IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Става

Като се пенсионирам може да мина на пчели и доходи от наеми. 10,000 на месец + хх,ххх от наеми ме устройват. Селянин ще стана!
    Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Напуснете София спрете с клишетата.Спрете с чичо на село кара лада и ако има работа тя е за 200 лева.Покрай мен 5 млади човека под 40 г гледат кошери.И твърдят че изкарват по 10 бона чисто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Напуснете София спрете с клишетата.Спрете с чичо на село кара лада и ако има работа тя е за 200 лева.Покрай мен 5 млади човека под 40 г гледат кошери.И твърдят че изкарват по 10 бона чисто.
      Те може да твърдят и че по 100 бона чисто изкарват, какво от това.
      Бате Пешо, виждали сме село - не се увличай.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Проблема на пчеларството в РъБъ е,
        че са останали да се занимават с него
        някакви вехти над 70 годишни ентусиасти !!!

Коментар

• Хи хи,

нещо пак се отплеснахте, не съм визирал БГ-то, мисля, че е видно от линк-а.

В УСА отдавна има пчелен туризъм, където разкарват пчели от едно място на друго. В Китай чайниците опрашват ръчно.

В БГ-то още няма проблем, но е факт, че има мноу интересна връзка между стокови/книжни пари и цените на имотките.

Доста съм изследвал проблема и може би ще го споделя някой ден

Чиърс на бебетата сладки!

П.П. Линк-а го дадох за тия дет' мрънкат, че храните ( вид стокови пари ) са им скъпи. Поне да свършат нещо с 1 глас в подкрепа.
          Last edited by marandi; 27.01.2011, 19:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
            Е тука си в голяма грешка, ама ДПС активистите са окупирали този бранш както при тютюна и всички се задушава още в зародиш

но не е това темата - поле за бизнес има в пчеларството в БГ и това ще върне много млади хора в селата...

Само трябва да се изгонят мутрите изнудвачи и ще дръпнем много.
            Говориш наизуст!!!!
            Да не пише програмки за нещо !!!!
            Аз съм здраво стъпил на реалностите човек.
            Познавам нещата в бранша.
            Знам кои го работят все още.
            Само старци са и то твърде малко,
            защото един по един си отиват!!!!
            Цените на меда няма да ги коментирам
            даже !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Е тука си в голяма грешка, ама ДПС активистите са окупирали този бранш както при тютюна и всички се задушава още в зародиш

но не е това темата - поле за бизнес има в пчеларството в БГ и това ще върне много млади хора в селата...

Само трябва да се изгонят мутрите изнудвачи и ще дръпнем много.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                Ми аз освен една лупа за четене да те черпя
                Но за мързела ти с нищо не мога да ти помогна
                Каквото писането - такова след него и четенето

Залудо работи - залудо не стой, това имам за тебе по тоя повод

Коментар

• Първоначално изпратено от Zastontcho
                  Почна да проглеждаш някои неща ихеус. Преди тръбеше че имотите са вечер ъп и че всичко ще цъфти и връзва тук, сега гледаш по-трезво Какво се случи с теб?
                  Прегледай ми мненията и намери такова, където да твърдя, че имотите са Ъп. Много пъти съм повтарял, обаче, една прогноза за София, която е факт до момента, а именно дъно 400-500 евро за масовки тип Люлин и Младост, 600-800 евро за "по така" и 1000 евро топ локации (какво и да означава това). Не съм безмозъчен сривльо да чакам по 300 евро квадрата около Докторски паметник. Може да ти се иска, но дотам няма да паднат цените. Нито пък ще отидат пак до 2000 евро в скоро време. Масата от хора винаги се люлее от "Осанна" до "Разпни го", аз гледам да съм по средата ...

И къде съм твърдял, че всичко в татковината ни отива на добре? Ще тръгне тогава, когато почне в БГ да се рои предприемаческия дух. 2000 Били, 3000 Кауфланда и 5000 Плюса да дойдат, все тая. Освен да избият малкото останали производители в БГ, друго няма да допринесат. А за да има предприемачество, трябва образование, лесни правила за бизнес, смяна на чипа у българина и търпение. С налагане на регулации, правила, изисквания, косвени данъци, лицензи и камшик, нищо не става.

