Просто свършва понижението на имотите и започва ръста. Затова е така:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениещо да няма кой да кара по тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГолям майтап стана в тази наша Татковина.
Доскоро имахме желаещи да пътуват и с пари, а нямахме магистрали.
Сега ще имаме магистрали, но няма да има кой да пътува по тях.....
що да няма кой да кара по тяхв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениепродавам 16 декара на тракия строящата се с разрешително за строеж и ПУП за бензиностанция и заведение 7 метра кота корниз
парцелите са два и се намират от двете страни на магистралата един срещу друг
Доскоро имахме желаещи да пътуват и с пари, а нямахме магистрали.
Сега ще имаме магистрали, но няма да има кой да пътува по тях.....
Коментар
-
продавам 16 декара на тракия строящата се с разрешително за строеж и ПУП за бензиностанция и заведение 7 метра кота корниз
парцелите са два и се намират от двете страни на магистралата един срещу другв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Изгледа ми е към Витоша-загасналият вулкан. и никога не бих си купил апартамент без ГЛЕДКА. Да му мислят тези от 1-2 етеж, в каква дупка са.Last edited by kursove; 07.05.2011, 09:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМладите "каки" са отдавна гладни и не само в кал ще газят....
За "костюмарите".... ами то си има костюми и костюми.....
Ти все пак си гледай блоковете срещу вас.... Харесва ли ти гледката?Last edited by kursove; 07.05.2011, 09:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеАз и ред не съм написал, просто цитирах днешни новини... Ама щом питаш: В еврово изражение ще се утроят, защото при падането на валутния борд силно подценения лев поне ще се утрои спрямо еврото
---------------------------------------------
ти първи започна с глупостите
от клиниката в Карлуково !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеАз и ред не съм написал, просто цитирах днешни новини... Ама щом питаш: В еврово изражение ще се утроят, защото при падането на валутния борд силно подценения лев поне ще се утрои спрямо еврото
Себулба, ако наистина го мислиш,
имаш нужда от почивка, да не кажа хоспитализация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеСебулба, всеки има право да пише глупости тука!
Аз пък твърдя че валутния борд ще е спомен до края на годината, я да видим тогава колко ще струват имотките в Булгаристан??
Last edited by SEBULBA; 31.03.2011, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеКредитирането живна
Нарастването на обема на отпуснатите жилищни кредити е съпроводено от спад на средните лихвени проценти по кредитите през януари и февруари 2011 г. ...[/URL]
Как ще се развие дуелът на инфлацията със спестяванията
На макрониво се виждат песимизъм и несигурност в решението на повечето домакинства да заделят пари в ликвидна форма (брой или депозит най-вече), вместо да финансират покупки на активи, ремонт, жилище...
Инфлацията в еврозоната достигна 29-месечен връх през март
Аз пък твърдя че валутния борд ще е спомен до края на годината, я да видим тогава колко ще струват имотките в Булгаристан??Last edited by X_Y; 31.03.2011, 23:53.
Коментар
Коментар