IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    Защо се държиш като невъзпитан простак? Ти инвеститор ли си или докер на подуянската гара? Мъж съм разбира се. Пише ми го в профила. Ако съм изпуснал даден предлог, това не е повод да обиждаш като каруцар. Или по-скоро си притеснен, че пак си изпуснал влака /пазара на НИ/, който отново ще потегли като "шинкансен"...
    ''дали да сме само жени или с клиенти и кандидатклиенти. Нали някой трябва да ни извози след партито.'' Тук не виждам изпуснат предлог , а категорично заявяване на пол.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
      Kво си ти накрая бе/ма ??? Сутринта беше мъж - сега си жена и терсиш кой да те повози на скоростния лост. Ако си правиш просто пишки - добре, ама може и да е нещо сериозно . Раздвоението на личноста - като болест - почти не се усеща от потърпевшия , чак докато не стане късно....................
      Защо се държиш като невъзпитан простак? Ти инвеститор ли си или докер на подуянската гара? Мъж съм разбира се. Пише ми го в профила. Ако съм изпуснал даден предлог, това не е повод да обиждаш като каруцар. Или по-скоро си притеснен, че пак си изпуснал влака /пазара на НИ/, който отново ще потегли като "шинкансен"...

Коментар

Пазара на НИ в момента се очертава в чудесна кондиция. Има оживление въввсички сегменти. А септември се очертава още по-"горещ". В момента съм пред финализиране на сделка за тристаен в Разсадника от която ще лапна тлъст комисион. На хората им писна да се задоволяват с малки апартаменти. Предпочитат да хвърлят още 20-30К евра за допълнителна стая в хубаво жилище. Моя аверка от МИРЕЛА пък продаде две студия на един човек в района на посолствата на панорамния път между Бояна и Княжево. Вече се чудим къде да организираме съксес парти и дали да сме само жени или с клиенти и кандидатклиенти. Нали някой трябва да ни извози след партито.
        Ушили два рибока, с ипотека до живот и ще ми празнуват... опищяха и форумите, гонят ги и продавачи и купувачи, ама те все си навират гагата да обясняват колко разбират... то се видя с камбаните, няма какво да говорим

Коментар

Пазара на НИ в момента се очертава в чудесна кондиция. Има оживление въввсички сегменти. А септември се очертава още по-"горещ". В момента съм пред финализиране на сделка за тристаен в Разсадника от която ще лапна тлъст комисион. На хората им писна да се задоволяват с малки апартаменти. Предпочитат да хвърлят още 20-30К евра за допълнителна стая в хубаво жилище. Моя аверка от МИРЕЛА пък продаде две студия на един човек в района на посолствата на панорамния път между Бояна и Княжево. Вече се чудим къде да организираме съксес парти и дали да сме само жени или с клиенти и кандидатклиенти. Нали някой трябва да ни извози след партито.
          Kво си ти накрая бе/ма ??? Сутринта беше мъж - сега си жена и терсиш кой да те повози на скоростния лост. Ако си правиш просто пишки - добре, ама може и да е нещо сериозно . Раздвоението на личноста - като болест - почти не се усеща от потърпевшия , чак докато не стане късно....................

Коментар

Поздравления за оптимизма.

Ама ако искате повечко оборот, не е зле да посмените малко тактиката. Вместо да убеждавате купувачите че пазара расте, защото това много трудно може да стане, вземете да убеждавате продавачите че пазара се срива и има да се срива още доста, което всъщност си е грубата реалност.

Търсенето и предлагането се изчистват от цената. Ако сега въпреки оптимизма ви, все пак обемите ви се струват малки, не е зле да се замислите над това. Защото все ще има купувачи и все ще има продавачи. Пък вашата комисионна в края на краищата е процент от оборота

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Та викаш върви пазара Аз така като го гледам по ми изглежда да потъва, но като си казал

Коментар

• Това са измъчени брокерски номера. Хванах едни, дето пускат по кварталите малко, но забележимо по-ниски оферти, след обаждане те подкарват с подобни, но вече по-високи оферти. Лично мен това ме дразни.
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  За пръв път да си мисля, че трол като бабита може да ни забавлява тук. Имам усещането, че не е брокер, а се забавлява нижейки глупост след глупост.
                  Ами вижте му профила на въпросния господин:

