Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
.....
и един лев по принцип са много пари
зависи какво ти е мисленето
а аз съм виждал пред мен да изпускат 10 лева на земята вижат 4е са ги изпуснали и не си ги зимат
виждал съм и как късат педесета4ки
това са хора които си мислят 4е са нещо а са едни мухали
в щатите милиардер ако си изпусне някой цент
навежда се и си го взима
а тук наще смешни бандюги се прават на велики
та в тази връзка искам да кажа 4е не виждам при4ина и 1 лев фъндък да пускам
а 35 са си ве4е големи пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеФорка, той в момента може да продаде с печалба. То Лубрито сега му дава почти парите, които е платил (началото на 2007 !), което означава, че реалната цена е някъде 40-50% нагоре...
Между другото, доста силен спад на безработицата в Америка? Май няма да се окаже стагфлация, нито някакво друго животно, както е според Анона, ами просто една силна инфлация, безжалостно ръфаща депозитите...А?
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеза безработицата в САЩ нека видим утре каква ще е.
А за животното:
Днешните продажби на дребно в Еврозоната на месечна база:
EUR Retail Sales m/m Реални: -0.8% Очаквани: 0.3%
Не знам как при тези падащи продажби ще се надуе "ръфаща" инфлация, но да видим.
И то баш декември и когато борсата в САЩ се пръсна от растеж....
Target Corp. (TGT) said same-store sales increased 0.9% last month, falling far short of analysts' estimates and sending shares down sharply. ж The stock dropped 5% to $56 in recent premarket trading as the gain compared with the 4% increase predicted by analysts in a Thomson Reuters poll. ж "Strength in grocery and apparel was offset by softness in the electronics, toys and some home categories,"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеСвободен си да пуснеш снимки на твоят блок, та да му се възхитим всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМаранди, мерси за снощния ти отговор.
Днес, като се позамислих, ами то е много ясно - парите на държавните трябва да се включват към БВП, щото с тях се купуват разни благинки - демек, увеличават потреблението.
А за осигуровките по тях - да, не би трябвало да влизат в БВП, защото те практически не влизат в потреблението.... най-много някоя "любима" банка да начислява банкови такси по преводите им.
Кой би снощи?
Ами, аз съм за МанЮ, а вчера им играха конкурентите и всички се издъниха, което е добре, но по-добре е да си заслужиш титлата и то с игра, отколкото да разчиташ на чужди грешки.
Чиърс!
П.П. Дам, по осигуровките нямаш насрещна транзакция за стока или услуга, която касае БВП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение......бай брадаре аз себе си не снимам ......
И сутрин като се видиш в огледалото, първо си биеш два шамара ......за да си оправиш настроението..
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМаранди, мерси за снощния ти отговор.
Днес, като се позамислих, ами то е много ясно - парите на държавните трябва да се включват към БВП, щото с тях се купуват разни благинки - демек, увеличават потреблението.
А за осигуровките по тях - да, не би трябвало да влизат в БВП, защото те практически не влизат в потреблението.... най-много някоя "любима" банка да начислява банкови такси по преводите им.
Кой би снощи?
полу4ава се дублиране защото
те му плащат веднъж пари и това го смятат за БВП , след което с тия пари той запо4ва
да хар4и и пак създава БВП
извън държавния сектор заплатите не се вклю4ват в БВП а защо тези в държавния да се вклю4ват
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеБили са , преди 12 г. за 3 месеца бях на 180усд/месец ,никога преди или след това не се е стигало до там за 18г. вече. Пази боже всичко може да се случи , но с 350лв/месец не бих държал апартамент в Сф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеБе терасите никакви ги няма и двора макар и изпипан слънце трудно вижда /един гъз място ограден отвсякъде с високи сгради/, ама с тая сериозна сума /35лв/ напрао ме депресира, в най прост вход за 4 човека е към 12лв асансьор и чистачка , за дрор и охрана колко да е ?
аз дирктно по4вам да се ровя в пе4албата на фирмата - струва ми се много и оттам ти казвам 4е 35лв е смущаващо висока цифра
а няма как просто да дам 10лв. на месец за охрана, където само ше си 4еше ма.ите а и като добавка самият той може да ми прасне колата или да спомогне затоваLast edited by zloblivi_podritvaniq; 06.01.2011, 21:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИма ли хумор? - хихи
Чиърс на бебетата!
Кой би снощи?
Коментар
-
.....
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТи също си свободен си да пуснеш снимки на твоят блок, та да му се възхитим всички
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениедобре бе брадаре
нака бъдем откровенни по не за малко
няма ли да се 4увстваш като мишле когато се
подаваш от това балкон4е
4е то няма място и за 2ма души там
единственото продимство на комлпекса е 4е
в ъгловите местоположения на сградата можеш лесно да проникнеш в съседа и да го думнеш когато го няма
от тази гледна то4ка средата е благоприятна
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениедобре бе брадаре
нака бъдем откровенни поне за малко
няма ли да се 4увстваш като мишле когато се
подаваш от това балкон4е
4е то няма място и за 2ма души там
единственото продимство на комлпекса е 4е
в ъгловите местоположения на сградата можеш лесно да проникнеш в съседа и да го думнеш когато го няма
от тази гледна то4ка средата е благоприятна