Ето един поглед за нещата, който споделям:
                  http://www.youtube.com/watch?v=6SZFY47aIog

Коментар

• Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнение
                    всъщност идеята е хубава, а поднасянето й е в познатия ни малоумен стил. така се прави навсякъде по цивилизованите държави: по 1 магазинче на 20-30,000 души за цигари и алкохол и в хипермаркетите също. събираемостта на акцизи и ДДС е неимоверно по-голяма.
                    Бъззззз24, идеята е хубава, ама само за поуцаите и чиновниците, за всички останали е лоша. Чудят се как да вдигат данъците, за да може да си закърпят малко бюджета и да си държат раздутите щатове, където е основния електорат на сегашните управляващи. А вредите от всичките им хрумвания ги понасят обикновените хора и повечето инвеститори. Но ББ е избран от народа, ще се види колко ще са доволните и колко недоволните от увеличените цени, скритото увеличаване на данъците и намаляването на реалните доходи. И ще се види и по цените на НИ, това все пак е форум за НИ

Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                    Ами то официално само оттам ще се купуват, а неофициално навсякъде другаде. Чуждите инвеститори гласуваха вече с парите си за икономическата политика на България - 66% спад, а БФБ е единствената невъзстановила се борса в Източна Европа.
                    Почна да проглеждаш някои неща ихеус. Преди тръбеше че имотите са вечер ъп и че всичко ще цъфти и връзва тук, сега гледаш по-трезво Какво се случи с теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      П.П. През това време може да праснете по един глас в подкрепа за спасяване на пчелите:

http://www.avaaz.org/en/save_the_bees/

Дано не съм бил много нахален, лично аз го направих вече
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                        Викам да те черпя едно кристално кълбо + преводач
                        Ми аз освен една лупа за четене да те черпя
                        Но за мързела ти с нищо не мога да ти помогна
                        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                          С полицейщина и раздути нормативни изисквания, бизнесът вяхне, а с него и лапачката за бюджета. То ако ставаше така, Северна Корея да са Лихтенщайн досега. Като натовариш взаимотношенията между наемател и наемодател, двамата ще си стиснат ръцете и имотът ще се дава на устна договорка. От това, обаче, ще пострадат съзидателните хора, които се опитват като божи кравички да спазват правилата. На тия дето досега са били в сивата икономика, им е през щепсела за "новите" нормативни изисквания ...

Сега чета следното изявление на Вожда:

Ами то официално само оттам ще се купуват, а неофициално навсякъде другаде. Чуждите инвеститори гласуваха вече с парите си за икономическата политика на България - 66% спад, а БФБ е единствената невъзстановила се борса в Източна Европа.
                          всъщност идеята е хубава, а поднасянето й е в познатия ни малоумен стил. така се прави навсякъде по цивилизованите държави: по 1 магазинче на 20-30,000 души за цигари и алкохол и в хипермаркетите също. събираемостта на акцизи и ДДС е неимоверно по-голяма.

Коментар

• С полицейщина и раздути нормативни изисквания, бизнесът вяхне, а с него и лапачката за бюджета. То ако ставаше така, Северна Корея да са Лихтенщайн досега. Като натовариш взаимотношенията между наемател и наемодател, двамата ще си стиснат ръцете и имотът ще се дава на устна договорка. От това, обаче, ще пострадат съзидателните хора, които се опитват като божи кравички да спазват правилата. На тия дето досега са били в сивата икономика, им е през щепсела за "новите" нормативни изисквания ...

Сега чета следното изявление на Вожда:
                            В цигарите, включително, ако трябва, да се направят само пунктове, откъдето може да се купуват цигари. И където да сложат митничар, граничар, полицай и камера заедно. И само оттам ще може да се купуват официално цигари.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                              Викам да не се изказваш по теми,за които не знаеш какво точно се говори
                              Викам да те черпя едно кристално кълбо + преводач

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Викаш - да изчета половината тема че да знам какво си си мислел докато си писал
                                Твой проблем.
                                Викам да не се изказваш по теми,за които не знаеш какво точно се говори
                                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X