Име и фамилия: Джордж Бабит
                  Година на раждане: 1922

Очевидно препраща към романа „Бабит“ (1922) на американския писател Синклер Луис и главния герой на романа, г-н Джордж Бабит (нарицателно за ограничен и самодоволен човек). Някак не ми се връзва някой запознат с въпросния роман, да бъде в същото време и брокер от Обеля
                  Щом въпросния господин пише и в женски род, по вероятно е просто някоя госпожица/госпожа със странно чувство за хумор да се забавлява за сметака на тези които и отговарят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                    Babbitt, излагаш се като кифла. Дали собственика/инвеститора знае какви ги дроби брокерката му и как смело подбива цените.

Никаква конфиденциалност, никаква защита на клиента.

А по всичко личи, че къщата е ей тази-

http://maps.google.com/?ll=42.61454,...02411&t=h&z=19

Вилно селище Бел Вали
                    Опредлено не е камбаните, ами бункера, ма такива са ни професионалистите - вмесо да возят клиента със собственна кола, те го карат да обикаля града за да ги вземе от Обеля май адрес имаха собствен транспорт, но само за ваканционни имоти, където комисионна е 10 % ... представи си! .. и от двете страни...

Коментар

• Babbitt, излагаш се като кифла. Дали собственика/инвеститора знае какви ги дроби брокерката му и как смело подбива цените.

Никаква конфиденциалност, никаква защита на клиента.

А по всичко личи, че къщата е ей тази-

http://maps.google.com/?ll=42.61454,...02411&t=h&z=19

Вилно селище Бел Вали
                      Last edited by Moesia; 20.08.2012, 12:37.

Коментар

Лаици, лаици, даже си позволяват въпроси да задават. Защо ли си губя времето с такива? Както е казал народа- "Кервана си върви, кучетата си лаят". Бих го перефразирал така "Пазара на недвижими имоти си върви, безработните и бездомни фантазьори си лаят".
                        Ако продължавате де олеквате така, ще спра да ви предлагам изгодни оферти!
                        Та викаш върви пазара Аз така като го гледам по ми изглежда да потъва, но като си казал

Коментар

• Last edited by Данни; 22.11.2012, 12:46.

Коментар

• За пръв път да си мисля, че трол като бабита може да ни забавлява тук. Имам усещането, че не е брокер, а се забавлява нижейки глупост след глупост.

иначе тоя имот на камбаните могат да го пласират, но трябва да убедят купувача, че не е на камбаните, а в предградие на Мюнхен примерно. + доста скъпичка цена за мазе и неограден двор, който уж се води твой... това и за 300К Е в момента трудно ще се намери кой да го купи, но явно целта на заданието е да се вози брокито в Жипове по-често(всеки ден ако е възможно) от обеля до младост...ехее кеф

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ето за тази къщурка ще ти намаля от 630 на 590К евра!! Ето както виждаш намалям ти 40 000 инфланционни евраци.
                              Хм...
                              Ти ли си собственик на този имот, че така смело обявяваш намаление на цената?
                              Защото цената може да намали само собственикът!
                              От друга страна, ако клинетът-собственик те е уведомил, че е склонен да намали цената при проявен сериозен интерес, то тогава е изключително непрофесионално (най-меко казано) и против интересите на клиента ти да разправяш наляво-надясно по форуми за по-ниска цена от обявената ...

тук може би се предполага, че трябва да се разплачем и да си загризем ноктите от яд, да си посипем главите с пепел и покорно да те помолим да не спираш?
                              Last edited by Jimmy; 20.08.2012, 11:18.
                              Don't work hard, work smart!

Коментар

Лаици, лаици, даже си позволяват въпроси да задават. Защо ли си губя времето с такива? Както е казал народа- "Кервана си върви, кучетата си лаят". Бих го перефразирал така "Пазара на недвижими имоти си върви, безработните и бездомни фантазьори си лаят".
                                Още един....
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X