всички се издъниха, което е добре, но по-добре е да си заслужиш титлата и то с игра, отколкото да разчиташ на чужди грешки.

Чиърс!

П.П. Дам, по осигуровките нямаш насрещна транзакция за стока или услуга, която касае БВП.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
              ......бай брадаре аз себе си не снимам ......

И сутрин като се видиш в огледалото, първо си биеш два шамара ......за да си оправиш настроението..

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Днес, като се позамислих, ами то е много ясно - парите на държавните трябва да се включват към БВП, щото с тях се купуват разни благинки - демек, увеличават потреблението.
                А за осигуровките по тях - да, не би трябвало да влизат в БВП, защото те практически не влизат в потреблението.... най-много някоя "любима" банка да начислява банкови такси по преводите им.

Кой би снощи?
                да оба4е 4удното е как заплата на някакъв работник ще формира БВП

полу4ава се дублиране защото
                те му плащат веднъж пари и това го смятат за БВП , след което с тия пари той запо4ва
                да хар4и и пак създава БВП

извън държавния сектор заплатите не се вклю4ват в БВП а защо тези в държавния да се вклю4ват

Коментар

• .....

както и 10лв за градинар4е което един път месе4но ще минава да подрязва храстите

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
                    Били са , преди 12 г. за 3 месеца бях на 180усд/месец ,никога преди или след това не се е стигало до там за 18г. вече. Пази боже всичко може да се случи , но с 350лв/месец не бих държал апартамент в Сф.
                    Не ти пожелавам да се връщаш на тези нива, но поне наблюдавай средните заплащания. На лошо отиват нещата....

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
                      Бе терасите никакви ги няма и двора макар и изпипан слънце трудно вижда /един гъз място ограден отвсякъде с високи сгради/, ама с тая сериозна сума /35лв/ напрао ме депресира, в най прост вход за 4 човека е към 12лв асансьор и чистачка , за дрор и охрана колко да е ?
                      виж сега мойто мислене е друго
                      аз дирктно по4вам да се ровя в пе4албата на фирмата - струва ми се много и оттам ти казвам 4е 35лв е смущаващо висока цифра

а няма как просто да дам 10лв. на месец за охрана, където само ше си 4еше ма.ите а и като добавка самият той може да ми прасне колата или да спомогне затова
                      Last edited by zloblivi_podritvaniq; 06.01.2011, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Има ли хумор? - хихи

Чиърс на бебетата!

Кой би снощи?

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                          Ти също си свободен си да пуснеш снимки на твоят блок, та да му се възхитим всички

ще повторя - сградата от снимката е като дом за хора в напреднала възраст

Коментар

добре бе брадаре
                            нака бъдем откровенни по не за малко

няма ли да се 4увстваш като мишле когато се
                            подаваш от това балкон4е
                            4е то няма място и за 2ма души там

единственото продимство на комлпекса е 4е
                            в ъгловите местоположения на сградата можеш лесно да проникнеш в съседа и да го думнеш когато го няма
                            от тази гледна то4ка средата е благоприятна
                            Бе терасите никакви ги няма и двора макар и изпипан слънце трудно вижда /един гъз място ограден отвсякъде с високи сгради/, ама с тая сериозна сума /35лв/ напрао ме депресира, в най прост вход за 4 човека е към 12лв асансьор и чистачка , за дрор и охрана колко да е ?

Коментар

добре бе брадаре
                              нака бъдем откровенни поне за малко

няма ли да се 4увстваш като мишле когато се
                              подаваш от това балкон4е
                              4е то няма място и за 2ма души там

единственото продимство на комлпекса е 4е
                              в ъгловите местоположения на сградата можеш лесно да проникнеш в съседа и да го думнеш когато го няма
                              от тази гледна то4ка средата е благоприятна
                              Ти също си свободен си да пуснеш снимки на твоят блок, та да му се възхитим всички

Коментар

• Има ли хумор? - хихи

Чиърс на бебетата!

Коментар

Working...
                                X