Първоначално изпратено от megamind
Разгледай мнение
не знам дали си мангал, понеже пишеш доста грамотно и дали не ни "пробваш" - но ще се обръщам на г-н Мангал ( вярвам, че няма да се обидиш ), понеже на г-н Българин, ако се обърнеш към мИня аз няма да се обидя. И горе съм ти болднал в черничко, че ти така си се самоопределил.
Та, г-н Мангал не ми говори къде как е и не обобщавай ние дали сме в просперитет или сме в спад. Еле па да ни сравняваш с губеща позиция като Германия, която потъва в момента и като удавник за сламка се чуди кого да завлече.
Та, г-н Мангал като имаш забележки, откажи се от БГ-гражданството си и бъди марсиянец или джедай ( к'вот те влече там ).
План Б, що не си поограмотиш родата и те да пишат като теб, понеже моите наблюдения са върху вашия етнос, че различавате само цифрите ( числата ), но не й текста по всеки един документ, т.е. не можете да четете, а па камо ли да пишете като тИбя!
В Германия не им ли правиш забележки на германците защо им е толкоз сложен езика и да ги "обобщиш" като комплексирана нация?! ( риторично ). Може да се пробваш на "умник" и в Англия, Испания, УСА, Русия и прочие, че са "комплексирани" нации, щот' си великата селска двИздъ, дет' дошла да ни светва ние кои сме. Тенкю сме!

П.П. Слушам те внимателно какво ще предложиш и без емоционалните полюции какви "жертви" сте и "сапуните" как било в точка Х - в случая Германия. И да знаеш, че когато ви ритам по кръчмите не е нищо лично, а защото почвате да дразните персонала на мои приятели и колко сте "интересни" от типа да им плащате в злато и т.н.
Ходи и се прави на "интересен" в Германия и нас не ни мисли - Окей? Иначе има шутове, кат' последния г-н Мангал, който наритах преди време, който се "хвалеше" как завлякъл с телефонна измама някакъв старец от Русе и човека се самоубил като разбал. Пенсионер. И вашия етнос ми го афишираше през няколко маси к'ви са "майстори" и дали нямаше шутове според тИбя и то наред?!
Аз съм добър слушател - повярвай ми и те слушам....

Коментар